- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Aynilarını biz yazdik canim burda:)bak geldim bebikten fırsat bulup:)Cok daraliyorum bir gun iyi hissettigimde bebegimi sagsalim kucagima aldigimda ben de birilerine ilac olmak icin yazarim ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynilarını biz yazdik canim burda:)bak geldim bebikten fırsat bulup:)Cok daraliyorum bir gun iyi hissettigimde bebegimi sagsalim kucagima aldigimda ben de birilerine ilac olmak icin yazarim ins
Antipsikotiktir risperdal:)antidepresan değil yaniBende onu anlamadım zaten bu ilacı wermek yerine neden antideprasan wermiyor acaba diye gebelik karegorisi C
Antipsikotiktir risperdal:)antidepresan değil yani
Bende çok kötüyüm yine nefes alamıyorum ilaç falan fayda etmiyorNeler çektim canım ben hamileliğimde.burada cok yazıştık arkadaşlarla.hastaneye bile yattım.yıllarca istedigim bebegime sevinemedim alısveriş dahi yapamadım.off ne günlerdi.ama geçti gitti iste.doğumdan sonra bebegimi kucağıma almamla dünyam değişti.
Allah ayırmasın canım darısı bizlere inşallah...Oyyyy nasıl seviliyor hem de ..hiç tadinı çıkaramadığım hamileligim o geçmez aylar geçti .kuzumu koklaya koklaya bi opüyorum varya ohhhh.gülüyo da artık.herşeyi olay oluyor.ilk gülüşü ilk yoğurt yiyişi...öyle bir bağ kuruluyor ki.dünyadaki hicbir sevgiye benzemiyor bambaşka birşey.sen sen degilsin senden öte senden kopan bir can.once kanınla sonra sütünle sen besliyorsun sen büyütüyorsun.sana bir bakışları var ki oyy oyyyy
Merhaba kızlar ben daha fazla ilaçsız kalamayacağıma karar werdim bu hafta daha doğrusu 2 gündür bunalttı beni bu kaygılar ama pskiyatristim antideprasan değil de kaygı giderici ilaç werebileceğini söyledi Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz
Merhaba Basak hanım.Ben de Ankara dayım dr unuz antidepresan öneriyor mu?Ben hamile kalmayı dusunuyorum fakat dr um kesinlikle bırskmam gerektiğini söylüyor.Siz hangi dra gidiyorsunuz acaba
Merhaba Basak hanım.Ben de Ankara dayım dr unuz antidepresan öneriyor mu?Ben hamile kalmayı dusunuyorum fakat dr um kesinlikle bırskmam gerektiğini söylüyor.Siz hangi dra gidiyorsunuz acaba?
Ben cymbalta 60 mg kullanıyorum.Emine Mine hanım doktorum.Napcam bilmiyorum cok caresızım.Samsun da bir dr la görüşmüştüm 3.aydan sonra içebilirsin demişti.Bırakmayı nasıl basardınız?Korktugunuz gibi oldu mu?Yolu yarılamışsınız siz.Ben daha başlayamadım bile.Sen ne kullanıyorsun canım bu arada burda kullanan arkadaşlar war ama Ankarada ki pskiyatrların çoğu ağız birliği yapmış gibi kullanmaya izin wermiyorlar yada ben izin weren pskiyatra denk gelmedim bu arada benim doktorum da yüksek ihtisas hastanesinde ki hikmet beydi ama ben niye bilmiyorum kendisine en son gittim hikmet beye gidene kadar bütün hastaneleri gezdim nerdeyse
Canim merhaba. TMS nedir acaba baya zaman olmuş yazali ama bende bebek düşünüyorum anksiyete hastalığım var ve çok da korkuyorum nasıl olacak ilacsiz diye.Gznn evliliğinde hastaliginda daha cok yeniymis. Zamanla duzelicektir.Umudunu yitirme anksiyete bozuklugu yasayipda tedaviden sonra yıllarca rahat yaşayan cok kisi duydum. Ama benim rahatsızlığım oyle degil. Ben okb hastasıyım ve cok fazla sayida cok agir takintilarim oluyo dönem dönem.tam bi tedaviside yok malesef ilac kullanmaktan baska.Tıp her alanda gelisiyo sagolsun bi psikiyatrlar yatiyo.Tık yok. Yillardir panik atak ve okb ye alternatif tedavi gelistiremediler.Heleki Turkiyedekiler tamamen yatisda. Yurt disinda bu tarz rahatsizliklara gammaknife falan uygulanmaya baslanmis bi kac yildir guzel sonuçlar alıniyomus. Yurt disindaki doktorlar ne yapsakda bu hastalari ilaclardan kurtarsak diye cabaliyo. Parkinsona bile beyin piliyle care bulundu bi bizim seratonini duzenleyemediler beynimizde:)Sen tms falan denedinmi bilmiyorum ama anksiyete bozuklugu ve depresyonda ise yariyo diye duydum. Sartlarin musaade ediyosa bi dene bence.Bebek içinde zamanin var daha ben 4 yıllık evliydim artık ariyoduk biz eve nese vericek bi ufaklk. Ama senin daha cok yeni kendini strese sokma.Zamani gelince oda olur Allah in izniyle.Hem belki tamamen Iyilesip 2-3 tane yaparsin arka arkaya bellimi olur:)
Ben cymbalta 60 mg kullanıyorum.Emine Mine hanım doktorum.Napcam bilmiyorum cok caresızım.Samsun da bir dr la görüşmüştüm 3.aydan sonra içebilirsin demişti.Bırakmayı nasıl basardınız?Korktugunuz gibi oldu mu?Yolu yarılamışsınız siz.Ben daha başlayamadım bile.
Bende de çok farklı korkular var evde yalnız kalmaktan korkuyorum kendi kendime yetememek ten eşime yetememekten sosyal fobi de var evime kimse gitmez gelmez yapayalnız kalırım diye evlenmekten de korkuyorumm düşünsene hapis gibi tek sin nefes alamıyorum. Bu korkular beni mahvediyor . Hamilelikte ve emzirırken ne yapacağım aklımı kaçırmaktan korkuyorumCanım ilk 4 ay hayatımın en kötü zamanlarıydı çünkü benim anksiyettem zaten mide bulantısıyla göstermişti kendini bide hamilelik bulantıları da eklenince felaket oldu ama bu sende de böyle olcak değil sonra zaten hastane hastane gezdim antideprasan kullanabilmek için ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadım en son kendi doktoruma gittim o da antideprasan yazmadı zaten sadece beni sakinleştirsin diye bir ilaç werdi onu da kullanamadım wicdanım el wermedi çünkü bebegime bişey olursa kendimi affedebilirmiyim diye düşündüm we bunu yapamayacağıma karar werdim şuan harikalar yaratmıyorum ama dayanabildiğim kadar ilerlemek istiyorum,dediğim gibi kendine güwen ama olmuyorsa da ilaç kullan Allah hepimizin yardımcısı olsun korkma ama korktukça daha çoğalıyor bu illet
Merhaba eşiniz anlayıslıysa sorun olmuyor.Bu kadar dert etmemeye calısın evliliği.İnsanın hayatında bir hayat arkadası da gerekli yalnız kalmamak için.Ama iş hamileliğe gelince orada ben de tıkanıyorumBende de çok farklı korkular var evde yalnız kalmaktan korkuyorum kendi kendime yetememek ten eşime yetememekten sosyal fobi de var evime kimse gitmez gelmez yapayalnız kalırım diye evlenmekten de korkuyorumm düşünsene hapis gibi tek sin nefes alamıyorum. Bu korkular beni mahvediyor . Hamilelikte ve emzirırken ne yapacağım aklımı kaçırmaktan korkuyorum![]()
Allah sabrınız daim etsin.Bize de güç versin insallah.İlacı bırakmayı göze alabilsem bir arkası gelecek belki ama korkuyorum.Psikoterapi aldınız mı hıc?Onun yardımı da dokunabilir.Canım ilk 4 ay hayatımın en kötü zamanlarıydı çünkü benim anksiyettem zaten mide bulantısıyla göstermişti kendini bide hamilelik bulantıları da eklenince felaket oldu ama bu sende de böyle olcak değil sonra zaten hastane hastane gezdim antideprasan kullanabilmek için ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadım en son kendi doktoruma gittim o da antideprasan yazmadı zaten sadece beni sakinleştirsin diye bir ilaç werdi onu da kullanamadım wicdanım el wermedi çünkü bebegime bişey olursa kendimi affedebilirmiyim diye düşündüm we bunu yapamayacağıma karar werdim şuan harikalar yaratmıyorum ama dayanabildiğim kadar ilerlemek istiyorum,dediğim gibi kendine güwen ama olmuyorsa da ilaç kullan Allah hepimizin yardımcısı olsun korkma ama korktukça daha çoğalıyor bu illet
Nişanlıyım bazen bu yüzden onun hakkına girdiğimı düşünüyorum onun hayatını mahvetmekten korkuyorum onu çok seviyorum tek derdim onu mutlu etmek hastalığımi yenmek. Bazen evlenmekten vazgeçiyorum. Düşünsene ben hasta olunca kolum kalkmıyor hazır olan yemeği bile yiyemiyorum yerden bir iğne görsem kaldırmaya mecalim bile olmuyor hayattan kopuyorum. Ve ben aynı zamanda hemşireyım . 2 aydır işsizm evde yım ondan nüks etti belki de ilaç da kullanmıyorum zaten . Bilmiyorum deli olacağım düşüne düşüne. Oysa ki çok şey istemiyorum sevdiğim adamı mutlu etmek sağlıklı yuva ve bir bebek . . . Nasıl olacak.Merhaba eşiniz anlayıslıysa sorun olmuyor.Bu kadar dert etmemeye calısın evliliği.İnsanın hayatında bir hayat arkadası da gerekli yalnız kalmamak için.Ama iş hamileliğe gelince orada ben de tıkanıyorum
Allah sabrınız daim etsin.Bize de güç versin insallah.İlacı bırakmayı göze alabilsem bir arkası gelecek belki ama korkuyorum.Psikoterapi aldınız mı hıc?Onun yardımı da dokunabilir.
O eşini mutlu etmeme düşüncesi ben de de var.Ben neredeyse 4 yıllık evlıyım.Eşime bunu soyledıgımde gayet mutlu oldugunu soyluyor.Sen de acıkca korkularından bahsetmelısın bence.Nişanlıyım bazen bu yüzden onun hakkına girdiğimı düşünüyorum onun hayatını mahvetmekten korkuyorum onu çok seviyorum tek derdim onu mutlu etmek hastalığımi yenmek. Bazen evlenmekten vazgeçiyorum. Düşünsene ben hasta olunca kolum kalkmıyor hazır olan yemeği bile yiyemiyorum yerden bir iğne görsem kaldırmaya mecalim bile olmuyor hayattan kopuyorum. Ve ben aynı zamanda hemşireyım . 2 aydır işsizm evde yım ondan nüks etti belki de ilaç da kullanmıyorum zaten . Bilmiyorum deli olacağım düşüne düşüne. Oysa ki çok şey istemiyorum sevdiğim adamı mutlu etmek sağlıklı yuva ve bir bebek . . . Nasıl olacak.![]()
Hamile kalmadan önce hangi ilacı kullanıyordunuz ?Amin Rabbim hepimize sabırlar wersin yaşamayan bilemez bu durumu,ben hamile olduğumu öğrendigimde bıraktım ilacı belki sende öyle yapabilirsin canım psikoterapi almadım ben böyle kendi kendime idare etmeye çalışıyorum benim yapmadıklarımı sen yapabilirsin canımm bence korkarak dewam edilmiyor çünkü kıyısından köşesinden bişeyler yapmak zorundayızz