Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim :(((( çok agir küfrettim.

Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim :(((( çok agir küfrettim.

Lustral daha iyi geldi gibi. Akşamları gündüzden daha iyiyim. Okb de var bende aklım paxilde takılı kaldı acaba onamı başlatsaydı doktor ısrar mı etseydim yoksa lustral yetecek mi iyiye gidiyor gibiyim.. Ben sadece pa anneler var sanıyordum göz atmadım sonra depresyonlu annelerin topiği o kadar az sayıda olunca pa ve dep kardeştir bakayım neler var dedim iyi ki bakmışım. Bana da iyi geldi.
Lustralin etken maddesi sertralin gebelikte guvenilir bulunuyor canim.iyiye de gittigini hissediyorsan devam et.topiğe girişim benim de senin gibi oldu.:)

Depresyonlu vs biriyle yaşamak nasıl bir duygu acaba :KK42: ne hissediyor eşlerimiz :KK43:
Benim ki en ağır depresyonumu gordu benimle yasadı evlenmeden once bunu.cok ta destek olmustu.evlendikten sonra o kadar ilgilenmedi ama hastaligi anlamaya calisiyor alisti.mülayim bir tip zaten.ailem destekci degil cevrem de oyle.uzaklasiyorlar ..

Öyle biran geliyorki insan herşeyden bıktığını hissediyor.Ben de birkaç gündür herşeye daha çok sinirlenmeye başladım sanki.
Mesela eşim dün dedi ki;her kadın senin gibi olsaydı dünyanın nesli tükenirdi herhalde dedi.Öyle gücüme gitti ki.Kendimi kötü hissettim.

Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim :KK43:((( çok agir küfrettim.
Sen de kendini üzme canım ne yapalım,bu aralar böyle geçecek .Ece nin dediği gibi özür dilersin ve bu kadar çok sinirlenmenin sebebini söylersin.

Valla kızlar ana avrat sovdum neler demedim ki :(( bakalım bana ne kadar dayanacak :((

Valla kızlar ana avrat sovdum neler demedim ki :KK43:( bakalım bana ne kadar dayanacak :KK43:(
Böyle düşünme canım,bazen olabiliyor ne yapalım.Tabi şimdi bunu eşlerimizden biri yapsaydı ona kızardık.insanoğluyuz ,insanın olduğu yerde her şey olur der annem.Kendini bu konuda üzme lütfen.Sen de elinden geldiğince eşine durumunu ayrıntılı şekilde anlatmaya çalış.Neden dayanmasın canım ya,ortak paylaşımlarınız var,beraber sahip olacağınız bir çocuğunuz olacak.İnsan sevdikten sonra her şey yoluna girer inşallah.

Böyle düşünme canım,bazen olabiliyor ne yapalım.Tabi şimdi bunu eşlerimizden biri yapsaydı ona kızardık.insanoğluyuz ,insanın olduğu yerde her şey olur der annem.Kendini bu konuda üzme lütfen.Sen de elinden geldiğince eşine durumunu ayrıntılı şekilde anlatmaya çalış.Neden dayanmasın canım ya,ortak paylaşımlarınız var,beraber sahip olacağınız bir çocuğunuz olacak.İnsan sevdikten sonra her şey yoluna girer inşallah.
İnşallah bitanem,çok sağol

Unutmayalim bunlar sadece depresyon yada pan. Degil bizim bide tavan yapan hormonlarimiz var oyle hafife almayin hormonlari kan basinci yuzde 50 artiyo bu ne demek biliyomusunuz gumbur gumbur atan bi kal dakikada bilmem kaca cikan solunum ve beyindekj butun hucreler calisiyor anneleige hazirlaniyor agrilaron siniri yok mide asidi desen ayri bi calisiyor butun vucut geriliyor yani gercekten buna kendinizi inandirin %30 depresyonsa % 70 hormonlar etkili bunu kendinize kabullendirin ozaman daha rahat gecer zaman .. beklicez insallh dogum olunca hersey cok daha guzel olacak

Back
X