Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne kadar cok benzerliğimiz varmış.. ben bh sorunları ilk yaşadığımda ilkokul bitmek üzereydi ama baskı ile büyüdüm, birey olamadım hiç kararlarım vs olmadı. Çoğu şeyin bilincinde değildim, sorunumu anlatırdım ama önemseyen yoktu cocuktur geçer felan dendi. Lise 2 yada 3deydi sanırım vertigo basladı, 2 hafta gözümü açamaz hale geldim. Lisede zaten büyük problemler yaşadım. Ünidede aynı sekilde devam etti hep sıkıntı hep baskı, öyle ufak tefekte değildi yapılanlar ki ben suan hatırladıkca ne safmışım diyorum. Ünide yine vertigo tekrar etti. Hep boşluklarda kaldım ipsiz sapsız gibi. Herkes ket vururken vardı. 2013de doğum yaptım bebeğim cok huzursuzdu 2 sene uyku yok bişi yok perişan oldum. Diğer sıkıntılarımı hiç saymıyorum. Yaşanmışlıklar bi yerden sonra korluya kaygıya döndü git gide bu hale geldim bende.
:KK61::KK61: İnşallah geçer diyorum ne diyim.35 yaşına geldim toparlayacagim inş.

Kızlar ben hiç kilo almadim ya bu nefes darlığı korkusundan doya doya yemek yiyemiyorum süt yoğurt yumurta tuketiyorum ekmek yiyemiyorum az az biseyler tüketmeye çalışıyorum sizce normalmi ben kafayı yemek üzereyim nasil ilacsiz nefes darlığı sorunundan kurtulucam

Kızlar ben hiç kilo almadim ya bu nefes darlığı korkusundan doya doya yemek yiyemiyorum süt yoğurt yumurta tuketiyorum ekmek yiyemiyorum az az biseyler tüketmeye çalışıyorum sizce normalmi ben kafayı yemek üzereyim nasil ilacsiz nefes darlığı sorunundan kurtulucam
İlk hamileliğimde karnım çıkasıya bu düşünceyle yaşadım ya nefessiz kalırsam ya taşıyamazsam vs.. karnım çıkmaya başlayınca da habire derin nefes almaya çalışıyodum. Yemek yerken o kadar dikkat ediyodum ki yutarkenki nefessizlik bile boğuyodu beni. İlaç kullanabilen biri de değilim malesef sıkışınca atsam neysede... Kilo almadığını hiç dert etme, bebişinde sende sağlıklıysanız başka bişeyin önemi yok canım. Keşke bende çok almasam ama iştahım arttı. Az da yesem şişiyorum o da kötü.

canım bu nefes darlığını bende o kadar yoğun olmuştu bırak su içemiyordum öyle bir hal almıştı sonra terspi aldım çok iyi geldi en güzel sakinleştiriçi nefes eğzersizi dene görürsün doğru uzmanından al nefes eğzersizini bak 1 haftaya bişeyin kalmaz

canım bu nefes darlığını bende o kadar yoğun olmuştu bırak su içemiyordum öyle bir hal almıştı sonra terspi aldım çok iyi geldi en güzel sakinleştiriçi nefes eğzersizi dene görürsün doğru uzmanından al nefes eğzersizini bak 1 haftaya bişeyin kalmaz
Ya öylemi yapım çünkü bende suan o durumdayim resmen bişey yemek istemiyorum beni sisirip nefesimi kesecek korkusuyla Allah razı olsun sendende o zaman bende araştırıp terapi alayim çünkü hiç kilo almadım 26haftaligim insan hicmi kilo almaz

Ya öylemi yapım çünkü bende suan o durumdayim resmen bişey yemek istemiyorum beni sisirip nefesimi kesecek korkusuyla Allah razı olsun sendende o zaman bende araştırıp terapi alayim çünkü hiç kilo almadım 26haftaligim insan hicmi kilo almaz
Kilo verdiğin için almamış gözükür sun. Yoksa bebek kilo almıştır merak etme.

Son düzenleme:
sen kilo almasanda bebek alıyordur merak etme. Ben

Kilo verdiğin için almamış gözükür sun. Yoksa bebek kilo almıştır merak etme.
Iste o yüzden kafaya takiyorum bi kaç gündür özellikle çünkü herkes üzerime geliyor sen kilo almamissin bebek kilo almamistir bebek şimdi gelismemistir diye doktorum tatilde 12gun sonra randevum sabirsizlikla bekliyorum bide açım yani korkudan yiyemiyorum

bak şuan bendede nefes darlığı var amma bu durum normal içimizde canlı taşıyoruz korkma sakın hiç birşey olmaz git yemegini ye ve cam kenarında otur dik dur ve nefesin daraaldığı zaman etrafındaki eşyalara bak nekadar nernk var onları say aynayı al eline ben iyiyim de ben özelim ben güzelim saçlarınla ilgilen bebişin hareketlerine odaklan hiç birşeyin kalmaz innan

İlk hamileliğimde karnım çıkasıya bu düşünceyle yaşadım ya nefessiz kalırsam ya taşıyamazsam vs.. karnım çıkmaya başlayınca da habire derin nefes almaya çalışıyodum. Yemek yerken o kadar dikkat ediyodum ki yutarkenki nefessizlik bile boğuyodu beni. İlaç kullanabilen biri de değilim malesef sıkışınca atsam neysede... Kilo almadığını hiç dert etme, bebişinde sende sağlıklıysanız başka bişeyin önemi yok canım. Keşke bende çok almasam ama iştahım arttı. Az da yesem şişiyorum o da kötü.
Bende aç aç geziyorum korkudan doya doya yiyemiyorum keşke korkum olmasada TİKA basa yesem ya

Iste o yüzden kafaya takiyorum bi kaç gündür özellikle çünkü herkes üzerime geliyor sen kilo almamissin bebek kilo almamistir bebek şimdi gelismemistir diye doktorum tatilde 12gun sonra randevum sabirsizlikla bekliyorum bide açım yani korkudan yiyemiyorum
canım ben hamile kalınca 6 kilo verdim o kiloda yerine gelesiye kadar hiç kilo almamış gibi duruyorum ve aslında almışım:)

Bende aynı durumdayım ilacın 15. Günü kadın Doğumcum beni çok rahatlattı

benimde ikinci Gebeliğim kızımda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ve beynin oyunu olduğunun farkındayım psikolojik bir durum kendim iki ay direndim başaramadım en son deren nefes almaya çalışmaktan göğüs kafesime ağrı girmişti ilaca başladık şuan 15. Gün kendimi
O kadar çok hasta etmişim ki geçecek derken , hala iyi olamadım ,Yaşayan bilir bunun güçlü Olmakla direnmekle alakası yok sen beynine hükmedebilmişsin ama benim için mümkün olmadı destek almak zorunda kaldık inş bundan sonra iyi olur herşey ... Rabbim hepimize şifa versin
amin

Allah razı olsun içim rahatladı biraz hiç olmazsa bebeğim kilo alsinda ona ayrı üzülüyorum
allah hepimizden razı olsun :) innan ben im yaşadıklarımı yazsam bu sayfalara sığmaz çözüm ne olacaksa olsun bebeğiniz sağlıklımı ona bakın benyazarkende zor yazıyorum iki elimde sinir sıkışması var belimde fıtık yataktan zor kalkıyorum baş dönmesi neler neler ama hiç birini takmıyorum takmıyacamda SİZDETAKMAYIN BAKIN NASIL DEFOLACAK BU HASTALIK

Seninle aynı haftadayiz. En son ne zaman gittin doktora. Mesela ben cuma gittim geçen hafta 800 gr dan fazlaydı. Aldığım kilo 8
12 haziranda gitmistim işte 21 haftaliktim bebek 537gramdi doktor gelişimi maşallah iyi demişti şimdi işte bakalim gidicem inşallah bebek almıştır diye umut ediyorum çünkü insanların bu kadar bana konuşmasında sinir oluyorum moralim çok bozuluyor 10gundur herkes kiloma takmış durumda nefes darlığı sorunum yetmiyormuş gibi

12 haziranda gitmistim işte 21 haftaliktim bebek 537gramdi doktor gelişimi maşallah iyi demişti şimdi işte bakalim gidicem inşallah bebek almıştır diye umut ediyorum çünkü insanların bu kadar bana konuşmasında sinir oluyorum moralim çok bozuluyor 10gundur herkes kiloma takmış durumda nefes darlığı sorunum yetmiyormuş gibi
Eee tamam işte. Sorun yok bebeğin kilosunda. Takma böyle söyleri. Bak sosyeteleri düşün. 5 kilo alıp 3 kilo doğuranları:))

Back
X