Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ay inşallah öyle olur, sen normal mi yaptın, ya sonda takildimi sana, ben sonda dan korkuyorum hemde coook.

Tabiki genel anestesi sezeryan:)) kız sondanin nesinden korkuyorsun:)) hamilelik işte herkez gereksiz bişeye takılıyor anlıyorum senide saçmalama cnm insanlar hastanede yatıyor günlerce sonda ile.bisey değilki o açmıyor bile kız taktiktan 1 dak sonra bayiltiyorlar cnm korkma :)) en önemsiz şey o

Vallahi düşündükçe nefesim kesiliyor

Gecen ay annem amelıyat oldu sontsını hemsıre yanımda cıkardı ılk defa snta grdum ınce yumusak kısa bı hortum sadece korkmyn bayanlar

Suanda durumun nasil yani ilac kjllaniyomusun .. ay allahim bi ates basiyoki bana anlatamam menepozda sayilirim tabi ondandir

Hiç bişey demedi canım çekiyorum çarpıntım olunca şimdilerde de 80 90 kalp atışım normal mi bilmiyorum
Canim benim carpintim benimde oluyo ama ben hamileligime yoruyorum cunku kan basinci artiyo haliyle kalp daha hizli atiyo hatta bazen agzimdan cikiyo zararsiz oldugunu vilmesen acile giderim o derece yani

İi m cnm çok şükür panik fln gelirse dideralle destekliyorum yada başka bişeylerle hamilelik olmayınca kafama göre takilabiloyorum tabi.bendede takıntı var işte takıntı tutunca arkasından panik geliyo zaten bunlar kardesmis panik okb anksiyete fln

Anladim allh yardimcimiz olsun

Katılıyorum size emzikli anne ilaç kullanıyor iken bebeğini gozlemlemeli annem yaşamış hep anlatır ilaç kullanırken kardesimde değişiklik farkedip hemen ilacı kesmiş iyi gözlemlemeli ve uygunsuz durumda doktora danışmalı doktorların her dediği doğrudur diye bir KURAL yoktur temkinli davranmaliyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…