- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Bebek için bıraktırıyorlar değil mi ilacı.yoksunluk belirtileri olmasın diye mi?Durumuna bakarsın birden kesme ilacı, bakarsın iyisin, ilacı 3 hafta önceden yavaş yavaş bıraktırıyor dr. Tam 1 hafta önce kesmiş oluyorsun.
Evet cnm 1 hafta çok ağlıyormuş, o olmasın diye.Bebek için bıraktırıyorlar değil mi ilacı.yoksunluk belirtileri olmasın diye mi?
Sendemi basladin ilaca insallh rahatlarsin bir nebzede olsa .. aslinda bende baslasam cok iyi olur ama 4 aydir verdigim micadrle bosa gitmis olur o yuzden dayanicam biraz daha insallhh .. allh yardim etsin hepimizebilmiyorum ya.ben ilk doğum yaptığımda karşı odam da yarım saat arayla doğum yaptığım bir kız yatıyordu.Gerçi o bebek 34 haftalık doğmuştu.Sabaha kadar ağlamıştı yavrucak.Acaba öyle birşey miydiki?hiç susmamıştı 2 gün nerdeyse.Benimki de sonradan açılmıştı.
Az kalmış canım sabret yukardamı bebek beya bn çok korkuyorum o anlardan aşamadım halaBenim kanurgalarim agriyo ya sizede oluyomu galiba bebek buyudukce baski yapiyo
bu zamana kadar dişimi sıka sıka,passiflora ile idare etmeye çalıştım.iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.Ama gün itibari ile başladım.İnşallah iyi oluruz hepimiz de.Dayanabiliyorsanız dayananın, dayanamıyorsanız ilaçtan başka çözüm yok maalesef.
Oluyor canım,bazen o kadar sıkıntılı oluyorum ki ağrım nerde onu bile bilmiyorum.Artık vücudum arkaya doğru eğiliyor sanki,kilolu da olunca.Karnım ve midemdeki gerilmeler garip hisettiriyor.Benim kanurgalarim agriyo ya sizede oluyomu galiba bebek buyudukce baski yapiyo
Oluyor canım,bazen o kadar sıkıntılı oluyorum ki ağrım nerde onu bile bilmiyorum.Artık vücudum arkaya doğru eğiliyor sanki,kilolu da olunca.Karnım ve midemdeki gerilmeler garip hisettiriyor.
Kaç haftalık senin bebek?sabahtan beri kusuyorum bi enkaza da ben dönüştüm dayanamıyorum
Aynen öyle canım dediğin gibi.Belki ilaç sayesinde daha fazla almadan doğuma giderim.Psikolojik sıkıntıdn yemek yiyor olabilirsn, ilaçla yemekler bile düzene giriyor.
İlk haftalarınsa biraz zorlanabilirsin canım.Ama mide bulantısı için ilç veriyor doktorlr.Mide nbulantısı zaten başlı başına bi sıkıntı.Eminim şu anki sıkıntıların hamileliktendir.Genelde ilk 3 ay bu şekilde geçiyor.sabahtan beri kusuyorum bi enkaza da ben dönüştüm dayanamıyorum
Yirmilik bende de işe yaramıyor ama şifa Allah tan inşallah feraha çıkarır Rabbim herbirimizi tez zamanda hayırlısıyla canımevet 20 lik içiyorum ama bi işe yaramıyo bugün kus kusa bi hal oldumpsikoloji hepten bitti
Evet tam midemin altinda kaburgalarima baski yapiyoAz kalmış canım sabret yukardamı bebek beya bn çok korkuyorum o anlardan aşamadım hala
içimde bişi kalmadı valla serum takılmaya gidicm birazdanAynen öyle canım dediğin gibi.Belki ilaç sayesinde daha fazla almadan doğuma giderim.
İlk haftalarınsa biraz zorlanabilirsin canım.Ama mide bulantısı için ilç veriyor doktorlr.Mide nbulantısı zaten başlı başına bi sıkıntı.Eminim şu anki sıkıntıların hamileliktendir.Genelde ilk 3 ay bu şekilde geçiyor.
6 haftalıkKaç haftalık senin bebek?
Şuan bu durumda olman çok normal,ilacı bıraktığın için değil bu sıkıntıların büyük ihtimalle.Zencefil işe yarayabilir.Ben bir de mide bulantısı anında yarım çay kaşığı karbonat yutuyordum.zararı var mı bilmiyorum.Doktoruma söylediğimde hiçbir şey dememişti.Dayan canım günler geçiyor,sıkıntılı da olsa geçiyor.6 haftalık
Bu aylarda oluyor maalesef hepimiz yaşadık6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?