- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek oluyosa ne guzel rabbim sagliklik sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallhhBenim doktorum bana destek oldu, olmasaydı hayatta kullanamazdım.
Evet maalesef durum bu benim 3 hafta olduDün lustral ile ilgili araştırma yaparken 1 ayda etki ettiğini,tam etkisinin 2 ay gibi bir sürede ortaya çıktığını yazmışlar.
Evet ama gene de her geçen gün etkisini farkedeceksin eminim.Zaten 2 haftada anca etki etmeye başlıyormuş.3-4 haftadan sonra iyilik hali 2 ayda maximuma ulaşıyormuş ilacın etkisi.Evet maalesef durum bu benim 3 hafta olduselectrada zaten, lustralla aynı.
Zaten ilk haftadan azcık fark ettim, ama işte insan hemen düzelsin istiyor.Evet ama gene de her geçen gün etkisini farkedeceksin eminim.Zaten 2 haftada anca etki etmeye başlıyormuş.3-4 haftadan sonra iyilik hali 2 ayda maximuma ulaşıyormuş ilacın etkisi.
Bazı doktorlar karşı, Banada 4 prof.dan 1 si kesinlikle alma dedi. Ölelim mi? Dayanılacak gibi değil.O 1 doktorun sözüne günlerce işkence çektim evde, uykusuzluk sürekli kasılmalar, takıntılar, depresyon. En son kadın doğum doktoruna gittim 2 tane birisi prof. diğeri doç. durumumu anlattım dediler, kullan sorumluluğu biz alıyoruz. Milyonlarca insan kullanıyor. İçme diyen doktor korkmuştur.Evet çok haklısın psikiatristden randevu alacağım bakalım ne diyecek.Hamilelikten önceki gittiğimde hamilelik isteğimden bahsettiğim zaman hamilelikte hiçbir ilaç kullanamazsın demişti.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum hep.Doğum anında titreme krizine girersem belimden nasıl iğne yapacaklar,genel anestezi olursa uyuyorum ama aslında acıyı hissedecek miyim diye?Normal insanlara paranoyakça gelen düşünceler sürekli benim beynimde.merhaba hanımlar.. 30. haftadayım ataklarım bu aralar yoğunlaştı..
sanırım ben doğuramayacağım![]()
Ben doktora sormuştum iç sakıncası yok demişti.Papatya cayi icsek zarari varmidir duydunuzmu oyle bir dey