Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum sürekli bende hamileyim son 2 aydır panik Atak başladı ölüm korkusuyla bianda su içerken geldi sonra bidaha olurmu korkusu ve atak titreme üşüme terleme...çok zormuş çok!!birde ölücez napıcaz sonsuzluk beni çok korkutuyor sonra gene atak...geceleri uyuyamıyorum o daha çok pskolojimi bozuo doktor lustral ve nerviım verdi nervium kesti 10 gün sonra 3 hft olucak başlayalı ilaçlara gündüz ztn hep sıkıntı hısursuzum dünya boş die elimden tesbih düşmüyor dualar öyle çok korkuyorum ibadet etmem çok güzel ama hayattan koptum annem bakıo şuan bana..ne eşim ne bebeğim gözümde ..hep yaratılış amacımzı sorguluyor ve ahiret korkusuyla üzülüyor yemeden içmeden kesiliyorum elimde olsa ah...! Siz Nasıl uyuyorsunuz ilaçlarda kar etmiyo sanki bitkisel uyku şurubu da içiyorum yok bi saat sonra uyanıyorm ya da hiç!!..böyle çocuğuma anne olabilir miyim! Çok korkuyorum artık lütfen benle de ilgilenin gece daha çok ümitsizim gündüz Bişekilde geçiyor ağlaya sızlaya ama gece çok zor herkes uyurken!!