- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ayy canım benim :) Allah kucağına almayı nasıp etsin ne hissettin var mı bi kıpırdama ?Kızlar dr.dan geliyorum.o kadar sıkıntıya bebek iyi maşallah.hep keyfinde ne zaman gitsem paşa..bugün yüzünü gördüm bana benzeyecek galiba..
Hoşgeldin canımAllah kolaylık versin bize kızlar ..
Bugün merak vardı icimde, ozellikle baktim,endişelendim ilk kez onun için,sorular sordum.Çok sevindim senin adına.Ben muayene sırasında hep içimde bir heyecan,korku ile gittiğimden ona bile bakamazdım.Ama inşallah bundan sonra içimizde hep bir kavuşma heyecanıyla geçer günlerimiz.
Evet ilknur bugun biraz hissettim onu duygusal olarak yani.yuzune baktim iyice,gozleri bile belliydi,boyunu kilosunu sordum ilk defa.ondan bahsederken bizim sıpa dedim babasına,ağlıyorum su an.icimde acıma merhamet ve pişmanlik duygulari var su anAyy canım benim :) Allah kucağına almayı nasıp etsin ne hissettin var mı bi kıpırdama ?
Kıyamam bitanem.. Nolur kendini suçlama bizim elimizde olan bişey değil ki hep hastalık illetinden. Yoksa biz çok sevip merak edip ilgilenecez ki miniklerimizle.. Onu hissetmen çok güzel. Bide doğunca bize şifa olacaklar inşallah.Evet ilknur bugun biraz hissettim onu duygusal olarak yani.yuzune baktim iyice,gozleri bile belliydi,boyunu kilosunu sordum ilk defa.ondan bahsederken bizim sıpa dedim babasına,ağlıyorum su an.icimde acıma merhamet ve pişmanlik duygulari var su an
İnşallah senin de katkın olur isim için.. Benimde erkek. Taha düşünüyorumBenim ki erkek.Daha isim düşünmedim.Belki rahatladıkça isim de düşünürüm.Yoksa bu iş babasına kalacak.
Benimki de erkek.hep kız dusunuyorduk ismi coktan hazirdi hamile kalmadan evvel.erkek dusunmemistik.Hadi bugün mutlu sağlıklı anneler gibi davranalım cinsiyetleri neler ne isimler düşündünüz?
Neden ayıplayalım esas kendimi onlardan biri gibi hissettim lafını okumaktan korktum ben.. Elhamdülillah. Rabbim onlara da şifa versin inşallah. Umarım şu topiğe girer çok iyiyiz kızlar korkmayın gececek az kaldı bi alın meleklerinizi kucağınıza diye yazarız.Kızlar bakırköy ruh ve sinirdeki duygu durum merkez binası yanında kadın sağlığı bölümüne gidiyorum ya ben.eşim bekle geleyim almaya dedi.çay bahçesi diye bir yer farkettim oturdum.saz çalıyorlar acı acı.oturunca farkettim ki gunduz rehabilitasyon merkezinde tedavi goren hastalarmış tüm oturanlar.yüzlerine baktim.hasta olduklarini yuzlerinden anladim.yürüyüşleri ağır,konusmalari ya cok hizli yuksek sesli ya da boğuk.abartarak gülenleri var.bana baktilar ve bakislarinda sen buradan degilsin ve iyisin bakislari sezdim ve hosgeldin abla dedi genc hastalardan biri.ayıplamayın beni ama kendimi iyi hissettim.biz herseyin bilincindeyiz konusmamiz gulusumuz normal acı cekiyoruz cabaliyoruz.şükürler ettim.
Kız için ne düşünmüştünBenimki de erkek.hep kız dusunuyorduk ismi coktan hazirdi hamile kalmadan evvel.erkek dusunmemistik.
Yağmur ya da ceren.ceren teeeee çocukluğumdan beri aklımdaydı:)Kız için ne düşünmüştün
Ne guzel onlar barı saglıklı olsun bıde onun ıcın uzulmeyelımKızlar dr.dan geliyorum.o kadar sıkıntıya bebek iyi maşallah.hep keyfinde ne zaman gitsem paşa..bugün yüzünü gördüm bana benzeyecek galiba..
Senin rahatsızlığın ne canım pa mi ? İlaç kullanıyor musunOk
Okuumustum bunu bende nihat kaya sanırım...
doktor ilaç verdi bulantı için serum yedikten sonra bulantı rahatladı fakat titrreme kasılma yutkunamama sürekli esneme yicem artık kafayıŞuan bu durumda olman çok normal,ilacı bıraktığın için değil bu sıkıntıların büyük ihtimalle.Zencefil işe yarayabilir.Ben bir de mide bulantısı anında yarım çay kaşığı karbonat yutuyordum.zararı var mı bilmiyorum.Doktoruma söylediğimde hiçbir şey dememişti.Dayan canım günler geçiyor,sıkıntılı da olsa geçiyor.
Şuan burda yzanların hepsi zor bir hamilelik geçiriyor ama mücadele devam ediyor.
Ben de şuan çok kötüyüm,yazıyı bile titreyerek yazıyorum.Dün akşam saatlerinde biraz kendimi iyi hissedince sevinmiştim.
Canım bende yazmanı bekliyordum merak ediyordum seni. Doktoruna görün ilacını değiştirsin dicem ama hem ilacın etki edecek kadar vakit geçmedi hemde 12. Haftaya gelmedin henüz. Belki 12. Haftada tekrar paxeraya dönebilirsin.kızlar mrb ben dün serum takıldım serum bitkten sonra beni bi titreme aldı kendimi sürekli kasıyorum midemin bulantısından serum yedim bulantı gecince anksiyete nüksetti yutkunamıyorum nefes daralıyo prozac bi işe yaramıyo kendimi çok çaresiz hisssediyorum annemde kalıyorum tek basıma bi iş yapamıyorum bide doktor keseyi gördü fakat bebek görünmedi normalmi 6ncı haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?