Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah hem bebişi hem de Eceyi korudu canım.tez zamanda toparlarlar inşallah..

Ben bugun 1 de ciktim disari simdi girdim eve bebege biseyler aldim biraz mutlu oldum . Eve gelince yine huzursuzlastim yarin yine cikcam allh nasip ederse evde zaman gecmiyo

Ben bugun 1 de ciktim disari simdi girdim eve bebege biseyler aldim biraz mutlu oldum . Eve gelince yine huzursuzlastim yarin yine cikcam allh nasip ederse evde zaman gecmiyo
Ne iyi geliyorsa yap bence. Bende tığ işi patik matik işine giriştim belki dikkatim dağılır diye kendimi dinlemiyorum çok fazla bu sayede. Umarım geçici olmaz.

cnm merak etme benim eşim de 8 aylık doğmuş bir kiloymuş senin bebeğin gibi o zamanlar şimdiki gibi teknoloji de yok şimdi maşallah tosun gibi :)

banada aniden bi titreme geliyo cnm bulantı korkusu kusma korkusu var bende bunu n yanında bugün doktora gttm hala bebekte bi hareket yok 7nci hafta oldu haftaya gel dedi doktor bi daha

dido _dido Allah korusun pazartesi git muhakkak belki şimdi bile kullanabileceğin farklı bi ilaç verir. Halam ilk 3 ayda da lustral kullandı. Oğlu gayet sağlıklı. Prozac belki işe yaramıyordur sende
prozac işe yaramıyo cnm ilaç içmekten de korkuyorum her kafadan bi ses bezdim cnmdan bütün günüm mide bulantısı yla geçiyo ama kusmamaya direniyorum aksamları daha iyim bugün doktora gttm 7 hfta olucak bende keseden baska bişi yok gene

banada aniden bi titreme geliyo cnm bulantı korkusu kusma korkusu var bende bunu n yanında bugün doktora gttm hala bebekte bi hareket yok 7nci hafta oldu haftaya gel dedi doktor bi daha
Geç döllenme olabilir canım.dr.un boş gebelik vs.olasılik söyledi mi?

Takvimin 10.haftalık gebelik gosteriyor canim.tarihini tekrar ayarla,erken tarih girmişsin.

İyi dayanıyorsun mide bulantısı beni çıldırtıyordu kusmadığım anlarda bile zorla kusturuyordum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…