Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben en son lustral ve dideral kullaniyordum.çok sıkıntılı anlarımda da xanax kullanıyordum

Ben sadece paxera 5mg kullaniyodum ve gayette iyiydim.bebis olunca biraktim.13.haftada hortladi yeniden.

Ben yine selectra kullanıyordum 100 mg ve sülpir 50mg kullanıyordum.

Paniğim ortaya 22. haftada dahada hortlayınca 50 mg selectra ve 50mg sülpir verdi dr. ama ben sadece selectraya devam ediyorum sülpiri kullanmadım.

Arkadaşlar bu ilaç ne zaman etki edecek. Panikten tüm vucudum gergin korkudan. Dün çok iyiydim bugün nedir ya bu allah aşkına. 19 gün olmuş ilaca başlayalı.

Dün lustral ile ilgili araştırma yaparken 1 ayda etki ettiğini,tam etkisinin 2 ay gibi bir sürede ortaya çıktığını yazmışlar.

Ben birde, çok sabrettim.Dibe vurdum yataklık oldum öyle başladım.O nedenle geciktirirseniz, geri yoluna girmeside zaman alıyor.Benim gibi yapıp eziyet etmeyin kendinize.

Evet çok haklısın psikiatristden randevu alacağım bakalım ne diyecek.Hamilelikten önceki gittiğimde hamilelik isteğimden bahsettiğim zaman hamilelikte hiçbir ilaç kullanamazsın demişti.

Evet maalesef durum bu benim 3 hafta oldu :KK43: selectrada zaten, lustralla aynı.
Evet ama gene de her geçen gün etkisini farkedeceksin eminim.Zaten 2 haftada anca etki etmeye başlıyormuş.3-4 haftadan sonra iyilik hali 2 ayda maximuma ulaşıyormuş ilacın etkisi.

Evet ama gene de her geçen gün etkisini farkedeceksin eminim.Zaten 2 haftada anca etki etmeye başlıyormuş.3-4 haftadan sonra iyilik hali 2 ayda maximuma ulaşıyormuş ilacın etkisi.
Zaten ilk haftadan azcık fark ettim, ama işte insan hemen düzelsin istiyor.
Sabah bir gerginlikle uyandım mesela kaslarım kasılmış durumda.İnsanın siniri bozuluyor.Kafama bişi takıyorum o benim anksiyetemi artırıyor. Sonra kafamdan atamayınca iyice sinir oluyorum.

Evet çok haklısın psikiatristden randevu alacağım bakalım ne diyecek.Hamilelikten önceki gittiğimde hamilelik isteğimden bahsettiğim zaman hamilelikte hiçbir ilaç kullanamazsın demişti.
Bazı doktorlar karşı, Banada 4 prof.dan 1 si kesinlikle alma dedi. Ölelim mi? Dayanılacak gibi değil.O 1 doktorun sözüne günlerce işkence çektim evde, uykusuzluk sürekli kasılmalar, takıntılar, depresyon. En son kadın doğum doktoruna gittim 2 tane birisi prof. diğeri doç. durumumu anlattım dediler, kullan sorumluluğu biz alıyoruz. Milyonlarca insan kullanıyor. İçme diyen doktor korkmuştur.
Sonra yurtdışında amerikada ünlü bir psikiyatristle yazıştım. Sonunda dedim kullanmalıyım.

merhaba hanımlar.. 30. haftadayım ataklarım bu aralar yoğunlaştı..
sanırım ben doğuramayacağım :(

merhaba hanımlar.. 30. haftadayım ataklarım bu aralar yoğunlaştı..
sanırım ben doğuramayacağım :KK43:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum hep.Doğum anında titreme krizine girersem belimden nasıl iğne yapacaklar,genel anestezi olursa uyuyorum ama aslında acıyı hissedecek miyim diye?Normal insanlara paranoyakça gelen düşünceler sürekli benim beynimde.

Arkaaslar ya ben galiba gece uyurken dislerimi sıkıyorum ve oyle bir bas agrisiyla uyaniyorum ki anlatamam sizede oluyomu

Bu aydan sonra dozunu abartmadan içmenin zararı olacağını düşünmüyorum.İlk başlarda ben de içmemeye çalışıyordum.Ama şuan ne bulsam içiyorum.
Papatya çayı ben de düşünüyorum içmeyi nasıl demlenacak acaba?

Back
X