Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eee tamam işte. Sorun yok bebeğin kilosunda. Takma böyle söyleri. Bak sosyeteleri düşün. 5 kilo alıp 3 kilo doğuranları:))
Bizde bu kafa oldukça ah ah ah :)))) Rabbim hepimize şifa versin inşallah en büyük derdimiz sıkıntımız bebeğin alışveriş derdi olsun

Off bu çarpıntı sinirlerimi bozdu iyice ya :KK42:
Sanki hiç geçmicek hissi var ya.. bugün öğlende böyle oldu sonra eşimle dışarı çıkmak zorunda kaldık unuttum gitti hiçbişey yoktu. Acaba hızlı mı atıyo diye aklımdan geçtiği an başlıyo yine. Şuan uzanayım dedim ama duydukça fena oldum. Netten araştırayım dedim içim karardı. Yapmamam gerek ama işte insan duramıyor :KK42:

Ben suan mesela kulaklarımda ugultu hissediyorum sanki kalbim ağzımda kulaklarim sanki dolu dolu ugultu ve bununla birlikte nefes alamama derin derin nefes alma isteği nefes darlığı herşeyi geçtim şu nefes darlığı olmasın ya

Ben suan mesela kulaklarımda ugultu hissediyorum sanki kalbim ağzımda kulaklarim sanki dolu dolu ugultu ve bununla birlikte nefes alamama derin derin nefes alma isteği nefes darlığı herşeyi geçtim şu nefes darlığı olmasın ya
Hangi belirti artarsa o kötü geliyor canım, çarpıntı da iyi değil nefes darlıgı da iç sıkıntısı da. Senin hem çarpıntın hem nefes darlıgın mı var ikisi birden?

Hangi belirti artarsa o kötü geliyor canım, çarpıntı da iyi değil nefes darlıgı da iç sıkıntısı da. Senin hem çarpıntın hem nefes darlıgın mı var ikisi birden?
Bende en fazla nefes darlığı var nefes alamama korkusu eşlik ediyor o an zaten nefes darlığı baslayinca sikintiyla birlikte çarpıntı başlıyor

Bende en fazla nefes darlığı var nefes alamama korkusu eşlik ediyor o an zaten nefes darlığı baslayinca sikintiyla birlikte çarpıntı başlıyor
Nefes egzersizleri felan denedin mi canım? Faydası olmuyor mu? Bana da çarpıntı anında yapılcak öneriler söylediler ama geldi mi geliyo ya, faydası olmadı

Nasil yendin cnm lutfen bizede soyle
öncelikle allahtan başka kimse derdimize derman olmaz ben bu kulupte sayfa sayfa yorumları okudum insanlar neler yaşamış baktım hepimizin aynı yedim amabu hastalık benden çok şey aldı en güzel günlerimi gençliği yaşayamadım nefes darlığı çarpıntı iç sıkıntısı kaygı aklınıza gelebilecek çok şeyler yaşadım ama yendim tamamen bitimi bilemem birgün patlarmı onuda bilemem yanlız baş edebiliyorum şöyle düşünün çarpıntıdan şimdiye kadar ölmediniz nefes darlığındanda ölmediniz kaygı duydyğunuz şeylerde boşunaymış elimizde kalan iç sıkıntısı oda bir şekilde yaşandı sonrasında birşey olmadı öyle değilmi bizimde elimizde kalan tek şey arık şu kahrolası hastalığın esirliğinden cıkmak çıkmak değilmi sürekli felak nas okudum namaz kıldım şafi ismini zikretim inşrah sureesi sürekli okuyun kuran tam bir şifa emin olun..ayrıca ben burda daha önce üyeydim çok şeyleryaşayıp paylaşmıştım

canım benim bu durumu bebde yaşadım bak hızlı nefes alma birkere şöyle rahat bırak kedini allah teslim sen nefes darlığı nı bukadar düşünme deki nefes almasam yaşayamam uğultu ise çok normal bendede oluyor bazen yorgunluk stres yapıyor cama cık hava al en güzel sakileştiricidir havaalmak :)

Off bu çarpıntı sinirlerimi bozdu iyice ya :KK42:
Sanki hiç geçmicek hissi var ya.. bugün öğlende böyle oldu sonra eşimle dışarı çıkmak zorunda kaldık unuttum gitti hiçbişey yoktu. Acaba hızlı mı atıyo diye aklımdan geçtiği an başlıyo yine. Şuan uzanayım dedim ama duydukça fena oldum. Netten araştırayım dedim içim karardı. Yapmamam gerek ama işte insan duramıyor :KK42:
Dinledikçe hızlanır o. Bende gece gözümü açtım uyuyamadım bu sefer. Uyuyamayinca sinir oldum. Hızlı nefes al ver kalbim carpti. Valla önce olsa doktora giderdim. Yok bişey dedim.okudum.dondum uyudum.

Dinledikçe hızlanır o. Bende gece gözümü açtım uyuyamadım bu sefer. Uyuyamayinca sinir oldum. Hızlı nefes al ver kalbim carpti. Valla önce olsa doktora giderdim. Yok bişey dedim.okudum.dondum uyudum.
Ne güzel engel olabilmişsin kendine. Bende tik oldu resmen hani uzanınca daha cok duyuluyo ya, gündüz uyku basıyo mesela hamilelikten dolayı. Bi uzanıyım diyorum sonra başlıyo çarpıntı deli oluyorum uyutmuyoda. O düşüncelerim saplantı gibi oldu artık, uzanınca hissediliyo nabzıma bakınca artıyo vs gibi. O cümleleri beynimden atmam lazım. Olumlama cümleleriyle bu durumdan kurtulmaya çalışıcam yoksa hiç oturmaya bile gelmiyorum ya.

Ne güzel engel olabilmişsin kendine. Bende tik oldu resmen hani uzanınca daha cok duyuluyo ya, gündüz uyku basıyo mesela hamilelikten dolayı. Bi uzanıyım diyorum sonra başlıyo çarpıntı deli oluyorum uyutmuyoda. O düşüncelerim saplantı gibi oldu artık, uzanınca hissediliyo nabzıma bakınca artıyo vs gibi. O cümleleri beynimden atmam lazım. Olumlama cümleleriyle bu durumdan kurtulmaya çalışıcam yoksa hiç oturmaya bile gelmiyorum ya.
Bu hastalık malesef böyle canım. Hep aynıyız. Bazen atlatiyorum. Bazende rahatsız oluyorum. Sırt üstü yatınca sırtımda hissediyorum. Yan yatınca kulağımda. Herturlu duyuyorum yani. İdare ediyoruz bakalım. Huzursuz olursak doğru doktora :)

Bugün bende huzursuz oldum. Trafkteydik. Yolda kaza var dediler. Yol kapalı beni aldı huzursuzluk. Hızlı nefes alıp vermeye başladım. Dwrin nefes alip verdim. Sonra orayı geçtik rahatladım.

Bu hastalık malesef böyle canım. Hep aynıyız. Bazen atlatiyorum. Bazende rahatsız oluyorum. Sırt üstü yatınca sırtımda hissediyorum. Yan yatınca kulağımda. Herturlu duyuyorum yani. İdare ediyoruz bakalım. Huzursuz olursak doğru doktora :)
Bugün bende huzursuz oldum. Trafkteydik. Yolda kaza var dediler. Yol kapalı beni aldı huzursuzluk. Hızlı nefes alıp vermeye başladım. Dwrin nefes alip verdim. Sonra orayı geçtik rahatladım.
Aynı ben :) bugün 1 saat yattım geçeceksin diye diye ama ben inat ettim o inat etti, kalktıgımda yavaşladı geçti. Geçen sene ankaradan dönüşte farklı bir yola girdik bizde, tabelayı gördük döncez ama 2 tır yüzünden en sol seritte kaldık ve dönemedik. Nasılsa ilerde dönüş vardır dedi eşim, ilerledik ilerledik otobanda ama bir tane yaşam belirtisi bile bulamadık 40 km ıssız biyerde gittik, karşı şeride geçişte yok. O an yaşadığım atak varya en beterlerindendi.

benim iki elimde sinir sıkışması çıktı hiç iş yapamaz oldum yazarken bile zorla yazıyorum side oldumu böyle bir sorun

benim iki elimde sinir sıkışması çıktı hiç iş yapamaz oldum yazarken bile zorla yazıyorum side oldumu böyle bir sorun
Oyy geçmiş olsun canım. Bende yüzümde ve başımda uyuşma şikayetiyle nörolojiye gitmiştim. Mr çekildi temiz çıktı şükür. Bu kezde sinir sıkışması testi istedi dr ama oraya gidemeden hamilelik oldu. Benimde var ama nerede olduğunu bilmiyorum işte. Boynumda da düzleşme var zaten meslek hastalığı. İkisi birden mahvediyo..

Oyy geçmiş olsun canım. Bende yüzümde ve başımda uyuşma şikayetiyle nörolojiye gitmiştim. Mr çekildi temiz çıktı şükür. Bu kezde sinir sıkışması testi istedi dr ama oraya gidemeden hamilelik oldu. Benimde var ama nerede olduğunu bilmiyorum işte. Boynumda da düzleşme var zaten meslek hastalığı. İkisi birden mahvediyo..
çok geçmiş olsun canım benim emg çekildi orda beli oldu

bu gün acile gittim hiç bir şeyim yoktu baktım bir baş dönmesi tutu sonra hastaneden gelince geçti bende bu hastane korkusunu atamadım

Back
X