Normal kim ben kim :) genel anestezi ile sezeryanSenin dogumun yakin bizi habersiz birakma olurmu .. ameliyatmi normal mi senin olcak
Ay inşallah öyle olur, sen normal mi yaptın, ya sonda takildimi sana, ben sonda dan korkuyorum hemde coook.Bebek kokusunu özledim inanin bana içinize sıkıntı gelince o kokuyu içinize çekince mucize gibi anında yok oluyor 1 kamyon ilaç içmiş gibi ferahliyorsunuz.bebek doğunca söyle böyle sakin endişe etmeyin hepinize ii gelicek zaten ay ağladı ay altı degiscek derken bişey dusunemiyceksiniz ve benim.bebegim var aman gerisi boş diyeceksiniz
Vallahi düşündükçe nefesim kesiliyorTabiki genel anestesi sezeryan:)) kız sondanin nesinden korkuyorsun:)) hamilelik işte herkez gereksiz bişeye takılıyor anlıyorum senide saçmalama cnm insanlar hastanede yatıyor günlerce sonda ile.bisey değilki o açmıyor bile kız taktiktan 1 dak sonra bayiltiyorlar cnm korkma :)) en önemsiz şey o
Ben de sondayı düşünüyorum,o kadar hayvana takıldı yanımda,ameliyatlara da girdim,şu halime bak...Vallahi düşündükçe nefesim kesiliyor
Suanda durumun nasil yani ilac kjllaniyomusun .. ay allahim bi ates basiyoki bana anlatamam menepozda sayilirim tabi ondandirCnm ben lustral 50 kullanıyordum hamileligim beklenmedik oldu 5 haftalık öğrendim kadın doğumcum bu konuda sıkı idi hemen kes dedi.bende mecbur kestim bende panik.atakta carpintilarim çok oluyordu.evt ilaç içmedim resmen 9 ay annemin dibinde carpintilarla geçti 7 ayda doğum şancim baslamis ben anlamamisim bana dr günde 3 kere nidilat.verrdi tutmak için bu arada kan sulandirici iğnede oluyordum 9 ay boyu. Neyse bu arada nst fln benim kalp durduğum yerde 95 fln 120 130 çıkıyordu aklıma alakasız takıntılar geliyor kalbim.abasliyordu panik sonra kadın doğumcu haftada 2 3 icebilirsin dedi 25 lik belok verdi.bu arada dandik pasiflara serbestti:)kafama dikiyordum ama malum. Neyse nidilatda olunca 36.5 de kestiler onlara göre 37.3 ama ben biliyorum:) çocuk 3250 tamam dediler bizimki bir doğdu 2705 :))) hamilelikte hicbirsey yemedim stresten resmen rejim gibi ama bebek senden alırmis depodan sen halsiz kalirmissin. Sonra emzirdim 9 ay emzirmek ii geldi 9 ayda gelenler geldi yoruldumda hemde sıkıldım 0.5 lik xa....İ yuttum dr 1 gün ara ver bişey olmaz.dedi ama ben yeter dedim kestim. Bu arada sonradan gittigim psikolog bana günde 200mg lustral lâ doğum yapan bir sürü hastası olduğunu kesmeme gerek olmadığımı boşuna kestigimi söyledi
Simdide 2. Yi dogursammi yoksa sonsuza dek vazmigecsem diyorum o yüzden buralarda geziyorum.:))hamileligimde hiç buralara özellikle girmemiştim. Diğer hamileler ne yapıyor bilmiyordum o yüzden de sizlerden fikir aliyorum:) öf ne çok yazdim:)
Takıntı ve anksiyeteDremy senin neyin var cnm
Hiç bişey demedi canım çekiyorum çarpıntım olunca şimdilerde de 80 90 kalp atışım normal mi bilmiyorumOzgrmzn sen ne yapıyorsun cnm.carpinti olunca dr ne dedi
Canim benim carpintim benimde oluyo ama ben hamileligime yoruyorum cunku kan basinci artiyo haliyle kalp daha hizli atiyo hatta bazen agzimdan cikiyo zararsiz oldugunu vilmesen acile giderim o derece yaniHiç bişey demedi canım çekiyorum çarpıntım olunca şimdilerde de 80 90 kalp atışım normal mi bilmiyorum
Devamda durumun nasil yani benim eski halindeki gibimisin mutlu olabiliyomusunEvt 50 lustral devam :)
Anladim allh yardimcimiz olsunİi m cnm çok şükür panik fln gelirse dideralle destekliyorum yada başka bişeylerle hamilelik olmayınca kafama göre takilabiloyorum tabi.bendede takıntı var işte takıntı tutunca arkasından panik geliyo zaten bunlar kardesmis panik okb anksiyete fln
Bnm bi ara oluyordu şimdi zaman zaman oluyorBu arada bişey sormak istiyorum panik atağı tutunca deli gibi çarpıntısı olan oluyormu
Katılıyorum size emzikli anne ilaç kullanıyor iken bebeğini gozlemlemeli annem yaşamış hep anlatır ilaç kullanırken kardesimde değişiklik farkedip hemen ilacı kesmiş iyi gözlemlemeli ve uygunsuz durumda doktora danışmalı doktorların her dediği doğrudur diye bir KURAL yoktur temkinli davranmaliyiz .Sevgili ececem 21 bende bir panik atakli olarak niye buraya girip insanları korkutmak isteyimki.Bu kadar kötü niyetli neden olayım aynı ustelik şeyleri yaşarken.Bu şekilde kötü dusunmeni hamileliginin verdiği duruma veriyorum.Bana dr vermemişti emzirirken sadece ondan yazdım. Kafama göre birsey yazmadım. buraya yazı yazdogimdada diğer yazilarima bakarsan cnm en ufak olumsuz bişey yazmadıgim gibi sizlere Moral verici şeyler yazmaya çalıştım o kadar.neden böyle bişey yapayım delimiyim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?