Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım o zaman ona devam et, zaten sen kontrole gittikçe onlar senin durumuna göre yönlendireceklerdir.

Evet yazışmalarını okudum biraz gerçekten aynı durumdayız. Beni de hemen hemen o haftada vurdu. Yemeden içmeden kesildim. 11 kilo verdim. Prozaca başladım ama kesmiyor gündüzleri berbat haldeyim akşamları çok az hafifliyor iç sıkıntım. Kendi kafama göre ilaç kullanan biri değilim ama sanki beni paxil kesecekmiş gibi geliyor. Paxilde hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum. Gerçi forumda kullananlar varmış. En azından emzirirken kullanabilsem.
Geçmişte bir kere prozac verilmisti bana ,inanilmaz mide bulantisi ve istahsizlik yapmisti.cipraleks cok kullandim.sonralari dedigim gibi kesmemeye basladi bunlar beni.dr.la paylaş paksil istegini.derin iç sıkıntıları bir nebze olsun hafifledi bende.yalnız kalmamam, evde olmamam lazım.eve zaten ayrı takığım,yemek bile yapmiyorum,ne temizlik ne bisey.hic gecmeyecek gibi geliyor ama gececek,bunu düşünüp sabretmeye calışalım.o kadar imreniyorum ki diger insanlara...

Geçmişte bir kere prozac verilmisti bana ,inanilmaz mide bulantisi ve istahsizlik yapmisti.cipraleks cok kullandim.sonralari dedigim gibi kesmemeye basladi bunlar beni.dr.la paylaş paksil istegini.derin iç sıkıntıları bir nebze olsun hafifledi bende.yalnız kalmamam, evde olmamam lazım.eve zaten ayrı takığım,yemek bile yapmiyorum,ne temizlik ne bisey.hic gecmeyecek gibi geliyor ama gececek,bunu düşünüp sabretmeye calışalım.o kadar imreniyorum ki diger insanlara...
Kim imrenmiyor ki?

O kadar güzel haftanın sonunda cuma günü gelen yine anksiyete, sıkıntı başladı. 40 gün oldu ilacı alalı. Artık gerçekten bu ilaç etki mi etmiyor diye düşüneceğim. Daha önce kullandığım bir ilaçtı ama birbakıyorum çok iyiyim.Bir bakıyorum böyle olmuşum.Arkadaşlar çok korkuyorum yani daha kötü olur muyum diye. Doğum zamanı yaklaştıkça moralimi yüksek tutmam gerekiyor.

O kadar güzel haftanın sonunda cuma günü gelen yine anksiyete, sıkıntı başladı. 40 gün oldu ilacı alalı. Artık gerçekten bu ilaç etki mi etmiyor diye düşüneceğim. Daha önce kullandığım bir ilaçtı ama birbakıyorum çok iyiyim.Bir bakıyorum böyle olmuşum.Arkadaşlar çok korkuyorum yani daha kötü olur muyum diye. Doğum zamanı yaklaştıkça moralimi yüksek tutmam gerekiyor.
Ya gebelik hormonları bizi böyle yapıyor anlaşılan,ruhsal problemi olmayanları dahi etkilerken bizi kat kat etkiliyor.

Ama artik senin doğum yaklaştı bu ara kaygilRini yoğun hissetmem belkide normaldir.
Evet, psikiyatristimi aradım.Dozu artırmayalım zaten kısa süre sonra bırakcaz zorlanabilirsin dedi.Bu doz sana yeter, arada iniş çıkışlar olabilir normal dedi.Bunlar beklediğimiz şeyler dedi.İnsan korkuyor yani, iyisin 1 hafta, sonra bişi oluyor eskiye dönüyorsun.

Ne adeti kuzum adet dediğin döllenemeyen yumurtanın,bebek için hazırlanan rahim dokusunun kan ile atılmasıdır.yumurtan döllendi hazırlanan yere coktan yerleşti.ağır kaldirma,cinsel munasebette bulunma canım.
Yok acaba düşük mu yapıyorum diye suphelendim öyle karnim agriyinca

Kızlar gunaydın nasıl gıdıyo hamilelik ben bıraz daga ıyıyım sabahları yuruyus yapıyorum ve kpss calısmaya karar verdım :) bu arda bısey fark ettım sızede bır sorıyım ekstrasistol(fazladan atım kalpte) yasıyomusunuz hiç beni panik ataga suruklıyen bu oldu ve ben arastırmalarım sonucunda bugun sonunda anladım
Kpss sınava ne zaman giriceksin cnm ben de hazırlanıyorum

Mrb bayanlar ben yenı katıldım aranıza hamıle degılım ama cocuk dusunuyruz bende de panık atsk var 1senedır. Hıc doktora gtmedım hıc ılacta kullanmadım ama cok zor zamanlar gecırdım şukur uzun suredır yok dualarla yendım tv ye cıkan bı hocanın tarıf ettıgı dualardı ıstersenız sıze de hangı duaları kac kere okumanız lazım yazayım Yuce Allah ımızın ıznıyle yenersınız... Ben dedıgım gıbı bıttı gıbı bısey ama bazen aklıma dusuyo hamıle kalınca karnım buyuyunce nefes alamayacakmışım gıbı gelıyor yanı sız tecrubelı bayanlar bana yardım etsın aslında oyle olmadıgını duymaya ıhtıyacım var :(

Mrb bayanlar ben yenı katıldım aranıza hamıle degılım ama cocuk dusunuyruz bende de panık atsk var 1senedır. Hıc doktora gtmedım hıc ılacta kullanmadım ama cok zor zamanlar gecırdım şukur uzun suredır yok dualarla yendım tv ye cıkan bı hocanın tarıf ettıgı dualardı ıstersenız sıze de hangı duaları kac kere okumanız lazım yazayım Yuce Allah ımızın ıznıyle yenersınız... Ben dedıgım gıbı bıttı gıbı bısey ama bazen aklıma dusuyo hamıle kalınca karnım buyuyunce nefes alamayacakmışım gıbı gelıyor yanı sız tecrubelı bayanlar bana yardım etsın aslında oyle olmadıgını duymaya ıhtıyacım var :KK43:

Karnın büyümesinden değilde, panik ataktan nefes alamıyorsun alamazsan :)

Günaydın herkese.Nasılsınız arkadaşlar.Bir de doğum yapmaktan(sezeryan veya normal)korkanlar forumu mu açsak acaba?

Günaydın herkese.Nasılsınız arkadaşlar.Bir de doğum yapmaktan(sezeryan veya normal)korkanlar forumu mu açsak acaba?
Ben facede bi sayfaya sordum inankini normal olan olmayan herkez korkuyor yani sadece biz degiliz hatta bi kac tanesi dogurmam diye gecelerce aglamis ama ameliyat hanede ne zaman oldu ne zaman bitti anlamamoslar diyolarki bosu bosuna kendimizi yipratmisiz .. dusunmeyelim bence

Mrb bayanlar ben yenı katıldım aranıza hamıle degılım ama cocuk dusunuyruz bende de panık atsk var 1senedır. Hıc doktora gtmedım hıc ılacta kullanmadım ama cok zor zamanlar gecırdım şukur uzun suredır yok dualarla yendım tv ye cıkan bı hocanın tarıf ettıgı dualardı ıstersenız sıze de hangı duaları kac kere okumanız lazım yazayım Yuce Allah ımızın ıznıyle yenersınız... Ben dedıgım gıbı bıttı gıbı bısey ama bazen aklıma dusuyo hamıle kalınca karnım buyuyunce nefes alamayacakmışım gıbı gelıyor yanı sız tecrubelı bayanlar bana yardım etsın aslında oyle olmadıgını duymaya ıhtıyacım var :KK43:
Dr. teşhis koymadı yani canım.eminsin değil mi panik atak krizleri yaşadın mı?ilaçsız terapisiz atlattıysan ne mutlu.ben namazda niyazda agzımda zikirlerle gebeligin 7.haftasında yakalandım yine depresyona,geldi mi geliyor bu da hastalık işte.maneviyatin güçlü canım belli,Allah nefes alabileceğimiz şekilde dizayn etmiş hamileliği bunu düsün rahatla:)

Ben facede bi sayfaya sordum inankini normal olan olmayan herkez korkuyor yani sadece biz degiliz hatta bi kac tanesi dogurmam diye gecelerce aglamis ama ameliyat hanede ne zaman oldu ne zaman bitti anlamamoslar diyolarki bosu bosuna kendimizi yipratmisiz .. dusunmeyelim bence
Normal mi doğurmuşlar?:))merak ettim

Back
X