Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin canım aminn inşallah vakti geldiğinde kolay ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıp huzurla büyütelim bebişleri inşallah. Bizde bir de 4 yaşında abi var, inşallah o da sonradan kıskançlığa başlayıp huzursuz olmaz :)
Olmau cnm.olmaz dogum hic birsey aslinda bide bunu buyuktmek hastalancakmi nyie aglio bizim gibi atakli kadinlar siii Rabbim yardim et bazilarini bi özeniom korku yok sey yok

Olmau cnm.olmaz dogum hic birsey aslinda bide bunu buyuktmek hastalancakmi nyie aglio bizim gibi atakli kadinlar siii Rabbim yardim et bazilarini bi özeniom korku yok sey yok
Bende ilk tecrübesizlikte ağladım durdum. O zaman kv kp ile birlikte oturuyorduk. Evde yatalak hasta vardı ben 15 günlük lohusayken vefat etti. O şartlarda ben iyice çöktüm. Bebeğim kolikti ileri derecede, probiyotik mamalar 4 farklı gaz ilacı daha neler neler denedik bana mısın demedi. Artık ağlayıp duran biri olup çıkmıştım. Ama Allah büyük işte. Hem herşeyi aştırıyo hemde tekrarına bile erdiriyor şükürler olsun. Hayatın kuralı bu canım. Allah yardım ediyor..

Bende ilk tecrübesizlikte ağladım durdum. O zaman kv kp ile birlikte oturuyorduk. Evde yatalak hasta vardı ben 15 günlük lohusayken vefat etti. O şartlarda ben iyice çöktüm. Bebeğim kolikti ileri derecede, probiyotik mamalar 4 farklı gaz ilacı daha neler neler denedik bana mısın demedi. Artık ağlayıp duran biri olup çıkmıştım. Ama Allah büyük işte. Hem herşeyi aştırıyo hemde tekrarına bile erdiriyor şükürler olsun. Hayatın kuralı bu canım. Allah yardım ediyor..
Ins cnm ya dua ediom Rabbim yardim eder ya bi dis tasimi temizleteyimde nasil olacaksa

Kızlar sezeryanla doğumu yaptım. Çok şükür bende bebek de iyi. Müsait zamanda yazarım.
Ayyy :KK68: gözünaydın canım, analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah, hayırlı ömürlü olsun :nazar: çok sevindimm yaa :cry: yeni mesajlarınıda takipteyim, detayları heyecanla bekliyorum fırsatın olduğunda :emir_bebek:

Benim.3. Bebeğim. Daha.oncekiler sezeryandi. O yüzden buda sezeryan. Birde tüpleri Baglattim. Heyecanlı ve korkarak girdim ilk defa. Bi başlıyoruz dediğini biliyorum. Birde 1 saat sonra odadaki uyanmamı. Genel yaptırdım. Panik yaparım korkusu ile. Gayet iyiyiz çok.sukur. ufak tefek ağrı var ama oda olacak. Bebeğimde iyi. Şimdilik panik de yok.:KK48: allahım hepinizin yardımcısı olsun. Tekrar görüşeceğiz

Benim.3. Bebeğim. Daha.oncekiler sezeryandi. O yüzden buda sezeryan. Birde tüpleri Baglattim. Heyecanlı ve korkarak girdim ilk defa. Bi başlıyoruz dediğini biliyorum. Birde 1 saat sonra odadaki uyanmamı. Genel yaptırdım. Panik yaparım korkusu ile. Gayet iyiyiz çok.sukur. ufak tefek ağrı var ama oda olacak. Bebeğimde iyi. Şimdilik panik de yok.:KK48: allahım hepinizin yardımcısı olsun. Tekrar görüşeceğiz
Ai neguzel zade bir saatmi uyutuorlar ne iyi masallaj yaaa olmasin panik bitti bizde daha var ai gun gune yaklasio ama saglik olsun ya

Tabi canım fazla uyutmuyor. Emzirmek gerekiyorya. O yüzden fazla sürmüyor. İnşallah doğumla atlatmisimdir. Darısı basiniza
Ins cnm ya uyumada korkmadinmu peki ama her saniye amaliyat olan var hastaliktan deme mecbur kaldiginda neyaoacaklarki dogum öle sey degilki

kızım şuan 4,5 yaşında çok şükür yaşıtlarından farklı bi durumu yok hatta algısı diyaloğu yaşıtlarına göre daha iyi maşallah, oğluma hamileyim 23. haftadayım ve yine mecburen ilaç kullanıyorum umarım oğlum da sağ salim doğar:dua:
Selectra idi dimi ilaciniz bi soru daha sormuştum sanırım kaçırdınız ilaç biraz uyuşukluk yapıyor mu ben de kullanıyorum ama sabahları aşırı halsizlik bitkinlik oluyor bende

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ?.. Rabbim hepinizi bir sancı da bir avaz da sağ salim kurtarsin inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ?.. Rabbim hepinizi bir sancı da bir avaz da sağ salim kurtarsin inşallah
Idare eder ara sira agrilar var panik gelio vaji batma oluor iste sukur yinede sen kurtuldun neguzel yaaa ins bizde kurtuluruz cnm hep dua et bize

Idare eder ara sira agrilar var panik gelio vaji batma oluor iste sukur yinede sen kurtuldun neguzel yaaa ins bizde kurtuluruz cnm hep dua et bize
Allahın izniyle korkma Allah yardım ediyo hop diye alican bebeği kucağına asıl maraton sonra basliycak sen bence tadını çıkar hamileliğin:)) sabaha kadar kolik oğlumla gözüm açıktı onun gaz sancı meme derdi diğer oğlumun kardes sevgisiyle ıkidebir kardeşim ömer doğu yu öpücem demeleri ev is guc yemek vallahi oturmusum ev göcmus ama diyorum bebek uyuyoken dinleneyim o yüzden bence sen şimdi en rahat hamilelik döneminin tadını çıkar doğunca anan aglicak:halay:

Back
X