- 23 Ocak 2016
- 35.028
- 51.020
- 598
Evet ilaç içerken emzirınBence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
Aslında bunlar sinirlerin bozuk olması ile alakali ben de hastaligim tekrarladiginda hiç ses istemiyorum bütün sesler büyuyor kafamdaResmen bağır çağır onu dinledi herkes.beni muhakkak bulur.yanıbaşımda sakız çigneyen mi dersin deli oluyorum sakız sesine,sarımsak yiyip yiyip yanıma oturanlar mi dersin,elinde bozuk para yuvarlayan offfff
İlaç içerken emzirın de doktor dedi deyip içiniz rahatlamasin bebeği gozlemleyin annem yaşamış böyle bir durum hemen ilacı bırakmışBence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
Evet bence de sitede eksiklikler var yavaş ilerliyor bildirimlere bakmadan topiki guncellemiyorArkadaslar face kullanan yokmu gorussek ordan ne bilim daha yakin olurduk birbirimize ..
Ben de hamilelik olmadan evvel serbest iyi gelen ilacı iciyordumİi m cnm çok şükür panik fln gelirse dideralle destekliyorum yada başka bişeylerle hamilelik olmayınca kafama göre takilabiloyorum tabi.bendede takıntı var işte takıntı tutunca arkasından panik geliyo zaten bunlar kardesmis panik okb anksiyete fln
İspanak kürü ne durumda iyi geldiyse ben de yapayımAnladim allh yardimcimiz olsun
Evet bende de oldu aynı şeyler ama hamilelikteki gibi olmuyor devam edegelen zaman.Belli bir süre sonra ilaç kullanabiliyorsun.Bu çocuk olayı baştan sona hem güzel hem zor işte. Şimdide çocuk öylemi böylemi nasıl şu bu derken takıntı oluyor arkadan panik atak :))))) yani çocuk doğunca takıntı basliyor:)) yada benim öyle oldu :)))
Ne güzel değerlerin iyi çıkmış.Sıkıntılarımız biraz böyle devam edebilir,gün oluyor iyi oluyoruz gün oluyor çok kötü hissediyoruz kendimizi.Yapacağımız her şey sınırlı şuan.Günaydın kızlar,bugün izinliyim,sağlık ocağına gittim kan sonucu almaya,iyi bütün değerler maşallah.şimdi içime bir kasvet oturdu yine,ne zaman iyileşeceğim?hastaneden de cenaze cıkardılar tabutla ona şahit oldum kötü oldum.
Ben iyiyim canım teşekkürler. Yarın hastane var heyecanla bekliyorumBugun nasilsiniz kizlar.. benim dislerim kaniyo ve agriyo
Karbonatlı su ile gargara yap,belki iyi gelir canım.Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum.iŞYERİNDE SANKİ HEP BİŞEYLERİ EKSİK,yanlış yapıyormuşum gibi hisler geliyor bu araBugun nasilsiniz kizlar.. benim dislerim kaniyo ve agriyo
Bugun nasilsiniz kizlar.. benim dislerim kaniyo ve agriyo
Hamilelik başlangıcından beri dişlerime bile bakmaz oldum.Akşamları fırçalamdan yatıyorum genelde.Benim de yakındır kanamalarım demek ki.Diş kanar normal, özellikle son aylarda şakır şakır kanar :) senin yapacağın sürekli fırçalamak, dişipi kullanmak ve kalsiyum almak. Bu şekilde dişlerini koruma altına alman gerekiyor.
Günaydın,sondadan hiç korkmayın arkadaşlar.Ben önceki doğumumdan biliyorum işin en basit kısmı,korkulacak hiçbirşey yok sonda takma işleminde.Zaten onlar alışmış sen ayaktayken bile tık diye takıveriyorlar.
Evet canım dikkatli olman gerekiyor.Aksi halde diş kaybı yaşayabilirsin.Hamilelik başlangıcından beri dişlerime bile bakmaz oldum.Akşamları fırçalamdan yatıyorum genelde.Benim de yakındır kanamalarım demek ki.
Düne oranla biraz şükür diyelim. Ama yinede akşam psikiyatriste gideceğim, kontrol için.Bugun nasilsiniz kizlar.. benim dislerim kaniyo ve agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?