Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Şu an ne durumdasın,bir tane var cocuk sende ve ileri yaş gebesin benim gibi degil mi?ilk hamileliginde nasildin dogum sonrasi nasildin?
İlk hamilrligimde bu kadar sıkıntım yoktu canım ya,ilk 3 ay sıkıntım olmuştu ,doğum korkusu anlık oluyordu herkes gibi.
Ama doğumdan sonra sıkıntılarım başladı.oğlum 40 günlük falan olduğunda fulsac kullanmaya başladım.bu zamana kadar gelen süreç içinde değişik ilaçlar kullandım.

İlk hamilrligimde bu kadar sıkıntım yoktu canım ya,ilk 3 ay sıkıntım olmuştu ,doğum korkusu anlık oluyordu herkes gibi.
Ama doğumdan sonra sıkıntılarım başladı.oğlum 40 günlük falan olduğunda fulsac kullanmaya başladım.bu zamana kadar gelen süreç içinde değişik ilaçlar kullandım.
Sut vermeyi kestin mi ilaca baslayinca

Ilk hamilelik suresince ilac kullanmamistin degil mi?

Haklısın ama kendimi alamıyorum uyanır uyanmaz gözüm forumda hamile depresyonlu anneleri takip edip duruyorum kimin nesi vardı nasıl atlattı ne kullandı... Vs vs
Ben bu topiği bulduğumda cok sasırmistim okudukca iyi geldi bana.ayni durumda ayni seyleri yasayan insanlarin varligini bilmek rahatlatti beni.

Çocukluğumdan beri iç içeyim canım hayvanlarla.onlar seni yargılamaz,herşeyinle sadece seviyorsun diye severler seni..
Sen nasılsın?
Lustral daha iyi geldi gibi. Akşamları gündüzden daha iyiyim. Okb de var bende aklım paxilde takılı kaldı acaba onamı başlatsaydı doktor ısrar mı etseydim yoksa lustral yetecek mi iyiye gidiyor gibiyim.. Ben sadece pa anneler var sanıyordum göz atmadım sonra depresyonlu annelerin topiği o kadar az sayıda olunca pa ve dep kardeştir bakayım neler var dedim iyi ki bakmışım. Bana da iyi geldi.

Heh bu sıkıntıyla esim le kavga ettim ölmüş anasına ona sovdum, Allah belanı versin takıntı ve depresyon. Boşan dedim defol git dedim :(((( çok agir küfrettim.

Back
X