- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Amin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunAynı bende de kasılma oluyor ellerimde ayaklarımın bağı çözülüyor resmen.ağzımda uyuşma vee iç sıkıntısı.. İkinci gebelik için yazıları okuyarak cesaret alayım istiyorum ama hayrlısı.. Rabbim ferahlık versin hepimize inşallah
saçmalamıyorsun canım bu senin elinde değil ki..ben saldım gitti doğum korkusunu,verecekler narkozu güümmm,ayıldığımda kucağımda bebek inşallah sağlıkla...inşallah Allah içindeki korkuyu alır gönlüne genişlik verir.Bende başka takıntılar başgöstermeye başladı,değişir benim devamlı...Günaydın arkadaşlar ,ben çok geriliyorum bu ara ,yorumlarimi bile yazıp yazıp göndermeden siliyorum,sürekli doğumu düşünüp korkuya kapılıyorum.korkdukça da tansiyonumu etkiliyor ,titremem artıyor.
Bu doğum ani korkusunu nasıl aşacağım ben,bu korkuyla 3 ay geçer mi?
Tevekkülüm eksik biliyorum ama bunu arttırmak için de hiçbirşey yapamiyorum,sanki yapmak da istemiyorum.Bilmiyorum bazen de sacmalı yorum galiba.
Senin iki doğumun nasıldı canım,zor mu geçti,her seferinde korku oluyor demek...Dogum anini bende cok dusunuyodum ama artik aklima gelince baska seylere veriyorum kendimi
amin inşallah hepimizin evladını korusun Allah'ımÖzge hic moralini bozma canım,arkadaşların dediği gibi adam saçmalamış,böyleleri çok etrafımızda.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı uzun omurlu evlat versin
Amin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kasılmalar bende de var ilacı azaltııgım için bacaklarım kasılıyor dişlerimi sıkıyorum içimdeki sıkıntı zaten hiç geçmiyo Rabbim yardım etsin ne diyeyimAmin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Bende baygın olmaktan korkuyorum çok aslında hepsinden korkuyorum yaBen doğumdan çok sonda yi düşünüyorum, ne kadar acimiycak deseler de ben boğuluyorum. Doğumda nasılsa baygın olcam.
Baygın olmak beni de korkutuyor.Bende baygın olmaktan korkuyorum çok aslında hepsinden korkuyorum ya
baygın olmak şu anda akla gelen son şey şu 8 ayı nasıl geçiricem düşüncesi var daha çok bendeBaygın olmak beni de korkutuyor.
Benim de altı canm hangi bölgede oturuyorsun görüşme imkanımız olsa keşke..Senin ilki kaç yaşında canım?
Canım doğumdan önce konuşma yaparsın doktorunla.uytulur uyutulmaz takılabiliyor baygınkenBen doğumdan çok sonda yi düşünüyorum, ne kadar acimiycak deseler de ben boğuluyorum. Doğumda nasılsa baygın olcam.
Kızım çok kardeş istiyor arkadaşlarından özenip anne çok dua ediyorum niye olmuyor kardeşim diyor bende öyle hemen olmaz daha çook dua etmelisin diye oyalamaya çalışıyorum Rabbim hayrla sağlıkla hepimize her isteyene sağlıklı ömürlü hayrlı bebişler verir inşallahBenim de altı canm hangi bölgede oturuyorsun görüşme imkanımız olsa keşke..
Geçecek canım kaç 8 aylar geçti ömrümüzden,bu da geçecek...baygın olmak şu anda akla gelen son şey şu 8 ayı nasıl geçiricem düşüncesi var daha çok bende
Sonda hiç bi şey canım huzurumuz sağlığımız olsun yeter kiCanım doğumdan önce konuşma yaparsın doktorunla.uytulur uyutulmaz takılabiliyor baygınken
Ah kabul etse asla diyor.Canım doğumdan önce konuşma yaparsın doktorunla.uytulur uyutulmaz takılabiliyor baygınken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?