- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabah seni geçirdim içimden. İki çocuk ve anksiyete panik.. sonra da kendimi düşündüm. Acaba uykusuzluğa nasıl dayanıcam, ikisini nasıl idare edicem vs. Allah yardımcın olsun canım. Lohusalık dönemini atlatsan biraz daha rahatlarsın belki. Ben ilkinde lohusayken daha fazla gergin ve duygusaldım. Sonra bir nebze azalmıştı ama standart anksiyete ve panik geçmedi.Selam kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamilelik inşallah sağ salim hepinize hayırlı doğumlar, artık emziren ilaç kullanan annelere bakicam sanırım yakindaölüyorum kızlar gece gündüz uykusuz bi yandan kaygilar korkular tek başıma iki cocukla evde hersey beni bekliyo üstüne duygusallık Allahım yardım etsin hepimize insallah
![]()
Canım benim ilk olacak 3 yıldır uğraşıyoruz.bende kendimi bildim bileli böyleyim.işte son 14 yıldırda ilaç.benim tahammülüm kalmıyor.ailedede böyle panik dolu.
Bizim ailede öyle aşırı değil panik hastası bildiğim kadarıyla. Ama benim böyle olmam normal. Hep baskı, hep tenkit, yargılamalar suçlamalar güvensizlikler. Her zaman büyükler haklıydı. Halen suçluluk psikolojisi sarıyor beni. Korkularımı daha da artırıyor. Burda çoğumuz tek bir fikre sabitleniyoruz o da olumsuzluk. Herşeyin olumsuz tarafına takıldığımız için kaygılar üretiyoruz. İnşallah birgün tam anlamıyla başedebilmeyi öğreniriz.Ciprelex kullanıyordum.tüp bebek merkezinde psikolog nefes tekniği vs gösterdi ama valla bende tırs bi iişe yaramıyor.benim kafa bi defa bi şeyi sabitledimi
Ben çok panikatak oldum başladım çok konuşmaya anestezici benim panikatak olduğumu anlayınca koldan bir şırınga sakinleştim yarı uyanık oldum ameliyathanede hayir iğne hiç acimiyor sinek ısırığı gibiSakinlestirici ise yariornu cnm belden igne nasil oda sancisiz deme
Canim korktuğun anda sakinleştirici veriyorlar ben anesteziciye hissediyorum ya keserken hissedersem diye sordum o da igneyi koluma deyirdi hissediyor musun dedi evet dedim acı var mı Hayır dedim ee o zmn korkma dedi acı hissetmiceksinBen ondan da korkuyorum, olurda sezeryana girmek durumunda kalırsam ve o spinalde kesildiğini felan hissedersem diye. Dokunuslar hissediliyormus sanırım. O bile suan panik ediyor beni. Allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Ai az bi rahatladim ama iste panik ya ya bende degisik olursa hizedersem offff aklima neler gelioCanim korktuğun anda sakinleştirici veriyorlar ben anesteziciye hissediyorum ya keserken hissedersem diye sordum o da igneyi koluma deyirdi hissediyor musun dedi evet dedim acı var mı Hayır dedim ee o zmn korkma dedi acı hissetmiceksin
Herşeyi hissediyosun acısı dışında yani? Doğru mu anladım. Çünkü ben o anda kestiklerini felan bildiğim için paniklicem biliyorum kendimi. Sanırım öyle bir durumda sakinleştirici verilir banada. Önceliğim hep normal doğumdan yana Allahın izniyle ama en doğrusu en hayırlısı ne ise o olsun inşallahCanim korktuğun anda sakinleştirici veriyorlar ben anesteziciye hissediyorum ya keserken hissedersem diye sordum o da igneyi koluma deyirdi hissediyor musun dedi evet dedim acı var mı Hayır dedim ee o zmn korkma dedi acı hissetmiceksin
Ins uyamdiginda kucaginda olcak beebyin cnm dua ederek uyu insKızlar Merhaba herkese. Hamilelikte son 1 haftam. Haftaya cuma kısmetse sabah doğuma gireceğim. Ben sizler gibi cesaretli değilim. 2sindede tam uyudum. Bundada aynı olacak. Panik olmak istemiyorum. Rahat oluyor :) benim için dua edin. En erken benim galiba içinizde
Oyy canım benimmm dualarım seninle. Allah sağ sağlim kucağına versin inşallah. Sende tamamlıyosun artık hayırlısıyla. Tam uyumak panikletmiyor en azından. Ben her ikisinede hatta üçüne de kaygılıyım. Hatta olurda sezeryana kalırsam spinalde hayatımın ilk bayılmasını yaşarım herhalde diye düşünüyorım:) Ama tam uyuyacağım rahat oluyor diyişin içime bi ferahlık verdi inan.. Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Bugün cuma, dualarımda hepiniz vardınız..Kızlar Merhaba herkese. Hamilelikte son 1 haftam. Haftaya cuma kısmetse sabah doğuma gireceğim. Ben sizler gibi cesaretli değilim. 2sindede tam uyudum. Bundada aynı olacak. Panik olmak istemiyorum. Rahat oluyor :) benim için dua edin. En erken benim galiba içinizde
Burda oda yok cnm hollandada tam bayiltma bakalim sakinlestirici varmiOyy canım benimmm dualarım seninle. Allah sağ sağlim kucağına versin inşallah. Sende tamamlıyosun artık hayırlısıyla. Tam uyumak panikletmiyor en azından. Ben her ikisinede hatta üçüne de kaygılıyım. Hatta olurda sezeryana kalırsam spinalde hayatımın ilk bayılmasını yaşarım herhalde diye düşünüyorım:) Ama tam uyuyacağım rahat oluyor diyişin içime bi ferahlık verdi inan.. Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Bugün cuma, dualarımda hepiniz vardınız..
İnşallah canım.tesekkur ederim.Ins uyamdiginda kucaginda olcak beebyin cnm dua ederek uyu ins
Çarpıntim olur tansiyonum yükselir diye 2sindede tam yaptırdım. Doktorumun eli çabuk. Bebeği çabuk alıyor. Çocuk çıktığında gözler açık :) hayırlısı bakalkmmOyy canım benimmm dualarım seninle. Allah sağ sağlim kucağına versin inşallah. Sende tamamlıyosun artık hayırlısıyla. Tam uyumak panikletmiyor en azından. Ben her ikisinede hatta üçüne de kaygılıyım. Hatta olurda sezeryana kalırsam spinalde hayatımın ilk bayılmasını yaşarım herhalde diye düşünüyorım:) Ama tam uyuyacağım rahat oluyor diyişin içime bi ferahlık verdi inan.. Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Bugün cuma, dualarımda hepiniz vardınız..
Burdayız merak etme canım. IyimisinKizlar nerdesiniz yaa bizi birakmayin yoksa iyi olmiyacaz
Ohh masallah ben ondanda korkuorum uyanmassak diye deme kizlar ai nebielyim herles kac cocuk yapio biz niye böelyizÇarpıntim olur tansiyonum yükselir diye 2sindede tam yaptırdım. Doktorumun eli çabuk. Bebeği çabuk alıyor. Çocuk çıktığında gözler açık :) hayırlısı bakalkmm
Ama bak şöyle düşün. Eğer uyanmazsak vade dolmuş demektir dimi. Ama aynı şey belden uyusturmadada geçerli. Ya gözün açıkken işler ters giderse vade dolduysa uyusanda uyumasanda normal doğum da bile olabilir herşey. Okadar kaygılı yaklaşmamak lazım. Önemli olan doğuma rahat girmek. Uyu yada uyuma. Allah büyük. Allahım yüzümüze baksın. Bizi çocuklarımızın başından eksik etmesin. Çocuklarımızın da acılarını göstermesin.Ohh masallah ben ondanda korkuorum uyanmassak diye deme kizlar ai nebielyim herles kac cocuk yapio biz niye böelyiz
Amin evet aynen ha dogumda ha yolda yolda gidioz ucak binioz oda öle sey deme aynen aslinda guzek sey dogum bide orda ölursel sehit sevabi yani vede yapamassak Allah vermezdi dogumu herkrs kac doguruo cok kolaymi hayir zor dogumlar bile duydum ama yine yapiorlar zor gecirdigi halde böle dusunerek yasanmaz herkes mecbur ne amaliyata girio deme canm haklsiinAma bak şöyle düşün. Eğer uyanmazsak vade dolmuş demektir dimi. Ama aynı şey belden uyusturmadada geçerli. Ya gözün açıkken işler ters giderse vade dolduysa uyusanda uyumasanda normal doğum da bile olabilir herşey. Okadar kaygılı yaklaşmamak lazım. Önemli olan doğuma rahat girmek. Uyu yada uyuma. Allah büyük. Allahım yüzümüze baksın. Bizi çocuklarımızın başından eksik etmesin. Çocuklarımızın da acılarını göstermesin.
Hadi hayırlısı ile inşallah :) sağ salim sağlık ile bebeğine kavusucaksin Rabbim cok guzel bir dogum nasip etsin insallah tum hamileler ile birlikte sanada nasip etsin bu arada canim artık öyle yan gelip oturmak yok komsulara gitmek yok 40 gün gezmek yok bebeği emzir gazını çıkar yanında ev işi yemek o bu şu derken bide panik atak anksiyete derken yanimdasin canımın içiKızlar Merhaba herkese. Hamilelikte son 1 haftam. Haftaya cuma kısmetse sabah doğuma gireceğim. Ben sizler gibi cesaretli değilim. 2sindede tam uyudum. Bundada aynı olacak. Panik olmak istemiyorum. Rahat oluyor :) benim için dua edin. En erken benim galiba içinizde