Orta öğretim canımOrta öğretim mi?Ben turizmciyim aynı zamanda veteriner teknikeriyim.
Gittin mi paikiyatriye ?artık her günüm zehir oldu evime gtmek istiyorum ama gidemiyorum bakamıcagımdan kendime ne zaman geçicekk ne zamannn
Rabbim onada yavrusuna da selamet versin inşallahSlm arkadaşlar.ece arkadaşımızdan haber aldim.maalesef ki gebelik zehirlenmesinden dolayi dün bebegi sezeryanla almışlar.küvezdeymiş şimdi.ece şimdi iyi ama yorgun ve kan degerlerinin normale dönmesi bekleniyo.arkadaşımıza ve bebegine dua edelim de tez zamanda toparlansinlar.
ay inanmıyorum ya nasıllar şimdi iyidir inşaallah bol bol dua edelim bebeği ne kadarlıktıSlm arkadaşlar.ece arkadaşımızdan haber aldim.maalesef ki gebelik zehirlenmesinden dolayi dün bebegi sezeryanla almışlar.küvezdeymiş şimdi.ece şimdi iyi ama yorgun ve kan degerlerinin normale dönmesi bekleniyo.arkadaşımıza ve bebegine dua edelim de tez zamanda toparlansinlar.
Hamilelik takviminde 32 hafta yaziyor.bebek icin de 1300 gr.yazmış bir iletisinde...Ayy ay inanmıyorum ya nasıllar şimdi iyidir inşaallah bol bol dua edelim bebeği ne kadarlıktı
İnşallah bebeği de iyidir kendi de iyidir. Çok üzüldüm. Allah'ım ikisine de şifa versinHamilelik takviminde 32 hafta yaziyor.bebek icin de 1300 gr.yazmış bir iletisinde...
Daha gtmedim cnm delirme yi bekliyorumGittin mi paikiyatriye ?
buraya yazmasam da hep takip ediyorum sizi cnm.çok geçmiş olsun inş sağlıklı bi şekilde çıkarsınız hastaneden.ufak diye üzülme canı içinde olsun yeter büyür bi şekildeArkadaşlar, tşk ederim.Ben çok iyiyim tansiyonum normale döndü. Ortalama 1hafta hastanede yatıcam.31+5 de yaklaşık 1160 gr. Doğdu.
Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda toparlanırsın. Allah hayırla kurtardı çok şükür. Daha güzel günlerin olur inşallah sağlıkla.Eşim panikten böyle okuyor psikokojik dedi, ama ben bir süre sonra dikkat ettim moralim iyiykende aynı sıkıntı var.Eşimi dinlemedim, tek başıma dr.a gittim ki durum ciddi.Tansiyonum 19-11
Test yapacaktın canım var mı hamilelikburaya yazmasam da hep takip ediyorum sizi cnm.çok geçmiş olsun inş sağlıklı bi şekilde çıkarsınız hastaneden.ufak diye üzülme canı içinde olsun yeter büyür bi şekilde
yapmaya gerek kalmadı cnm adet oldum 6 gün gecikme sonunda.şu okul işlerini halledeyim drye gidicem.2 haftadır okula gidiyorum başladım öğretmenliğe çok zormuş öğrencilerle uğraşması bide henüz ders anlatmaya başlamadım..Test yapacaktın canım var mı hamilelik
Sizde ki adaylık biraz farklı işliyor ders anlatmıcaksınız bi süre sanırım. Sen bide ders anlatmaya başlayınca gör yorgunluğu..yapmaya gerek kalmadı cnm adet oldum 6 gün gecikme sonunda.şu okul işlerini halledeyim drye gidicem.2 haftadır okula gidiyorum başladım öğretmenliğe çok zormuş öğrencilerle uğraşması bide henüz ders anlatmaya başlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?