Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tansiyon ilacında başlatmıştı 7 8 gün önce.alfamet kullanıyorum.
Gebelik tansiyonu değil galiba canım ya benim tansiyonum stresle alakalı.
İlaç kullandığım halde 16. 9. Çıktı

BUgun dr a gittim, solian i bırak dedi doğuma 1 ay kala bırakıcam, lustral i 50mg â çıkardı, emzirirken kullanabilirsin dedi çok sevindim :)

BUgun dr a gittim, solian i bırak dedi doğuma 1 ay kala bırakıcam, lustral i 50mg â çıkardı, emzirirken kullanabilirsin dedi çok sevindim :)
Hayırlı oldun senin için.ilk doğum yapacak olan sensin galiba.Allahım kolay doğumlar versin inşallah sana ve bizlere.
Doğum şeklin belli mi

Olmaz mi 102 yi gördüm.8 kilo almışım.depresyon benim isyanımı kesmiyor.
Ben meliyorum açlıktan.ama ufak ufak yemeye başladım mide bulantilari kusmalar da gecince cok sükür.yiyememek daha kötü.46 kiloya inmistim iki sene onceki majör depresyonda.

Bu ilaclarla emzirenler war arkdaslr dun cocuk doktorna sordm emzrebilirsn dedi en iyisi birakmamk cunku birakirkn cok zor oluyo bide logusalk birlesicek bence birakma sacma olur ilaci
Hangi ilaçlara çocuk dr u emzirebilirsin dedi?

Ben de hamilelikle ilgili pek bulantı olmadı,başka dokunuşlarla bogustum.
Haklisin yiyememek daha kötü sma kilo da sıkıştırıyor insanı.

Hayırlı oldun senin için.ilk doğum yapacak olan sensin galiba.Allahım kolay doğumlar versin inşallah sana ve bizlere.
Doğum şeklin belli mi
Canım sağol, doğum sekli genel anestezi ile sezeryan, belden uyuşturma veya normal doğumda kaygidan ve korkudan ölürüm. Bakalım ameliyathaneyi görünce ne olucam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…