Eve dönme sıkıntısı basmış, ben işten eve dönerken bile yaşıyorum o sıkıntıyı,bu sabah ta iyi kalkmadım.hafifledi eskiye oranla ama kaygı huzursuzluk gitmedi tam olarak.derin biiirr nefes al, temiz hava almaya çık,iştahın nasıl oldu?m.beauty çok bunalıyorum yaa geçen gün gidip kendi kendime paxil aldım ne ben başlıcam ne de doktor verdi ama neden aldım bilmiyorum. Bıktım bu depresif halden yaa.. Evime dönecem onun sıkıntısı mı iyice çöktü bilmiyorum kötüyüm ama.
Hamilelik kaynaklı bulantıyı hap map ta kesmiyorMide bulantısını kesmek için kullanilan ilaçlar santral sinir sistemi etkili bildiğim kadarıyla .Bu tarz yan etkiler olması normal galiba.Mide bulantısı çok kotu birşey,soğuk soğuk ter dokuyor insan.
Çok zor evet,ama geçiyor bulantı dönemi ,uyku dönemi geliyor.
Canım en sıkıntılı dönemlerimdi benim de bu haftalarım.ben eve giremedim ordan oraya savruldum devamlı attım kendimi biyerlere,şu anda da yalnız kalamıyorum.bebek haftaya canlanır kalp atışını dinlersin kuzum hayırlısıylakızlar mrb ben dün serum takıldım serum bitkten sonra beni bi titreme aldı kendimi sürekli kasıyorum midemin bulantısından serum yedim bulantı gecince anksiyete nüksetti yutkunamıyorum nefes daralıyo prozac bi işe yaramıyo kendimi çok çaresiz hisssediyorum annemde kalıyorum tek basıma bi iş yapamıyorum bide doktor keseyi gördü fakat bebek görünmedi normalmi 6ncı haftada
Stilizan mide bulantılarımı kesti yemek yiyebiliyorum bi 5 gündür. Önceden annem zorla yediriyordu. Hiç eve gitmek istemiyorum yaa iki aydır babamlardayım. Elimden gelse doğuma kadar babamlarda kalırım evim beni çok geriyor.Eve dönme sıkıntısı basmış, ben işten eve dönerken bile yaşıyorum o sıkıntıyı,bu sabah ta iyi kalkmadım.hafifledi eskiye oranla ama kaygı huzursuzluk gitmedi tam olarak.derin biiirr nefes al, temiz hava almaya çık,iştahın nasıl oldu?
Var mı gidebilecegin halden anlayan arkadasin dostun?ben evin yanindaki pastanede otururdum karda kışta bile dışarıda.eve tıkılmamaya çalış.zor gelse bile cıkStilizan mide bulantılarımı kesti yemek yiyebiliyorum bi 5 gündür. Önceden annem zorla yediriyordu. Hiç eve gitmek istemiyorum yaa iki aydır babamlardayım. Elimden gelse doğuma kadar babamlarda kalırım evim beni çok geriyor.
Yok kocamın şehrinde tek başımayımVar mı gidebilecegin halden anlayan arkadasin dostun?ben evin yanindaki pastanede otururdum karda kışta bile dışarıda.eve tıkılmamaya çalış.zor gelse bile cık
Canım bunlar bizim gibilerin ortak noktası:geçmişte kalmak ya da gelecek kaygısı...ben ikisiyle de boğuşuyorum hep.bunun farkındayımYok kocamın şehrinde tek başımayımondan gitmek istemiyorum. Zaten annemlerden başka da kimseyi görmek istemiyorum. Şu heyet raporunu alabilsem belki eşimi razi eder yine babamlara dönerim. Bugün bir arkadaşım anı yaşamaya çalış dedi farkettim ki ben hep gelecekle kaygılanmışım hayatımın hiçbirevresinde ani yaşamadım ben hiç hep bir sonraki anla gerildim. Şimdi 10 gün sonra gidicem diye gerim gerimim.
bnde yalnız kalsmıyorum kaynanamlar bna yakın fakt onlarla görüşmediğim için annelere geldim nolur dualarınz da bnada yer verinCanım en sıkıntılı dönemlerimdi benim de bu haftalarım.ben eve giremedim ordan oraya savruldum devamlı attım kendimi biyerlere,şu anda da yalnız kalamıyorum.bebek haftaya canlanır kalp atışını dinlersin kuzum hayırlısıyla
Allah'yüreğine gönlüne ferahlık versin,şafi ismiyle tecelli etsin sana inşallah,tüm arkadaşlarımıza da..Bnde yalnız
bnde yalnız kalsmıyorum kaynanamlar bna yakın fakt onlarla görüşmediğim için annelere geldim nolur dualarınz da bnada yer verin
Yok canım doğudayız. Alırsam 45 günlük heyet son bi 10-15 günlük açık kalıyor 32. Haftaya. Benim normal rapor alabilme hakkım ise 12 gün kaldı. Onuda halledip doğum iznine ayrılınca döneyim ailemin yanına diyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum.Canım bunlar bizim gibilerin ortak noktası:geçmişte kalmak ya da gelecek kaygısı...ben ikisiyle de boğuşuyorum hep.bunun farkındayımraporunu alirsan eşinle guzelce konuşursun olmadı bebeğin sağlığı için dersin ikna edersin onun karakterine göre.hangi sehir esinin sehri canim ailen ist.da mi?
Sürekli dua ediyorum sürekli bna iyi geliyo şimdi biraz bugün sabah eşimi aradım kendimi çok çaresiz hissediyorum bna yardım et dedimi hatırlıyorum 12nci nasıl gelicek annemde daralıyor um evime gidip kendime bakamıyorum allahım sen hepimize yardım etCanım bende yazmanı bekliyordum merak ediyordum seni. Doktoruna görün ilacını değiştirsin dicem ama hem ilacın etki edecek kadar vakit geçmedi hemde 12. Haftaya gelmedin henüz. Belki 12. Haftada tekrar paxeraya dönebilirsin.
Aminn Allah hepiniz den razı olsunAllah'yüreğine gönlüne ferahlık versin,şafi ismiyle tecelli etsin sana inşallah,tüm arkadaşlarımıza da..
Ayy aynen bende kendime bakamadım. Allah ım ne kadar zordu şimdi dönersem yine bakamayacam korkumda var. Sana diyorum ama bana da zaman geçmiyor gibi. Dualarımda sizde varsınız. Çok kötü olan anneler vardı forumda sonradan iyi olduklarına dair msjlar yazmışlar dilerim sende bizde onlardan oluruz.Sürekli dua ediyorum sürekli bna iyi geliyo şimdi biraz bugün sabah eşimi aradım kendimi çok çaresiz hissediyorum bna yardım et dedimi hatırlıyorum 12nci nasıl gelicek annemde daralıyor um evime gidip kendime bakamıyorum allahım sen hepimize yardım et
İnşallah inşallah Rabbim bizi ferah a kavuştur 22nci haftan artık yolu yarışan olman senin içinde bi teselli öle düşün kardeşimAyy aynen bende kendime bakamadım. Allah ım ne kadar zordu şimdi dönersem yine bakamayacam korkumda var. Sana diyorum ama bana da zaman geçmiyor gibi. Dualarımda sizde varsınız. Çok kötü olan anneler vardı forumda sonradan iyi olduklarına dair msjlar yazmışlar dilerim sende bizde onlardan oluruz.
Haklısın canım ama insan ister istemez önünde kalan zamana odaklanıyor. Ama tabiki şükürler olsun Allah seni de bir an evvel doğuma yakın tarihe ulaştırsın sağlıkla ferahlıkla.İnşallah inşallah Rabbim bizi ferah a kavuştur 22nci haftan artık yolu yarışan olman senin içinde bi teselli öle düşün kardeşim
Amin inşallah cnm bnmHaklısın canım ama insan ister istemez önünde kalan zamana odaklanıyor. Ama tabiki şükürler olsun Allah seni de bir an evvel doğuma yakın tarihe ulaştırsın sağlıkla ferahlıkla.
Benimde oğlum olacak hayırlısıyla ama isme karar veremedim güzel isim fikirleri alabilirim kızlarHadi bugün mutlu sağlıklı anneler gibi davranalım cinsiyetleri neler ne isimler düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?