Prozac yirmilik mi içiyosun canım.sen yine yolu yarılamışsın ilaç içiyomusun benm içtiğim prozac bi halta yaramıyo daha 5nci hafta nasıl geçicek bu günler
Siz ilac kullaniyomusunuz . Hamileyken yada emzirirkenSelam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
Nickinizi hatırladım forumun eski sayfalarından,teşekkür ederiz,Allahım kolaylık,yavrunuza ve size sağlık versinSelam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
Hamilelikte ilaç kullanıyor muydun canım ? Bizde seni ve bebişini öpüyoruzSelam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
Depresyon,panik atak,anksiyete,okb hangisi mevcut sizde?deneyimlerinizi,yaşadıklarınızı okumak isteriz.bebişe bol öpücükler bizden deSelam hanimlar..okuyamadım tek tek sayfalari ama bu yollardan gecmis biri olarak 9 aylik bebisimle opucukler gonderiyoruz size..inanin geciyor..yasarken.hic bitmicek sanıyorsunuz ama hepsi geciyor..
evet 20 lik içiyorum ama bi işe yaramıyo bugün kus kusa bi hal oldumpsikoloji hepten bittiProzac yirmilik mi içiyosun canım.
benn 5nci haftadayım paxerayı bırakıp prozac iç dedi doktor bi işe yaramıyo annemlere gidiyorum arada ama orda kalınca evime gelmek istemiyorum ağlama krizleri geliyo bugün kus kusa bi hale girdim elim kolum tutmuyo daha şimdiden böleyim ilerisini düşünmek bile istemiyorum bazen çocugu doğuramıcam bile geliyo aklıma nefes nefese oturuyorum evde çok bi iş yapmışım gbi anksiyete bozuklugu depresyon hepsi karışmış herhalde bende rabbim yardım etsinTatlım sen neler yaşıyorsun? Yani panik atak mı depresyon mu anksiyete mi? Seni çok iyi anlıyorum bende öyle oldum apar topar rapor alıp ailem geldi beni eve götürdüler. Babamlara. Çalişmiyorsan git biraz annenlere canım. Prozac bende de işe yaramadı. Lustral kullanıyorum şuan ilk 10-15 gün anksiyetem iyice arttı ama şimdi etki ediyor hafiften gibi.
Canım kırmaların hamilelikten büyük ihtimalle,ilaçtan değildir.benn 5nci haftadayım paxerayı bırakıp prozac iç dedi doktor bi işe yaramıyo annemlere gidiyorum arada ama orda kalınca evime gelmek istemiyorum ağlama krizleri geliyo bugün kus kusa bi hale girdim elim kolum tutmuyo daha şimdiden böleyim ilerisini düşünmek bile istemiyorum bazen çocugu doğuramıcam bile geliyo aklıma nefes nefese oturuyorum evde çok bi iş yapmışım gbi anksiyete bozuklugu depresyon hepsi karışmış herhalde bende rabbim yardım etsin
İlk hamilelik mi seninde ? Sorma bende baba evinden nasıl gidicem evime diye kara kara düşünüyorumbenn 5nci haftadayım paxerayı bırakıp prozac iç dedi doktor bi işe yaramıyo annemlere gidiyorum arada ama orda kalınca evime gelmek istemiyorum ağlama krizleri geliyo bugün kus kusa bi hale girdim elim kolum tutmuyo daha şimdiden böleyim ilerisini düşünmek bile istemiyorum bazen çocugu doğuramıcam bile geliyo aklıma nefes nefese oturuyorum evde çok bi iş yapmışım gbi anksiyete bozuklugu depresyon hepsi karışmış herhalde bende rabbim yardım etsin
Normal doğumun sancısı,dikişi korkuyorum..
Dogum yapinca yaz buraya canim 4 gozle beklicez haberlerini :) rabbim saglikli sihhatli kurtarsin insallhh ..
Bencede yapabileceğine inan canım yaparsın herkesin dediği tek şey sancı canım adetim sancılıydı benimde belki iyi gelir normal doğum
Şartlar izin verirse bebeğin pozisyonu falan normal se ben normal düşünüyorum cnm
ilk hamileleğim sende ne güzel yolu yarılamış sayılırsın ilk üç böyle gececkse nasıl dayanıcam onu düşnüyorumİlk hamilelik mi seninde ? Sorma bende baba evinden nasıl gidicem evime diye kara kara düşünüyorumdepresyon da mide bulantısı yapıyor depresyon belirtilerim çok ağırken hala kusuyorum bende. İlk üç ay kabus gibi ama geçiyor. Öyle ya da böyle. 12. Haftada psikiyatrini değiştir istersen çünkü paxera kullanan başka anne adayları var şuan forumda. Belki seni teskin edicek başka ilaç önerecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?