- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü kontrolum var zatenKarın ağrısı başka şeylerden de olabilirHem bi tahlil yapılır,genel kontrol için hem ultrasonla bakarlar.İnşallah hiçbirşey yoktur.
Benim de pembe işte cnm ama kasigim da ağrı var başka gelmedi çok şükürKorkma bisey olmaz tabiki adet kanaasi gibiyse sikintili durum ama benimde 2. Oglumda da bundada olustu benimde peceteyi baya baya islatmisti kan penbe cig bi renk ama sorun olmadi yerlesme oluyo
Mayıs 22 sı sınav canım olemı bıde temmuzda var ıste ögretmenım ben sen ne olarak gırıceksın nasıl gıdıyo calısmalarKpss sınava ne zaman giriceksin cnm ben de hazırlanıyorum
Hangı dualar canımDr. teşhis koymadı yani canım.eminsin değil mi panik atak krizleri yaşadın mı?ilaçsız terapisiz atlattıysan ne mutlu.ben namazda niyazda agzımda zikirlerle gebeligin 7.haftasında yakalandım yine depresyona,geldi mi geliyor bu da hastalık işte.maneviyatin güçlü canım belli,Allah nefes alabileceğimiz şekilde dizayn etmiş hamileliği bunu düsün rahatla:)
Huzur vermiyorlar ki canım
Hepimizde ayni kaygilarmi var kotu seyler olcak gibi bana bisey olursa cocuklara bisey olursa ben bunlarla bogusuyorum ic sikjntisini depresyonu katiyorum bile .. sizdeki kaygilar neKime veriyor ki cnm bende 2-3 gündür yine diken üstündeyim. Dayanmaktan başka çaremiz yokÇok korkuyorum eskiye mi dönüyorum diye. Moralim çok bozuk benimde.
Hangi dualar derken canım namaz harici esmai hüsnadan Allahin isimlerini zikrediyordum muradın olması icin söylenenleri.bebeğim olsun diye hacet namazları kildım.4444 salavatı tefriciye okudum.Hangı dualar canım
Dr. teşhis koymadı yani canım.eminsin değil mi panik atak krizleri yaşadın mı?ilaçsız terapisiz atlattıysan ne mutlu.ben namazda niyazda agzımda zikirlerle gebeligin 7.haftasında yakalandım yine depresyona,geldi mi geliyor bu da hastalık işte.maneviyatin güçlü canım belli,Allah nefes alabileceğimiz şekilde dizayn etmiş hamileliği bunu düsün rahatla:)
Hangı dualar canım
Benim sıkıntım başlamadan önce asabiyet başlıyor, sonra nefes darlığı sonra kaygı, sonrada çökkün ruh hali. Sonra ayaga kalkıyorum, döngü gibi böyle devam ediyor.Dün asabiyet vardı bende ,durup dururken geldi
Bence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyorArkadaşlar yazıları biraz okudum yine ben ilk doğumunda panik atak lâ girdiğim için gene anestazi istedim
Diğer ameliyatlardaki gibi sedatif bişey vermiyorlar hamilelikte yada bana vermediler.Emzirmeye gelince ilaçla emzirme yerine mama verseniz daha ii değilmi tercih meselesi ama yeni doğmuş bebek antidepresan à alışıyor tamam mamada sağlıklı olmayabilir ama hepimiz çok ii biliyoruz yasadigimiz için ruh sagligi bazen beden sahligindan bile önemli oluyor.Bu durumda acaba alternatif bir durum.varken bebeği hiç antidepresanlara bulasirmamak daha dogru acaba
Tamam hamileyken içililiyor çünkü başka hiçbir çare yok çünkü
Hmm ne güzel teknik ressamim bnm ekimde sınav nasipse Allah yardım etsin cnmMayıs 22 sı sınav canım olemı bıde temmuzda var ıste ögretmenım ben sen ne olarak gırıceksın nasıl gıdıyo calısmalar
Hemen hemen aynı canım,simdi daha iyi idrak ediyorum ve anliyorum düşününce.gebeligimi ogrendigimde o kadar istekle beklememe ragmen havalara ucmamıştım ve sıkıntı varmış icimde.kavga ediyordum hep, sardım herkese.bir haftaya kalmadı hastalandım zaten.kaygı,endişe,çökkünlük...Benim sıkıntım başlamadan önce asabiyet başlıyor, sonra nefes darlığı sonra kaygı, sonrada çökkün ruh hali. Sonra ayaga kalkıyorum, döngü gibi böyle devam ediyor.
Benim ağırlık depresyon ,ağır panik atak krizleri geçirmedim ama bildiğim en büyük belirtinin bu olduğu zaten.panik ataklı arkadaşlarımız hep kardiyologlara gidiyor kalp çarpıntısı,tasikardi sebebiyle...Bu arada bişey sormak istiyorum panik atağı tutunca deli gibi çarpıntısı olan oluyormu