Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayy canım az kalmış senin,bunu düşünebiliyorsan yaparsın bence,yapamayacak olan düşünemez bile gibime geliyor.kız mı erkek mi bebeğin yaz bize de gitme olur mu?

bebeğim erkek.. hem panik ataklıyım hemde geçmişte vajinusmus hikayem var... ama yinede normal istiyorum Allahın izniyle.. siz sezeryan mı düşünüyorsunuz?

Ben normal istiyorum Allah nasip ederse tabi sancıdan acıdan biley hissetmeyiz bide Allah yardım eder bayılmak ve ameliyathane ortamı görmek korkutuyor beni

aynen benide bayılmak korkutuyor onun dışında yapabilirim gibi geliyor..
hastaneye gidince tansiyonum yükseliyor
Allah hepimize yardım etsin inşallah

Evet canım peşpeşe doğuracaz inşallah yok henüz yaptırmadım canım
Güzel bir aya dek geliyor canım senin ramazanda olur beklemezse bebiş benimde öyle bayram gibi oluyor beklemezse 37 38 de doğururum inşallah karnımın şişmesini istemiyorum hala hamilelik belli değil ama psikolojik olarak gece bile zor uyuyorum :)

Bencede yapabileceğine inan canım yaparsın herkesin dediği tek şey sancı canım adetim sancılıydı benimde belki iyi gelir normal doğum

Dogum yapinca yaz buraya canim 4 gozle beklicez haberlerini :) rabbim saglikli sihhatli kurtarsin insallhh ..

Haklısın belkide lustral etki ediyor. Maşallah majörle çalışabilmeye gayret etmen bile mucize. O mutlu yada hayatın akışına uyumlu insanlar bana da çok garip geliyor şuan bakıyorum millet mutlu konuşuyor gülüyor maşallah nasıl bir duyguydu ki diyorum. Allah ebeden yaşatmasın sana o korkunç hisleri canım benim. Kişisel temizlik bile o kadar zor ki hayatın bütün rutinleri çok zor bitkisel hayatta gibiyim. Nolur ellemeyin beni ne gelin ne gidin ne yiyeyim ne içeyim.. Modum bu..

Benimki de henüz öyle belli sayılmaz 5,5 gibi durmuyorum. Özge zaman geçip kurtulacaz dimi canım.. Bu arada senin ki de erkek dimi bende erkek bekliyorum.

Benimki de henüz öyle belli sayılmaz 5,5 gibi durmuyorum. Özge zaman geçip kurtulacaz dimi canım.. Bu arada senin ki de erkek dimi bende erkek bekliyorum.
evet kurtulucaz canım ilaçlar etki ettikçe daha az korkacaz ben inanıyorum hep de hepimize dua ediyorum. Allahım kabu etsin inşaalllah. evet erkek teyzesi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.

Amin canım amin sağol.uykun nasıl?

mide bulantısı beni mafetti bi önersi olan varmı sabahtan beri canlı cenzae gbiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…