- 18 Haziran 2017
- 55
- 11
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bu söylediğin hidrosefali. Büyük başlı bebekler oluyorya. Benim kızım da olmuştu böyle bişey. Fazla çıkmıştı takip edelim demişti. Birdahaki gidişimde sorun kalmamıştı. Kafanı takma canım. Ben çok korkmuştum bi sonraki kontrolü sabirsizlikla beklemiştim ama problem olmadı çok şükür. Kontrolünü bekle ve önce allaha sonra doktoruna güven. Herşey Allahtan. İnşallah saglicakla alirsin bebeginiKızlar bnm bebeği de beynindeki odacık 10 mm takip edelim dedi iyice tedirgin oldum napicam bilmiyorum
İnan hatirlamiyorum. 8 sene oldu. Ama doktoruma güvendim. Oda bana güvenin dedi. Sadece 10 gün sonra tekrar bakicam dedi. Sorun çözülmüştu. Aslında gördüklerini hemen soylemeseler daha iyi olacak.insanın içine kurt düşürüyorlar. Bekle bi sonraki kontrolu içini rahat tut. Dua et canım. Allahın izniyle ile guzel sonuç alırsın insSerra kaç mm çıkmıştı
kaç aylık gebeliğin bana demedikleri kalmadı ilk aylardaKızlar bnm bebeği de beynindeki odacık 10 mm takip edelim dedi iyice tedirgin oldum napicam bilmiyorum
Ağlama canım yaa. Bak sen simdi doktorunun bunu demediğini düşün. Bi sonraki kontrole odaklan. Güzel şeyler düşün guzel olsun. Ben öyle yapmıştım. İnternetten çok arastirmistim sakın sen yapma. Önce durum netlik kazansın. Panik atağında felan varmı. Durumun neÇok ağladım ama ya valla neler geliyor aklıma
İnşallah. Biz baya panik atağı atlatiyoruz galiba. Baksana bi sakinlik var bizde :))Sende içini ferah tut inşallah hiçbişey çıkmaz Rabbim hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasin hepimiz saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alalim inşallah amin
O zaman sıkıntı işte. Ne desem rahatlatamam seni. Benim kızım da yoktu atağım rahattim. Sana sadece içini rahat tutmanı söyleyebilirim. En azından bi sonraki kontrole kadar kendini düşün atak gelmesin. Sonra inş güzel sonuç alınca bebeği düşünmeye devam edersinPanik atak var tabi 25 haftam gün
26 hafta 6 gün. 27 deyim yani. Benim yazımın altında gözüküyor olmaliSen kaç haftalıksin
Benim sakinligim baskasina bakma:)) Ama inşallah atlaticaz en azından doğum yapana kadar atlatsak yeter bize şu hamileliği huzurla geçirelim de böyle birbirimize umut ede ede gecicek bu günlerde; )İnşallah. Biz baya panik atağı atlatiyoruz galiba. Baksana bi sakinlik var bizde :))