Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebegimle ilgili ben hic olumsuz dusunmedim karnimdada seviyorum tekme atmasi guzelde bazen abartinca rahatsiz oluyorum .. tabiki onlar icin iyi olmaya calisiyorum mucadele veriyorum benim jarnimdakiden baska 2 tane daha oglum var onlar icinde iyi olmak zorundayim

Ben hala senin için iyi hissetmeliyim veya ilaç içtim sana zararı olacak mı çok pişmanım moduna hiç geçemedim. Ama kıpırdadıktan sonra iki yabancıyız gibi hissediyorum evet ordasın canlısın ama benden bişey bekleme hastayım ben diyorum.

Canım sen ona çok şey veriyorsun zaten kanını,canını veriyorsun veriyoruz.Yazını okuyunca duygulandım inan.Aynı şeyleri ben de hissediyorum.Ama bunlara gene de onlar için katlanıyoruz.Bir cesaretle yola çıktık,yorulduk,bunaldık,pes ettik ama gene de mücadeleye devam ediyoruz,etmek istiyoruz.Bu bile aslında onlar için birşeyler yaptığımızın bir göstergesidir herhalde demek istiyorum.

nasilsin sen ilac ise yariyomu

Yani yapıyoruz ha bişeyler.. Ah bide iyi olsak tadını tam çıkarsak. Senin için alışveriş yaptım senin için bi oda hazırladım.. Senin için mide bulantısı habi bile içmedim bebeğim diyebilsek.. Ama doğunca telafi edicez değil mi..

bende bugün düşündüm sonra tuttum kendimi
Güzel günler gelecek bunlar geçici sayılı günler. Ben kaç kez düşündüm şuan 23. Haftalığım bak geçiyor ve ben iyiye gidiyorum. Hiçbir karanlık ebedi değildir hiç bir sıkıntı ebedi değildir. Elbet feraha ereceksin inşallah

inşallah cnm Allah razı olsun sizlerden de

bende bugün düşündüm sonra tuttum kendimi
Canım benim hepimizin bu tarz düşünceleri kafamızdan geçirdiğimiz,iinden çıkamadığımız düşüncelerimiz olmuştur.
Ama hiçbirşey yapamazsan ilaç kullanırsın,herkes kullanıyor.Bir şekilde sıkıntılı günler geçip rahata ulaşıyor insan.Bunları geçmişte yaşadık.İnşallah bu süreçte bizler için ne kadar zor olsa da rahata ereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…