Ahh nisanım ya kimbilir ne haldesin o ekstralarla
Allah'ım yardımcın olsun zaman yaklaştıkça kötü oldun tabi.Keşke biraz düzelebilsen ameliyata girmeden.Oğlunla ilgilenebiliomusun bari ben hiçbirşey yapamıorum çarpıntılarla.Psikologla görüşüyormusun?
yok efrahcigim, piskologla felan görüsmüyorum.bazen keske ilac kullansaydim diyorum, yani kimyasal ilac kullansaydim diyorum.bitkisel ilaclar kesmiyor maalesef.bu extrasistoller beni mahvediyor, hergün ölümü tatmak gibi birsey.cok korkuyorum, dogumdan sonrada kaybolmayacaklar.kabus gibi hep benimleler, ve birgün kalbim dayanmayacak diyorum.cocuklarimin büyüdügünü göremiyecegim diye cok kötü oluyorum.Allahim isyan etmiyorum ama bu panik atak ve extrasistoller insanlari yasarken mezara gömüyor.bu gecici bir dönem bile diyemiyorum, cünkü 8 yildir hic gecmedi.belki dogumdan sonra biraz azalir diye umut ediyorum.
oglumlada fazla ilgilenemiyorum.yavrum 2 yasinda nasil anlasin benim halimden.ayakkabilarini getirip sürekli attah diyor.hic halim yok ama benim, kocam sürekli calisiyor, calismadigi zamanlardada gececiyim ben dinlenmek zorundayim diyor.kimseden fayda yok.Allahimdan baska kimsem yok.kocanda olsa asla senin yasadiklarini hissettiklerini anlayamiyorlar, herseyi basite indirgiyorlar.erkek milleti o kadar rahatki valla hayat onlara güzel.