Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canim oğlunla ilişkilerin etkileniyor mu hastayken?ben depresyonu yoğun bir sekilde yasarken kimseyi gözüm görmüyor,ne bir ev işi,ne yemek yapıyorum.
Evet etkileniyordur tabi.
Yalan söylüyorum ona hamileler boyle olur diyorum:(.
Gündüzleri okula gidiyor saat 3 e kadar sonra da bakıcısı alıyor.

Nasılsınız kızlar? Ben bugün annemi yolcu ediyorum eşimle.

Bende avm ye geldim kayve içiyorum.Düne göre iyiyim şükür.Normalde eşimle gelirdik ama onu çağırmadım.Biraz tek takılıp kafa dinlemek istedim.O da biraz aklını başına toplasın.Konuşmuyorum doğru düzgün.

Bende avm ye geldim kayve içiyorum.Düne göre iyiyim şükür.Normalde eşimle gelirdik ama onu çağırmadım.Biraz tek takılıp kafa dinlemek istedim.O da biraz aklını başına toplasın.Konuşmuyorum doğru düzgün.
İyi yapmissin.afiyet olsun.kendi başına dönsün dursun.

Bence de konuşma seni az da olsa anlaması lazım yazık günah değilmi sana.biraz kafanı dinle sende anlar belki hatasını

C
Günaydın herkese suan 11 haftadayız benımde bulantılarım bırden kesıldı zaten 2 hafta surmustu doktor ultrasonla baktıgında bebek iyi demişti bu arada elem neşrak süresi cok faydalı ve ya şafi ya hadi ya allah diye zikir cekmeye calısın bana cok ıyı gelıyo nasıl diyim içimi bir huzurun kapladıgını hissedebiliyorum tabi hersey inanmayala ılgılı baslarda ben hiç yapamıyodum çünkü dua allah ölümü hatırlatıyodu hep bana ilk bu hastalıkla lise zamanı tanısmıstım ozaman namazla gercekten yenmıstım sonra unıverste son sınıfta yenıden oldum ama işin kötü tarafı artık ezan sesinden bile çok korkuyodum dedıgım gıbı kızlar ya şafi ya hadi ya allah içinizdenngeldigi gibi hatta bagıra bagıra yalvararak okuyun allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canim benim namazlarda da çok oluyor sıkıntı hatta namazlarimi bile kısa kesiyorum Rabbim affetsin

Hamdolsun,iyi olmak için mucadeledeyiz inşallah.midem,karnım davul gibi ve sert,gerildi.bu durum beni hata yoruyor.

Back
X