Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar karnında ağrı olan varmı sanki bebek ağırmışta ağrı yapıyor gibi ya kasık ağrısı değil
Bende de var canım,sırt ve bel ağrısı da oluyor.
Kızlar, sanırım biz daha önce sorun yaşadık diye, bu sıkıntıların tamamı hastalığımızla ilgili sanıyoruz.

Benim bir arkadaşımla konuştum.Panik, depresyon vs. Bilmeyen hayatı boyunca ona uğramsmış birisi.

9 ay boyunca sıkıntıdan ağladım diyor.
Belki biz abartıyoruz bilmiyorum ki.
Bence de hamilelik sıkıntıları ile karışıyor galiba sıkıntılarımiz.ama galiba bizim geçmişten gelen yaşanmışlıklar ve halen yaşamakta olduğumuz sorunlar,bu sıkıntıları atlatmamıştzo zorlaştırıyor.

Bende de var canım,sırt ve bel ağrısı da oluyor.

Bence de hamilelik sıkıntıları ile karışıyor galiba sıkıntılarımiz.ama galiba bizim geçmişten gelen yaşanmışlıklar ve halen yaşamakta olduğumuz sorunlar,bu sıkıntıları atlatmamıştzo zorlaştırıyor.

Vallaha cnm sana katılıyorum.İnşallah zaman çabuk geçer.

Normal yani demi canım sevindim kronik olmaya başladı ağrıda korktum artık
Hayatim o agri bendede var sanki cocuk baski yapiyor normal yani bu agrilar okadar olcak can var icicmizde ve buyuyo zaman gectikce .. ama devamli tuvalete gitmekten cok yoruldum ya mesaneye baski oldugu icin tuvaletim var zannediyorum hep ..

Hayatim o agri bendede var sanki cocuk baski yapiyor normal yani bu agrilar okadar olcak can var icicmizde ve buyuyo zaman gectikce .. ama devamli tuvalete gitmekten cok yoruldum ya mesaneye baski oldugu icin tuvaletim var zannediyorum hep ..
Teşekkür ederim canlar inşallah geçer sıkıntılarımız bir an önce.

Arkadaşlar, midem yanıypr, sonra mide bulantısı ve en sonda çıkarıyorum 2 gündür. Korkuyorum böylemi devam edecek? Son aylarda bu bulantı normal mi?

Rennine talcit falan almiyomusun iyi gelir belki o haftalarda oluyomus insallh olmaz bizede benim ilk donem 3 4 . Aylarda cok yanma vardi gecti sonra gece biseyler yeme belki ondan da olur yada tikabasa yeme ne bilim dr sor

Ya sonda dan çok korkuyorum, sezeryanda takıyorlar ve unutmadan takıyorlar, hic aklımdan çıkmıyor, taktim sonda ya :(((((( takılanlar söyleyin acıtıyor mu?

Ya sonda dan çok korkuyorum, sezeryanda takıyorlar ve unutmadan takıyorlar, hic aklımdan çıkmıyor, taktim sonda ya :(((((( takılanlar söyleyin acıtıyor mu?
Az kalmış canım doğuma hayırlısıyla doğur inşallah. Bende herşeyden korkuyorum ya hemde herşeyden ben doğurursam herkes doğurur zaten :)

Az kalmış canım doğuma hayırlısıyla doğur inşallah. Bende herşeyden korkuyorum ya hemde herşeyden ben doğurursam herkes doğurur zaten :)
Ayni cümleyi valla bende söylüyorum :)) hayırlısıyla bi doğursak Allah in izniyle.

Sonda korkulacak birşey değil merak etmeyin.Ben de ondan sonrasından çok korkuyorum.Allahım yarım et.

Ben eskiden biraz fazla cesaretliydim kızlar hep ameliyat videoları izlerdim doğumu da çok izledim maşaallah o yüzden korkuyorum hepsinden de

Back
X