Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın arkadaşlar ,ben çok geriliyorum bu ara ,yorumlarimi bile yazıp yazıp göndermeden siliyorum,sürekli doğumu düşünüp korkuya kapılıyorum.korkdukça da tansiyonumu etkiliyor ,titremem artıyor.
Bu doğum ani korkusunu nasıl aşacağım ben,bu korkuyla 3 ay geçer mi?
Tevekkülüm eksik biliyorum ama bunu arttırmak için de hiçbirşey yapamiyorum,sanki yapmak da istemiyorum.Bilmiyorum bazen de sacmalı yorum galiba.

Amin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

saçmalamıyorsun canım bu senin elinde değil ki..ben saldım gitti doğum korkusunu,verecekler narkozu güümmm,ayıldığımda kucağımda bebek inşallah sağlıkla...inşallah Allah içindeki korkuyu alır gönlüne genişlik verir.Bende başka takıntılar başgöstermeye başladı,değişir benim devamlı...

Ben doğumdan çok sonda yi düşünüyorum, ne kadar acimiycak deseler de ben boğuluyorum. Doğumda nasılsa baygın olcam.

Nedense ben normal ya da sezeryan farketmez doğumdan korkmuyorum.baygın olmayı hiç istemiyorum bile.benim asıl korkum hamilelik sürecinde atak geçirip ağır antidepresyon ilaçları iğneler serumlarla müdahale edilip bebeğime zarar verme ihtimali.

Ufak operasyonlar icin narkoz verilmişti bana,küt diye gidiyosun,ayılınca da sakinleşmiş ve iyi hissediyordum kendimi.

Benim de altı canm hangi bölgede oturuyorsun görüşme imkanımız olsa keşke..
Kızım çok kardeş istiyor arkadaşlarından özenip anne çok dua ediyorum niye olmuyor kardeşim diyor bende öyle hemen olmaz daha çook dua etmelisin diye oyalamaya çalışıyorum Rabbim hayrla sağlıkla hepimize her isteyene sağlıklı ömürlü hayrlı bebişler verir inşallah

Temmuz anneleri topiğine bakıyordum sağlıklı annelerin muhabbetleri maşallah ne kadar güzel ya.. İsmi ne olsun, canın ne istiyor, bebeğe ne aldın , bugün ne yemek yaptın vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…