Kızlar herkese merhaba. Ben de panikatak belirtileri yaşıyorum sanırım. Yaşayanlara bi sormak istedim. Normalde zaten çok kaygı ve endişe duyan, hemen heyecanlanan, çabuk korkan bi insanım. Ama son bi iki aydır ciddi belirtilerim var. Tüp bebek tedavisi gördüm ve tabi öncesinde bi yıldır bi çok tedavi... zor bir süreçti. Sürekli bi kaygo hali, endişe hali. Geçen aylarda kansızlık için bi serum kullandım. Tüp bebek tedavisine başlamak için değerlerim çabuk düzelsin diye. Ama dahiliye doktoru yazarken çok tereddüt etti ve alerji yaparsa v.s gibi beni stresre soktu. Raporsuz da yazılmıyodu. Halbuki üniversite yıllarında yine kullanmıştım hiç problemsiz. O serumu takıldığımda bi süre sonra kendimi sakinleştirememeye başlafım. Yan etkilerinde ölüme kadar gidebilir alerjik durumlarda filan yazıyodu çünkü. Hele iki üç defa nolur bitsin eve gidelim diye yalvardım eşime nerdeyse. Eve gelip az uzanınca rahatladım. Şu anda da tüp bebek yoluyla hamile kaldım. Henüz dört haftalık. Ama keseyi henüz görmediğimiz için çok endişeliyim. Betahcg güzel arttığı ve hormon değerlerim gayet iyi olduğu halde ya dış gebelikse ya keseyi göremezsem v.s diye strese giriyorum belirti arıyorum. Dün gece kasığıma bi ağrı vurdu ve ben nefes alamamaya başladım. Kalbim deli gibi çarpıyodu. Midem bulandı. Sanki tüm vücudumu kontrol edemiyodum. Bebeğime bişe olacak, iç kanama mı geçiriyorum, yoksa bu dış gebelik mi diye krizlere girdim ve çok zor sakinleştim. Sonra panik atak olabileceğimi düşündüm. Yaşayanlar daha iyi bilir, ne yapmalıyım sizce? Olabilir mi? Biraz uzun oldu ama bilenlere danışmak istedim özellikle.