Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kullanmadimki. Doktora söyledim pasiflora verecekti. O ilaç beni salak yapiyo ben kas gevşetici içip vücudumun rahatlamasından rahatsızlık duyuyorum diye. Damlayı verdi. Ama korkudan içmedimSana verdiği damla sersemletiyomu ya bende diyorum beni sersemletmesin ben geçen baktim damlalar uyutuyo birden sersemletiyo bu sefer daha stres olmayayım diyorum nasıl bi beyin taşıyorum bilmiyorum![]()
Kızlar bişey sorucam ben nefes alamıyorum nefes darlığı çekiyorum bu sefer nefes alamadigim için panik oluyorum strese giriyorum sizce ne yapmaliyim psikiyatr bunun için ilaç verirmi bi çok insan nefes darlığı normal diyor ama ben strese giriyorum nefes alamdigimdan
Canim bebeqin beslenmesi qerek ne yap et ye bi sekilde at kafandan nefes darliqini falanAçım yemek yiyemiyorum nefes darlığı yüzünden hemen kesiliyorum 23 haftaligim işte 24 olucam Allahın izniyle
Canım benim aslında nefes darlığı çekmiyosun sadece panik yaptığımız için oluyor ha ne kadar bunu desemde anlamazsın ( kendimden biliyorum ) eğer başedemiyorsan ilaca başlayın kendinizi bebeğinizi üzmeyin derim ben 3 ay kullandım hamileyken şimdi emziriyorum yine kullanıyorum yapacak bişey yok...Kızlar ya bugün doktora derdimi anlattım nefes darlığı yaşıyorum panik oluyorum yemek yiyemiyorum istedgim gibi dedim dediki sık sık az ye havalar çok sıcak havadar yerlerde dur dedi bide nefes açlığı çok normal bişey yapamayız dedi ya içinizde bu durumu yaşayan ilaç kullanan oldumu yada napabilirim ya
Çarpıntı felan çok olmadı bende ama.. Atak halinde başım dönüyodu bayılacak gibi oluyodum sürekli kötüyü düşünüyordum ölecek delirecek gibi hissediyordum ve bununla birlikte sol kolum hatta kimi zaman iki kolumda uyuşuyordu.. Yani panik atak geçirdiğin zamanda kol uyuşması yaşıyosun.. Beyin uyuşuyo o anda ele kola bacağa vurabiliyo..Kızlar bişey soracagim. Az önce çarpıntim noldu acile geldim. Ekg de bişey yok dedi. Ama evdeyken sol.elim.uyustu.. çarpıntı olduğunda bu şekilde. Olan varmı.
Bende kullanıyorum şu an ilaç.. Prozac şurup içiyorum 33 haftalık hamileyim.. Doktorum emzirirkende kullanabileceğimi söylemişti.. siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ?Canım benim aslında nefes darlığı çekmiyosun sadece panik yaptığımız için oluyor ha ne kadar bunu desemde anlamazsın ( kendimden biliyorum ) eğer başedemiyorsan ilaca başlayın kendinizi bebeğinizi üzmeyin derim ben 3 ay kullandım hamileyken şimdi emziriyorum yine kullanıyorum yapacak bişey yok...
Çok korkuyorum tuttuğu zaman. Direk aklıma hastaneye gidip orda oturmak geliyo. Ka tahlilindede kalp değerine bakmış. Çok şükür bişey yok. Doktor için rahat etsin dedi. Kana bakalım dedi. Evdeyim şimdi. Anlattıkların bende var. Ama çarpıntı oluyo sonucundaÇarpıntı felan çok olmadı bende ama.. Atak halinde başım dönüyodu bayılacak gibi oluyodum sürekli kötüyü düşünüyordum ölecek delirecek gibi hissediyordum ve bununla birlikte sol kolum hatta kimi zaman iki kolumda uyuşuyordu.. Yani panik atak geçirdiğin zamanda kol uyuşması yaşıyosun.. Beyin uyuşuyo o anda ele kola bacağa vurabiliyo..
Bende prozac 20 mg. kullanıyorum benim doktorumda kullanabileceğimi söyledi içim rahat gergin olup bebeğimi strese sokacağıma ilacı içmeyi tercih ettim çünkü çok sıkıntılı geçiyor hergün acillerdeydim şimd çok çok iyi değilim ama idare ediyorum...Bende kullanıyorum şu an ilaç.. Prozac şurup içiyorum 33 haftalık hamileyim.. Doktorum emzirirkende kullanabileceğimi söylemişti.. siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
Prozac şurubun 2 ölçeği var ben küçük ölçek alıyorum.. Sen hangi ölçeği kullanıyosun.. Kaç gün oldu kullanmaya başlayalı ?Bende prozac 20 mg. kullanıyorum benim doktorumda kullanabileceğimi söyledi içim rahat gergin olup bebeğimi strese sokacağıma ilacı içmeyi tercih ettim çünkü çok sıkıntılı geçiyor hergün acillerdeydim şimd çok çok iyi değilim ama idare ediyorum...
Benimki şurup değil canım bi ay oldu içeliProzac şurubun 2 ölçeği var ben küçük ölçek alıyorum.. Sen hangi ölçeği kullanıyosun.. Kaç gün oldu kullanmaya başlayalı ?
Hımm ben şurup alıyorum her sabah tok karnına küçük ölçek..Benimki şurup değil canım bi ay oldu içeli