Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya bu huzursuzlukla bas ediyorum etmesinede zor da olsa ama karnim geriliyo bende geriliyorum .halbuki derim hala yumusak yani cok gergin degil turunca ben neden oyle hissediyorum ya yirtilcakmiz gibi

Kız çok istedim ismi de hazır dı ama fena ters köşe oldu bize hadi isim bulun bana diye karnımda tepinen bi oğlum var öyle hareketli ki anlatamam maşallah bugün biraz sakin gibi. 16.haftada başladı paşam
Bize de teee 11.haftada soyledi dr.depresyonun dibindeyken...kiz istiyordum isim hazirdi:)benimkinde hareket yok henüz

Bigün görüşmek
Canım nasılsın nasıl oldun bikaç gün duyulur bebişin kalp atışı benimde 6+4 dü duyulduğunda.
İyim demek isterdim ama bi gün onu da dicem inşallah bnm kese gözüküyo fakt bebek gözükmüyor 6 ncı hafta dayım normalmi

Ya bu huzursuzlukla bas ediyorum etmesinede zor da olsa ama karnim geriliyo bende geriliyorum .halbuki derim hala yumusak yani cok gergin degil turunca ben neden oyle hissediyorum ya yirtilcakmiz gibi
Benım baslarda cok oldu ole bebeyagı suruyodum

Senin rahatsızlığın ne canım pa mi ? İlaç kullanıyor musun
Bende anksıyete var yogun sekılde olunca arada panık atak da gecırıyorum hamılelıkten sonra sınır krızıde eklendı 7. Haftamdan berı ludıomıl dıye bır ılac kullanıyorum ıyıyım cok sukur ama sabahları kalktıgımda kotu oluyorum ameliyat oluvagım gelıyor aklıma o gunu o anı dusununce ccok heycanlanıyorum kalbım fena carpıyo yatıstıramıyorum kendımı ogunde bole olmasından korkuyorum o heycanla naparım kalp krızı gecırmekten korkuyorum en cok bılmıyorum kızlar ama gercekten bu hastalıktan bıktım me yanlız kalabılıyorum nede ınsanları ıstıyorum esımle bıle dogru duzgun bırsey paylasamıyoruz hastalık nuksettıgınde bole bır hayat cok kotu hep herseyın en kotusunu dusunmekten bıktım beynımden dusuncelerımden usandım

Hadi bugün mutlu sağlıklı anneler gibi davranalım cinsiyetleri neler ne isimler düşündünüz?
Kızlar ya bana bır hafta gıttım kız dedı ertesı hafta erkek dedı ben kız dıye alısverıs yapmıstım bıraz dayanamayıp babamlarla bır gorsenız okadar heycanlılarkı torumları olcak dıue ben tek cocugum ılk ve tek torunları olcak babam ha bıre oda takımı bakıyo her gun elınde katalogla gelıyo o bıle hastayken katolog getırmesı sınırlerımı bozuyodu ama ilaçla bıraz daha ıyıyım ama ıste cınsıyetı bellı degıl 14+4 deyız bır doktora gore dıgerıne gore 15+4 o bıle bellı degıl :)

Sukredılıcek seyler bulmak ne guzel dımı o sanıyeler huzurlar keske hayatımızda hep olsa

Her gun farkli bi yerim agriyo
Bırsey merak edıyorum kıpırdadıkca o kıpırtıları hıssedınce duygusal bır bag hıssedıp bunun ıcın daha ıyı olmalıyım dıyormusunuz ben kendımı ole telkın edıyorum yoksa hıcbırsey hıssedenıyorum bebege karsı etkısız eleman gıbı

Kızlar dr.dan geliyorum.o kadar sıkıntıya bebek iyi maşallah.hep keyfinde ne zaman gitsem paşa..bugün yüzünü gördüm bana benzeyecek galiba..
Canım sen ılk 3 aylıkta ılac kullandın sanırım dımı bebege bir etkısı olmaması cok guzel ben ondanda korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye cogu kısı ılk 3 ay kullanmamıs ilaç o bıraz uzuyo benı

Kızlar en erkencı benım ozaman bana düşer dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun kadın olmanın zorlugunu bır bırey dunyaya getırırken bızler daha cok yasıyoruz guzel gunler hepımızın olsun bız buna degerız...

8.haftadan itibaren 0.5 mg.risperdal ...şimdiki halimle pişmanım tabi..çok kötü durumdaydım başka hap yok mu antidepresan yazmayacak mısınız diye usteliyordum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…