Korkma canım aşırıya kaçmadığın sürece hiçbirşeyi yasaklamıyor dr.lar. bende internetten bakmıyorum ne yararlı ne zararlı diye. Yoksa çoğu şeyden kaçınmak gerek. Birine anlatsan "aaa o yenir mi, bunu ağzına sürme" vs neler söylüyor. Gittiğim hiçbir kadın doğumcu bi yasak koymadı, sadece aşırı yok. Zararı olacağını bildiğin bişeyi nefsini körlemek adına tadımlık yersin için rahat eder.
Amin, Allah kimseleri bu yolda eylemesin, hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inş:) hepimize zor geliyor bu hastalık kuzum sonucta herkese çektiği zor. Biz pa ve anksiyete hastasıyız diye sadece onun belirtilerini yaşamakla limitli değiliz ki. Kendi adıma söyleyim, bazen yabancılık hissediyorum bulunduğum ortama kendime, yalan gibi herşey, anlık hafıza kaybı gibi. Bazen zarar verme korkusu yaşıyorum sinirim tavan yapıyor. Bazen kendi kendime söyleniyorum, sonrada oturup acaba baska hastalıgım mı var diyorum. Takıntılarımı törpüleyemediğim oluyor, özellikle tuvalet banyo ve mutfak temizliğine takıntı basladı. Çamaşır suyuyla temizlemesem dezenfekte olmıcak gibi oluyor. defalarca temizleyip içimde halen kuşku kaldıgı oluyor. Bu da obsesif kompulsif bozukluğun parçası. Yani o kadar çok ki buna benzeyen şeyler. İnan hiçbirşey olmuyor. Beynin seni zorluyor sadece düşüncelerle. Hamilelik yönüyle bakarsan da şu var ki mucizevi bir duygu bu ya.. saçının telini yaratamayız düşünsene. Ama Allah bize o canı nasip ediyor dünyaya getirelim diye. Hormonal değişimlerr ayak uydurasıya zorluı oluyor bildiğin üzre ama Allah yardım ediyor. Uzun yazdım yine ama o kadar destek olmak istiyorum ki. Allah hayırlı zamanda nasip etsin bebeğini inşallah...