- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Pasiflorayi ne kadar kullaniyosun doktormu vrdi sanaBenim karnımdan ziyade midem şişiyor,geriliyor,canım çok yanıyor.sırt ağrılarım da cabasi.Artik arkaya doğru kayıyor sanki vücudum.kilom fazla ve midemde sus olunca sanki bebek midemde büyüyor.
Evet doktor verdi.İlk 3 ayım içinde başladım.Kadın doğumcu ve psikiyatrist içebilirsin dedi.Galiba 4.ay civarında gittiğimde psikiyatristim 3-4 ölçek(hepsi aynı anda değil)içebilirsin dedi.Bazen gün içinde 2 ölçek içiyorum.Gece uyanır da sıkıntım olursa gene içiyorum,uyumama destek oluyor.Pasiflorayi ne kadar kullaniyosun doktormu vrdi sana
Ozge kim dreamy07 mi?Kizlar ozge yok ne zamandir kiz ilaclarla iyi oldun unuttun bizi :)
Hayır canım Özge =ÖzgrmznOzge kim dreamy07 mi?
Selectra 50 mg alıyorum.Ben ilaçsız atlatamazdım ya.
Bende kullanmadim simdiye kadar insalllh da kullanmam bitkisel olarak bisey iciyomusun papatya falan
Burdayım kızlar takipteyim de konulara katılmıyorum özledim sizi. İyi gibiyim ama yine oldu biraz sıkıntım ya acaba duzelemicek miyim demeye başladımOzge kim dreamy07 mi?
İyi olduğuna sevindim Özge,ne güzel çocukla uğraşırken kendini iyi hissedersin.Küçüğe de geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bu arada gorumcemin kızı var 6 yaşında daha onla ilgileniyorum kızlar uç gündür biraz nazlı kardeşi hasta da bnde kalıyor
Teşekkür ederim iyi hissediyorum ama emanet anne baba da olmayınca bize fazla naz yapıyor zor oluyor bide o da hasta kuççukte de zaturre başlangıcı var demiş doktor tedavi oluyor hastane deİyi olduğuna sevindim Özge,ne güzel çocukla uğraşırken kendini iyi hissedersin.Küçüğe de geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Allah yardımcın olsun canım miniğede Rabbim şifa versin inşallahTeşekkür ederim iyi hissediyorum ama emanet anne baba da olmayınca bize fazla naz yapıyor zor oluyor bide o da hasta kuççukte de zaturre başlangıcı var demiş doktor tedavi oluyor hastane de
Allh sifa versinTeşekkür ederim iyi hissediyorum ama emanet anne baba da olmayınca bize fazla naz yapıyor zor oluyor bide o da hasta kuççukte de zaturre başlangıcı var demiş doktor tedavi oluyor hastane de
Amin inşallah iyi gibiymiş şukur ki çocuklara çok dikkat etmek lazımAllah yardımcın olsun canım miniğede Rabbim şifa versin inşallah
Amin herkese her hastayaAllh sifa versin
Aynen hormonlardan kendimi çok dinliyorum ben ya hep çarpıntım var gibi geliyor sankiOzge toparlayamadin mi canim yuzde yuz iyi olmayi bekleme hormonlari unutma lutfen
Bakalım doktorumu degıstırıcem sureklı kafamda dogum anı kafayı yıcemSezaryan korkun varsa dr.un da normal doguma elverişli bulursa seni doğur kız:))benim de normalden ödüm patlıyor.
Bakalım doktorumu degıstırıcem sureklı kafamda dogum anı kafayı yıcem
Var cnm :)Kızlar karnında ağrı olan varmı sanki bebek ağırmışta ağrı yapıyor gibi ya kasık ağrısı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?