Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hamileyken yaşarsan ne olacakmış, ilaç kullanamayacakmış mısın?
Vallaha benim eşimde takıntılı, günlerce hayır dedi ilaca artık beni kaybedeceğini anlayınca dr. Da ikna etti öyle başladım.
O ilaci kestigin gün tamam diyor onu ikna edemiyorum psikiyatirda ondan yana olunca ben tek kaldim

Bana da önce citoles ve atarax verdiler bir hafta kullandım bi işe yaramadı o yüzden efexora başladık rivotril ile beraber bunlar iyi geldi ben nisanda beri kullanıyorum efexoru canım rivotril bir ay kullanıp bıraktım.

Sağol canım amin.cok isteyerek hamile kaldım 8. ayda hamile kaldım.en büyüğünü iki yıl önce geçirdigim majör depresyondan dolayı
Hamileyken yaşarsan ne olacakmış, ilaç kullanamayacakmış mısın?
Vallaha benim eşimde takıntılı, günlerce hayır dedi ilaca artık beni kaybedeceğini anlayınca dr. Da ikna etti öyle başladım.
Sen nasilsin suanda ilac etki gosterneye basladimi.

Ataraks nedir ki alerjiye de onu veriyorlar cok eskiden vermislerdi uyutuyor ve mal gibi yapıyordu beni.
Efexor cidden etkilidir.etken maddesi venlafaksin gebelikte kullanılmiyor malesef

Anca daha canmya 2 haftaya anca fayda eder iste gece hapi verseydi o 2 haftada hemen etki ederdi bende basladm bgn paxera 15 mg gecede yarin newrium insallh bebeklermze bisey olmazya cok korkuyorum

Anca daha canmya 2 haftaya anca fayda eder iste gece hapi verseydi o 2 haftada hemen etki ederdi bende basladm bgn paxera 15 mg gecede yarin newrium insallh bebeklermze bisey olmazya cok korkuyorum
Canım benim inşallah olmaz merak etme Allah büyüktür. Bizde iyi olalım bebişlerimizde iyi olsun

20 hafta oldu cnm..insallh kuzumya Allha emanetler ilk 3 aydan sonra sknti olmaz diolar ne agir ilac kullannlar war insallh bisey olmzda iste dogum.oncesi birakirsak nasil olur birakorkende zor oluyo

20 hafta oldu cnm..insallh kuzumya Allha emanetler ilk 3 aydan sonra sknti olmaz diolar ne agir ilac kullannlar war insallh bisey olmzda iste dogum.oncesi birakirsak nasil olur birakorkende zor oluyo
İnşallah bırakmayız canım. Bende doktorla ve psikiyatri ile beraber hareket etmeli. Belki bıraktırmazlar. Senin karnın büyüdü mü

Yani az buyudu tabi benim 6.aydan sonra buyuyo cnm ilk hamilelgmde boyle olmustu inaallh sorunsz olur hersey

Bende 2 aksamdir kotuyum ya simdi yaticam ama uyuyamiyorum icimden bisey hopluyo sanki of ne guzel idare edebiliyodum niye boyle olduki simdi bendeni baslasam ilaca ama cok korkuyorum

Az önce tam bebeğin olduğu taraf çok acıdı,sancıdı arkadaşlar.uzanmıştım tuvalete kalktım ağrı girdi ara ara girdi birkaç dk.yaşayan oldu mu bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…