Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Of ne sohbetler edilmis ben yokken beni soran yokk :) basim agridi biraz yattim karanlik odada da gecti iyim simdi .. doguma giderken sakinlestirici veriyolarmi bi sorun kizlar subat 20 de benimde randevum var hem kadin dogum hem pskolog soararim bende

Kizlar bir soru daha cok soruyorum biliyorum ama diktora soylersem hemen catala gec diyo :) ben helaya gidince rahmim nasil agriyo yani vajina disi nasil desem sanki bebek ordaymis gibi sisiyo insallh anladiniz cekiniyorum acik yazmaya dis kismi sisiyo herkezde ayniidir acaba

Benm de misafir vardı gitti etrafı falan anca topladık . Bende doğumdan çok korkuyorum nasıl olacak inşallah sancım falan olurda fazla anlamam diyorum sezeryan falan nasıl girerim hamile kalmadan önce korkularım yoktu hiç ya

O korku saglikli olan herkezde var kizlar daha dun ve bugun arkadaslarim digum yapti yarin 12 de bitanesi yapacak onlarda ayni korkularla girdiler doguma simdi dusunuyorum onlar yaptiysa bizde yapariz

O korku saglikli olan herkezde var kizlar daha dun ve bugun arkadaslarim digum yapti yarin 12 de bitanesi yapacak onlarda ayni korkularla girdiler doguma simdi dusunuyorum onlar yaptiysa bizde yapariz
Millet çatır çatır doğuruyor :) inşallah bizde hayırlısıyla doğururuz

Benimde korkularımdan biri bu şuan.Nasıl rahatlayacağım bilmiyorum.Dktora diyorum korkuyorum diye.Bunları şimdiden düşünme hamileliğinin tadını çıkar diyor.Kimse çektiğim sıkıntıuları anlamıyorç

Kim anlıyor ki, akşam uyuyamıyorum sıkıntıdan eşim sinirleniyor. Niye uyumuyorsun diye. Şuan o kadar moralim bozuk ki, 1 haftadır çok iyiydim yine başladı panik, sıkıntı

Kim anlıyor ki, akşam uyuyamıyorum sıkıntıdan eşim sinirleniyor. Niye uyumuyorsun diye. Şuan o kadar moralim bozuk ki, 1 haftadır çok iyiydim yine başladı panik, sıkıntı
Sıkıntılarınızın artması hamilelik öncesi adet döneminize denk geliyor mu aylık olarak hesapladığınızda.

Bide ben ilacın birini bırakıcam bakalım hayat nasıl olucak :/
İnşallah iyi olur canım.
Benim de tam tersine her gittiğimde bir yenisi ekleniyor.
Bu seferde coraspin ekledi reçeteme.Tedirginliğimi gittikçe artıyor.Bilmiyorum nasıl olacak.İyiyim iyi olacak demek gerekir heralde.
Acaba diyorum başka bir doktora gitmem gerekir mi?Daha büyük bir şehirde riskli gebelikleri takip eden bir doktora falan.Daha şimdiden yoruldum ama.4 ay kaldı hayırlısıyla.Allhım hepimize herkese yardım et,işlerimizi olaylaştır,yavrularımıza bize,ailemize sağlıklı,hayırlı,mutlu uzun ömür ver.Amin.Beynimizi iyi düşüncelerle doldur.Kötü düşünceleri ve kötü insanları bizden uzak tut yarabbim.
Cuma hutbesi gibi mi oldu.Ama içimden geldi ben de yazdım.

Güzel yazmışsın, benim doğum yaklaştığından bıraktırıyor yoksa iyi olduğumdan değil.

Daha 2 ayın var nerdeyse aslında.Ama diğer ilaç sıkıntılı değilki ona devam edeceksin.Onu ne zaman bırakacaksın acaba?

Daha 2 ayın var nerdeyse aslında.Ama diğer ilaç sıkıntılı değilki ona devam edeceksin.Onu ne zaman bırakacaksın acaba?
Kullanmaya devam dedigi lustral canım, onu emzirirken de kullanıyormuşsun, ona devam. Takıntılarım artar diye korkuyorum da artarsa gel dedi ki inşallah artmaz.

Kullanmaya devam dedigi lustral canım, onu emzirirken de kullanıyormuşsun, ona devam. Takıntılarım artar diye korkuyorum da artarsa gel dedi ki inşallah artmaz.
Olmaz inşallah canım.Takıntılar oluyor normalde de.Çok olursa vardır eminim bir çaresi.Önlem olarak bırakmıştır tabi,ama mecbur kalınırsa vardır başka ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…