Toksoplazma,rubella vs.icin yapiliyor.toksoplazma bir parazit,ciğ et ve bu paraziti tasiyan kedilerin dışkısıyla temastan gecebiliyor.bu parazitle enfekte olan kadın ya düşük yapıyor ya da anomalili bebek doguruyor.rubella da kizamikcik hastaligi,hamilelikte bu hastalik gecirilirse bebek yine anomalili doguyor.T
Tourc testı nedır ıkılı testı yaptırdım bende 11 haftada
Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından.Yanma ,gebelikte çok rastlanan bir şikayetilk üç ay olan bulantılar da gebeligin 7.ayinda falan hortlarmış tekrar.ne zormuş hamilelik yahu...
çok geçmiş olsun canım.Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından.
Canım ilaçlarına devam ediyorsundur sanırım nasılsın iyi geliyor muEvet paxera stilizan bide passiflora verdi
Ne güzel doğuma yakında huzurlu olunabiliyormuş demek ki.Zaman yaklaştıkça bu sıkıntıların biteceğini düşündükçekendimizi daha iyi hissederiz inşallah.Ayyy habire dua ediyorum, bu iç huzur ne güzel bisey, nasıl lanet bi hastalıktır ki omrumuzu yedi, Allah iç huzurumuzu daim etsin. Gerçi nasılsa hortlar yakında :/
Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısındanYanma ,gebelikte çok rastlanan bir şikayetilk üç ay olan bulantılar da gebeligin 7.ayinda falan hortlarmış tekrar.ne zormuş hamilelik yahu...
çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun,Allahım şifa versin.İnşallah bu çektiğimiz sıkıntıların sonunda yaşayacağımız güzel günler vardır.Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından
Tşk ederim. Acilden eve geldik 2 saat sonra yine hortladı midem, gece 3 e kadar çektim aklıma lansor geldi, o biraz rahatlattı.Korkuyorum yine yaşarsam diye, yine olursa dr. A diyeceğim hastaneye yatırsın.
Gecmiş olsun canım strestenmı oluyo acabaHortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından
Tşk ederim. Acilden eve geldik 2 saat sonra yine hortladı midem, gece 3 e kadar çektim aklıma lansor geldi, o biraz rahatlattı.Korkuyorum yine yaşarsam diye, yine olursa dr. A diyeceğim hastaneye yatırsın.
Canım bole devam etsın allahım iç huzurunu iç huzur olunca hastalıklar a daha kolay katlanıyosunAyyy habire dua ediyorum, bu iç huzur ne güzel bisey, nasıl lanet bi hastalıktır ki omrumuzu yedi, Allah iç huzurumuzu daim etsin. Gerçi nasılsa hortlar yakında :/
O kadar mı kötü,normalde mide rahatsızlığın var mıydı?Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından
Hastalığımız iç huzuru bulamamak değil mi zaten:))Canım bole devam etsın allahım iç huzurunu iç huzur olunca hastalıklar a daha kolay katlanıyosun
Yok cnm hiç birşey yoktu. Sabah sabah milllet moralimi bozdu, ayy çok ilaç içiyorsun diyerek ben mi istiyorum ilaç kullanmakO kadar mı kötü,normalde mide rahatsızlığın var mıydı?
Bende normalde de gastrit ve reflü var,ilk üç ay öldüm geberdim hepsi bir araya geldi düşün.millet konuşur canım,ilacına da konuşurlar,hastalığını da anlamazlar.bir ton görev yüklerler sana..Yok cnm hiç birşey yoktu. Sabah sabah milllet moralimi bozdu, ayy çok ilaç içiyorsun diyerek ben mi istiyorum ilaç kullanmak
Hayır canım herkes cok mu şükrediyor cok mu tevekkül icinde sanıtorsun?ince dusunen,hassas insanlariz.belki yasadiklarimiz belki biyolojik bir sebepten beynimizin kimyasi bozuldu gerekli hormonlari salgilamiyor beynimiz.sinir uclarinda da kopukluk iletisim bozuklugu olabiliyor.bizi biz yapan hormonlarimiz canim.Evet aynen öyle,iç huzuru bulamamak ama neden?Neden herkes buluyor da bizler bulamıyoruz.Şükretmeyi,tevekkül etmeyi mi bilmiyoruz(ben bilemiyorum en azından)
Bende normalde de gastrit ve reflü var,ilk üç ay öldüm geberdim hepsi bir araya geldi düşün.millet konuşur canım,ilacına da konuşurlar,hastalığını da anlamazlar.bir ton görev yüklerler sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?