Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sende okb var degil mi?depresyonda iken eve takıyorum ben giremiyorum,duramıyorum,giydigim bir kazağa,mutfağa bile gıcık oluyorum.ne yemek yapiyorum ne temizlik.bunlar okb olabilir mi sence?oyle olsa dr.soyler miydi? Babamin da kendine gore dogal hareketleri bana batiyor.bana yonelik olmasa da yemek yiyisine bile gicik oluyorum
Evet okb. Ayni şeyler bende babamın yemek yiyisine bile gıcığım. Ne temizlik ne yemek içinden gelmiyor. Bence seninde okb bide depresyon poff . Su an zaten beş karış suratla oturuyorum :)

Ah bebeğim keske hepimiz birbirimize yakin olsak da sohbet etsek vakit gecirsek.
Antalyadaydın dimi?benim etrafimda bir tanecik bu hastaliklardan muzdarip birisi olsa,yakini hasta olan bile olsa ....yok.kimseyle oturup konusamiyorsun halini anlamiyorlar birak anlamalarini tuhaflarina gidiyorsun.ne guzel olurdu sahiden hepimiz toplansak konuşsak.

Benim annem de burada degil,onaltı gun bendeydi en zor gunlerimdi rapor aldim on gun de ben gittim yanina.bir aya yakin yanimdaydi yani.bana da birtek annem iyi geliyor ve hastaligimi anliyor.
Aynen.. Aynı şehirde olmayı çok isterdim bu sene atandım. Bu kadar zorlanacağımı bilseydim eşimi illaki ailemle aynı şehirde olmaya ikna ederdim. Şuan oda pişman annemin yakınında daha iyi olduğumu görüyor çünkü. Görev süresi dolunca belki gelirim inşallah.

Antalyadaydın dimi?benim etrafimda bir tanecik bu hastaliklardan muzdarip birisi olsa,yakini hasta olan bile olsa ....yok.kimseyle oturup konusamiyorsun halini anlamiyorlar birak anlamalarini tuhaflarina gidiyorsun.ne guzel olurdu sahiden hepimiz toplansak konuşsak.
Valla keske komşu olsak, eminim rahatlardık.

Evet okb. Ayni şeyler bende babamın yemek yiyisine bile gıcığım. Ne temizlik ne yemek içinden gelmiyor. Bence seninde okb bide depresyon poff . Su an zaten beş karış suratla oturuyorum :)
Zaten bi tuhaflık var hissediyorum olmadık birsey takili oluyor zihnimde,birisi sakiz cignesin,tuhaf sesler cikarsin,ne biliyim kumandayla oynasin ölüyorum sinirden.eşim elini ve parmagini agzina goturuyor yapma diyorum hep yapiyor.bunlar da mi okb sence?

Valla keske komşu olsak, eminim rahatlardık.
Sana yazdigim seyleri kimseye anlatamiyorum bile anlamiyorlar ki.rica etsem sakiz cignemeseniz dedim metrobuste bir adama bana demedigini birakmadi.birgun bir arkadasimdan rica ettim o da saydı döktü hemen.

Zaten bi tuhaflık var hissediyorum olmadık birsey takili oluyor zihnimde,birisi sakiz cignesin,tuhaf sesler cikarsin,ne biliyim kumandayla oynasin ölüyorum sinirden.eşim elini ve parmagini agzina goturuyor yapma diyorum hep yapiyor.bunlar da mi okb sence?
Evet, benim de babam arada teşbih çekiyo bana ölüm gibi. Takıyoruz iste herşeye.

Allah kurtarsin valla bizi bu dertte of bi suru saçma smile ekledim silinmıyorda :):cry::cool::KK17:
Amin.isyerinde bir kadin var o da şapur şupur bişeyler yiyodu.ve sonra bağira bağira konuşmaya başladılar bi tanesi de sakız cigniyordu çat çat.dayanacak güç versin Allah.ortadaki hariç diger smileyler uygun:))

Hepinize hayırlı akşamlar. Pa.sız dep.siz sağlıklı anlar diliyorum. Rabbim kurtarsın hepimizi inşallah.
Amin amin,inşallah.
Evet dreamy keşke yakın olsak da sohbet edip rahatlasak.
Az kalmış gibi geliyor Özge ama daha nerdeyse 3,5 ayim var ve ben ba,em o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.bu tarz dorunu olmayanlara belki de bu korkularım çok saçma gelebilir.Özge bebek sıkıştırdığı için değil galiba midemdeki şişkinlik ve gaz tüm derimi geriyor ve ağrı yapıyor galiba.
Hamileliğin başından beri gaz sorunum hic bitmedi zaten.

Amin.isyerinde bir kadin var o da şapur şupur bişeyler yiyodu.ve sonra bağira bağira konuşmaya başladılar bi tanesi de sakız cigniyordu çat çat.dayanacak güç versin Allah.ortadaki hariç diger smileyler uygun:))
;)) bende hic sevmem yuksek sesle konuşanları, bir de hayvanlar bana çok iyi geliyor. Huzur onlarda :)

Ben de ev isi,yemek falan bazen zar zor yapıyorum.Canım da istemiyor gücüm de yok sanki

E ececem21 yoğun depresyon yaşarken de yaşamazken de çok ağlıyorum ben.bir boyle hap tedavisi yeni etki yapmaya başlarken aglamiyorum pek.cok kolay agliyorum yer mekan fark etmiyor.bu da sinir bozukluguyla mi alakali dersin?

Back
X