Canım benim de bebegimde de çıkmıştı beyninde kist var yani dimi. doktorun da söylemiştir zaten ama zamanla kayboluyor zaten tehlikeli bi durum değil bi de kader açısından dusunup biraz tevekkül etmeye çalışmak lazım sonuçta her şeyi olduran Allah ben de baslarda daha çok korkuyordum bebeklerime bisey olacak diye ama her o dusunce geldiğinde teslim ol tevekkül et bebeğim de ben de Allah a emanetim deMerhaBa arkadaşlar ben bir tup bebek hamilesiyim ve su anda 21+4 günlük hamileyim. Hamilelikte önce panik atak ve anksiyete bozukluğu rahatsizligim vardı doktor ilaç vermesine rağmen eşim ilacı kullanmamı istemediği için ilaçları alamadım. Hamileliğin ilk zamanlarında iyiydin fakat hamileligim ilerledikçe gece uykularim yok. Uykuya d alamıyorum dalsam da irkilerek uyanıyorum. Detaylı ultrasonda bebeğimde koroid pleksus kisti çıktı ve bunu öğrendiğimden beri daha da kötüyüm. Sürekli bebeğime bir set olacak mı diye düşünüyorum. Dün sabah yüzü gözü olmayan ama kafasında filmlerdeki azrailin pelerinini giymiş birini gördüm ve bana 24+5 dedi ve uyandım. O an yarı uykulu yarı uyanık tim yani rüya mı değil mi bilmiyorum. Korkarak ve ağlayarak uyandım. Şimdi korkularım daha da arttı ya bana bir şey olursa ya bebeğime bir şey olursa. Bu rüya ne anlama geliyor şimdi? İleriye dönük hiç hayalim yok. Zaten bebeğime zor kavuştum şimdi de bunun mutluluğunu yaşayamıyorum.