Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla ben paniği geçtim arkadaşım. Evin içinde bi lavabo yikayayim diyorum kalbim 120 ye cikiyo. Oturuyorum dahada hızlanacak diye . İş yapamıyorum yaa

benim ilaç korkum olmasaydı şimdiye kadar çoktan başlamıştım korkunuz yoksa başlayın derim kendinize eziyet çektirmeyın sizinle birlikte bebeğinizde üğzülüyor.
Iste bende de ya bebeğe etki ederse korkusu var bide yan etkileri ya beni kötü ederse hamilelikten dolayi diye korkusu var ne bilim ya Rabbim yardım etsin vallahi nefesim kesiliyor oturduğum yerde bide sıcak bunaldim artık yaaa

Holter takıldı ya sonucun ne çıktı çarpıntı için
Ben daha önce 2 kere taktirdim. Son taktirdigim tansiyon holteri idi. Tansiyon çok iyi. Kalp atışlarım en fazla 128. Valla ne yapcam bilmiyorum. Doktor diyo panik yapma. Bişey yok. Ama ben rahat olamıyorum. Bazen okadar iş yapıyorum sorun olmuyo.bazen yerimden kalkıyorum çarpıntı oluyo.

Vallahi yemek yiyemedim sofradan kalktim nefes darligindan carpintidan napim ben ya bişey diyin bana

Vallahi yemek yiyemedim sofradan kalktim nefes darligindan carpintidan napim ben ya bişey diyin bana
Çarpıntı olmadı ama yemek yerken bende Huzursuz oldum. Burnum tıkali gibiydi. Sanki nefesim yetmiyordu. Kafamı dağıttım geçti. İkimiz ayjj şeyleri yaşıyoruz. Böyle idare Edeceğiz artık.

Kızlar çok mu sıcak yoksa sadece banamı sıcak basıyor ya hamileler ne alemdesiniz

İlacın ismi saneloc yanlız daha kullanmadım çünkü nabzını saydığım da yüzün altında şimdilik

Kızlar 19 u aksamı kan testi 211 çıktı carsamba sabah ölçtürdüm 384 cuma günü 893 çıktı. Değer artısı çok yavas diyolar sizinkilerleortalama kıyaslaya bilir misiniz acaba kimyasal felan olabilir mi yada dış gebelik mi

Kızlar bişey sorucam ben nefes alamıyorum nefes darlığı çekiyorum bu sefer nefes alamadigim için panik oluyorum strese giriyorum sizce ne yapmaliyim psikiyatr bunun için ilaç verirmi bi çok insan nefes darlığı normal diyor ama ben strese giriyorum nefes alamdigimdan

Kızlar bişey sorucam ben nefes alamıyorum nefes darlığı çekiyorum bu sefer nefes alamadigim için panik oluyorum strese giriyorum sizce ne yapmaliyim psikiyatr bunun için ilaç verirmi bi çok insan nefes darlığı normal diyor ama ben strese giriyorum nefes alamdigimdan
Bende de aynı ya. Takmamayım diyorum. Ama zor oluyor .git istersen belki bana verilen gibi bişey verir. Ama ben korkudan onada başlayamadım.

Ben diyorum biri hasta ya diyorum ya bende olsa geçen gün kadınlar kulübünde biri yazmış bildiri geldi panik atak anksiyete depresyon hastası yıllardır duzelmemis ilaçlarla da birsürü yorum vardı o kadar uyuz oldumki dedim keşke bana bu bildiri gelmeseydi çünkü çok taktım

Bende de aynı ya. Takmamayım diyorum. Ama zor oluyor .git istersen belki bana verilen gibi bişey verir. Ama ben korkudan onada başlayamadım.
Sana verdiği damla sersemletiyomu ya bende diyorum beni sersemletmesin ben geçen baktim damlalar uyutuyo birden sersemletiyo bu sefer daha stres olmayayım diyorum nasıl bi beyin taşıyorum bilmiyorum:110::kızgın:

Back
X