Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır neoldu?Hay bu hormonların
Leke şeklinde mi?her ihtimale karsı lütfen dr.a git ve söyle canım.insallah yerleşme kanamasıdır.düşük riski için ilaç verecektir sana.sirtustu uzan bisey yapmaKızlar tam adet tarihim 8+3 ama nasıl oluyor kan geldi yine sizde de öyle olan var mi
Bazisi normal ameliyat yapanlarda varmisNormal mi doğurmuşlar?:))merak ettim
Bendende gelmisti progestan verdi doktor cok az pempeydi sonra kahverengi leke seklinde geldiKızlar tam adet tarihim 8+3 ama nasıl oluyor kan geldi yine sizde de öyle olan var mi
Huzur vermiyorlar ki canımHayırdır neoldu?
Dün asabiyet vardı bende ,durup dururken geldiHuzur vermiyorlar ki canım
Bendende gelmisti progestan verdi doktor cok az pempeydi sonra kahverengi leke seklinde geldi[/QUOTE
Doktora telefonda danışayim ona göre gidicem umarım düşük değildir
Bacım gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki çoğu oruçlu olmuyor.Doğumum kolay oldu diye yazanlar olmasa zaten hiç cesaretimiz olmayacaktı.İnşallah iyi anestezici,hemşire,doktor denk gelir.
Şimdiki kuruntum benim doğumum galiba Ramazanın başına geliyor.Doktor ve görevliler orucun ilk günlerinde sersem olacak diye düşünüp düşünüp korkumu arttırıyorum.
Ben de olmadı canım ama biz bu kanamanın yerleşme mi bir sorundan mı kaynaklandığını bilemeyiz.Bence sen biraz önce git doktora.Ama çok az lekelenmelerin sorun olacağını sanmıyorum.Kendini ferah tut ve doktora git,rahatlamak için.Bu haftaya gelmişsin kötü birşey olsa Allah korusun ağrın sancın olurdu bence.Kızlar tam adet tarihim 8+3 ama nasıl oluyor kan geldi yine sizde de öyle olan var mi
Adet sancisi gibi karnim ağrıyor çok az da kanama oldu telefonla danışayim olmazsa gidicem ya insaallah düşük degildirBen de olmadı canım ama biz bu kanamanın yerleşme mi bir sorundan mı kaynaklandığını bilemeyiz.Bence sen biraz önce git doktora.Ama çok az lekelenmelerin sorun olacağını sanmıyorum.Kendini ferah tut ve doktora git,rahatlamak için.Bu haftaya gelmişsin kötü birşey olsa Allah korusun ağrın sancın olurdu bence.
İlk ay oldu zaten de 1 gun ama bu ay da olunca şaşırdımNiloyatospikk canım üç dört ay hatta dokuz ay tam adet gununde gelen kan yuzunden gebeligini anlamayanlar var.ustune gorme deniyor halk arasinda.ama tıp dunyası icin herşey risktir düşük ihtimalidir.risk almamak lazım canım.
Pazar akşamı karnim ağrıyor diye gittim beta 10000 çıktı ama karın ağrısı genelde var anlayamadimHiç zannetmiyorum,ama gene de doktora git.
Hayır leke seklinde değil pembe kan peçete yi islatmisLeke şeklinde mi?her ihtimale karsı lütfen dr.a git ve söyle canım.insallah yerleşme kanamasıdır.düşük riski için ilaç verecektir sana.sirtustu uzan bisey yapma