Ayy canım az kalmış senin,bunu düşünebiliyorsan yaparsın bence,yapamayacak olan düşünemez bile gibime geliyor.kız mı erkek mi bebeğin yaz bize de gitme olur mu?
Ben normal istiyorum Allah nasip ederse tabi sancıdan acıdan biley hissetmeyiz bide Allah yardım eder bayılmak ve ameliyathane ortamı görmek korkutuyor beni
Güzel bir aya dek geliyor canım senin ramazanda olur beklemezse bebiş benimde öyle bayram gibi oluyor beklemezse 37 38 de doğururum inşallah karnımın şişmesini istemiyorum hala hamilelik belli değil ama psikolojik olarak gece bile zor uyuyorum :)Evet canım peşpeşe doğuracaz inşallah yok henüz yaptırmadım canım
Bencede yapabileceğine inan canım yaparsın herkesin dediği tek şey sancı canım adetim sancılıydı benimde belki iyi gelir normal doğumaynen benide bayılmak korkutuyor onun dışında yapabilirim gibi geliyor..
hastaneye gidince tansiyonum yükseliyor
Allah hepimize yardım etsin inşallah
Şartlar izin verirse bebeğin pozisyonu falan normal se ben normal düşünüyorum cnmKızlar panik ataklı olup normal dogum düşünen var mı.. Yapılabilir mi acaba..
Dogum yapinca yaz buraya canim 4 gozle beklicez haberlerini :) rabbim saglikli sihhatli kurtarsin insallhh ..aynen benide bayılmak korkutuyor onun dışında yapabilirim gibi geliyor..
hastaneye gidince tansiyonum yükseliyor
Allah hepimize yardım etsin inşallah
Haklısın belkide lustral etki ediyor. Maşallah majörle çalışabilmeye gayret etmen bile mucize. O mutlu yada hayatın akışına uyumlu insanlar bana da çok garip geliyor şuan bakıyorum millet mutlu konuşuyor gülüyor maşallah nasıl bir duyguydu ki diyorum. Allah ebeden yaşatmasın sana o korkunç hisleri canım benim. Kişisel temizlik bile o kadar zor ki hayatın bütün rutinleri çok zor bitkisel hayatta gibiyim. Nolur ellemeyin beni ne gelin ne gidin ne yiyeyim ne içeyim.. Modum bu..Tek bir doz stilizanla sanmıyorum canım ama iyi olmana sevindim.Dediğim gibi majör değil bu kez ki depresyon ki ben nasıl çalıştıysam majörde de çalışmıştım,Anlayışlı davranmışlardı işyerimdekiler,dinlenme odasında mal gibi kafamı duvara dayayıp öylece oturuyordum,sesler kulağımda uğuldardı hep.şimdi taklidini yapıyorlar:)ve birgün dayanamayıp bırakın beni gideyim deyip kaçmıştım işyerinden.evde duramadığım için yalnız da çıktığım oluyordu evden,içimdeki iğrenç hissi hatırladıkça kötü oluyorum,otobüste,metrobüste gülüşen,konuşan insanlar tuhafıma gidiyordu,anlam veremiyordum,bomboştum.Allahım yaşatmasın o en ağırıydı,konuşamıyordum,acil kapılarında hıçkırarak ağlıyordum,insanlar acıyıp biri mi öldü diye soruyorlardı gelip.o günlerden kalan sabah iğrençliği yer yer yokladı iyiyken bile...işte dün sabah geldi yine korkuttu beni.ve banyoya girmeye çekiniyorum hala,kişisel bakımıma da özenmiyorum,diş fırçalamak bile külfet.bu kadar olağan şeyleri neden yapamaz insan İlknur?
Benimki de henüz öyle belli sayılmaz 5,5 gibi durmuyorum. Özge zaman geçip kurtulacaz dimi canım.. Bu arada senin ki de erkek dimi bende erkek bekliyorum.Güzel bir aya dek geliyor canım senin ramazanda olur beklemezse bebiş benimde öyle bayram gibi oluyor beklemezse 37 38 de doğururum inşallah karnımın şişmesini istemiyorum hala hamilelik belli değil ama psikolojik olarak gece bile zor uyuyorum :)
Hasta mi oldu ? Öyleyse çok geçmiş olsun canımSlm kizlar benim oglusum da cok hata oldu kendi hastaligimi unuttum ..
Normal doğumun sancısı,dikişi korkuyorum..bebeğim erkek.. hem panik ataklıyım hemde geçmişte vajinusmus hikayem var... ama yinede normal istiyorum Allahın izniyle.. siz sezeryan mı düşünüyorsunuz?
Bir daha girdim baktim profiline.orada yazışmışsın birileriyle 35im 36 olacagim sen kac yasindasin diye sormuşsun ya o begenilmiş.ve o yazi durum mesajın olmuş nasil olmussa..m.beauty durum.yazisi ne cnm ya ben buralara yeni yazıyorum gizli fln bişey yokmu
ne oldu canım hayırdırSlm kizlar benim oglusum da cok hata oldu kendi hastaligimi unuttum ..
evet kurtulucaz canım ilaçlar etki ettikçe daha az korkacaz ben inanıyorum hep de hepimize dua ediyorum. Allahım kabu etsin inşaalllah. evet erkek teyzesi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.Benimki de henüz öyle belli sayılmaz 5,5 gibi durmuyorum. Özge zaman geçip kurtulacaz dimi canım.. Bu arada senin ki de erkek dimi bende erkek bekliyorum.
Amin canım amin sağol.uykun nasıl?Haklısın belkide lustral etki ediyor. Maşallah majörle çalışabilmeye gayret etmen bile mucize. O mutlu yada hayatın akışına uyumlu insanlar bana da çok garip geliyor şuan bakıyorum millet mutlu konuşuyor gülüyor maşallah nasıl bir duyguydu ki diyorum. Allah ebeden yaşatmasın sana o korkunç hisleri canım benim. Kişisel temizlik bile o kadar zor ki hayatın bütün rutinleri çok zor bitkisel hayatta gibiyim. Nolur ellemeyin beni ne gelin ne gidin ne yiyeyim ne içeyim.. Modum bu..
11.haftamda kontroldeyken dr.pat diye bebek erkek demişti.tepki bile verememiştim.m.beauty Senin bebişin cinsiyeti belli olmuştur şimdi dimi :)
sezeryan daha beter değilmi canım onda da var en azından normal olması daha iyi değilmiNormal doğumun sancısı,dikişi korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?