Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

2013 te bu topikte paylaşılan bi yazı sizde okuyun istedim.

Stilizan kullanıyordun sanırım nasıl etki ediyor antidepresanlar gibi uzun vadede mi yoksa kısa sürede mi ?
Ben hepsini bi arada kullandım hemen etki etti diyebilirim rahatladım yani arada yine de oluyor ataklarım ama aşmaya çalışıyorum eskisi gibi sık değil çok şükür

Kızlar panik ataklı olup normal dogum düşünen var mı.. Yapılabilir mi acaba..
Ayy canım az kalmış senin,bunu düşünebiliyorsan yaparsın bence,yapamayacak olan düşünemez bile gibime geliyor.kız mı erkek mi bebeğin yaz bize de gitme olur mu?

Ayy canım az kalmış senin,bunu düşünebiliyorsan yaparsın bence,yapamayacak olan düşünemez bile gibime geliyor.kız mı erkek mi bebeğin yaz bize de gitme olur mu?
Hakkaten az vakti kalmiş :) ne güzel.. Darısı başımıza. Ben pa değilim majör dep yaşıyorum ama şuan aklımda normal doğum var benimde.

Evet canım. Çabuk etki eder mi ki bugün biraz daha sakinim plasebo mu yoksa onun etkisi mi bilemedim canım
En az birkaç hafta geçmeden etki etmez ama belli de olmaz insan vücudu bu, akıl sır ermez:)Beni de tam tersi ilk kullanmaya başladığımda daha beter eder ilaçlar,onbeş gün cebelleşirim yan etkilerle falan...

Ben de tam onu yazıyordum.Herşeyi biliyoruz,bunun beynimizin bir oyunu olduğunu ama bazen elimizden birşey gelmiyor çaresizlik içinde kıvranıyoruz.

En az birkaç hafta geçmeden etki etmez ama belli de olmaz insan vücudu bu, akıl sır ermez:)Beni de tam tersi ilk kullanmaya başladığımda daha beter eder ilaçlar,onbeş gün cebelleşirim yan etkilerle falan...
Lustral anksiyetemi biraz daha arttırdı baya kötü günler geçiriyorum. bende 15 günlük sürenin dolmasını bekliyorum. Ama bugün bi tane stilizan içtim biraz daha iyi gibiyim acaba antipsikotikler erken mi etki ediyor diye merak ettim.

Duyduğum kadarıyla antipiskotikler beyne daha etkili ama hamilelikte iciliyormu

Canım hemen hemen aynı doğum yapıyoruz 11 gun var aramızda :) ayrıntılı ultrason yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…