Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah.. Ah bu illet yüzünden biz biz değiliz ki..Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim((( çok agir küfrettim.
Onlarda bikiyolar bizden ama bilerek yapmiyoruzki bizde isterdik gule oynaya hamilelik gecirmeyiHeh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim((( çok agir küfrettim.
Aynen bikiyolar, inşallah evlendigine pişman değildirOnlarda bikiyolar bizden ama bilerek yapmiyoruzki bizde isterdik gule oynaya hamilelik gecirmeyi
Amin canım inşallah.Gunaydin herkese oflumu okula gondercem o yuzden erkenciyim ... dilerim bugun hepimiz saglikli mutlu bir gun geciririz
Lustralin etken maddesi sertralin gebelikte guvenilir bulunuyor canim.iyiye de gittigini hissediyorsan devam et.topiğe girişim benim de senin gibi oldu.:)Lustral daha iyi geldi gibi. Akşamları gündüzden daha iyiyim. Okb de var bende aklım paxilde takılı kaldı acaba onamı başlatsaydı doktor ısrar mı etseydim yoksa lustral yetecek mi iyiye gidiyor gibiyim.. Ben sadece pa anneler var sanıyordum göz atmadım sonra depresyonlu annelerin topiği o kadar az sayıda olunca pa ve dep kardeştir bakayım neler var dedim iyi ki bakmışım. Bana da iyi geldi.
Calisiyorum iki haftadir, evde duramam kuzum@dreamy07 gibi sokaklardaydım hep zaten.Sen nasılsın canım işe başladın mı?
Kendini iyi hissettiğinde, git eşine sarılıp özür dilersin :) durumunu anlatırsın. Elimizde değil sonuçta. Bende dün eşime bağırdım.Aynen bikiyolar, inşallah evlendigine pişman değildir![]()
Ben de cok agir konusuyorum kufur hakaret diz boyu..Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim((( çok agir küfrettim.
Benim ki en ağır depresyonumu gordu benimle yasadı evlenmeden once bunu.cok ta destek olmustu.evlendikten sonra o kadar ilgilenmedi ama hastaligi anlamaya calisiyor alisti.mülayim bir tip zaten.ailem destekci degil cevrem de oyle.uzaklasiyorlar ..Depresyonlu vs biriyle yaşamak nasıl bir duygu acabane hissediyor eşlerimiz
![]()
Sen de kendini üzme canım ne yapalım,bu aralar böyle geçecek .Ece nin dediği gibi özür dilersin ve bu kadar çok sinirlenmenin sebebini söylersin.Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim((( çok agir küfrettim.
Böyle düşünme canım,bazen olabiliyor ne yapalım.Tabi şimdi bunu eşlerimizden biri yapsaydı ona kızardık.insanoğluyuz ,insanın olduğu yerde her şey olur der annem.Kendini bu konuda üzme lütfen.Sen de elinden geldiğince eşine durumunu ayrıntılı şekilde anlatmaya çalış.Neden dayanmasın canım ya,ortak paylaşımlarınız var,beraber sahip olacağınız bir çocuğunuz olacak.İnsan sevdikten sonra her şey yoluna girer inşallah.Valla kızlar ana avrat sovdum neler demedim ki( bakalım bana ne kadar dayanacak
(
İnşallah bitanem,çok sağolBöyle düşünme canım,bazen olabiliyor ne yapalım.Tabi şimdi bunu eşlerimizden biri yapsaydı ona kızardık.insanoğluyuz ,insanın olduğu yerde her şey olur der annem.Kendini bu konuda üzme lütfen.Sen de elinden geldiğince eşine durumunu ayrıntılı şekilde anlatmaya çalış.Neden dayanmasın canım ya,ortak paylaşımlarınız var,beraber sahip olacağınız bir çocuğunuz olacak.İnsan sevdikten sonra her şey yoluna girer inşallah.