Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Normal doğum mu canım ben normal çok istiyorum. Bi arkadaşım daha tavsiye etmişti ama o sezeryan yaptı. Bir de eğer ani doğumsa fark ücreti versen de uygun değilse gelmiyomuş doktorları selda hanım da çok yoğun ulaşmakta sıkıntı yaşar mıyı ?
Normal doğum benim ikinci doğum normal ben hatta en son gidince dedim beni sezeryan yaomazmisiniz bir kızdı bana dediği şey bebek ters gelmedigi surece sezeryana karşıyım hasta ben gerçekten istiyorum demeyene kadar birde bendede panik atak anksiyete vardı valla kadın 10 numara birde bak gece 1de hastaneye gittim 4cm açılmayla kadın suni sancı bile verdirmedi dediki kendi sancisiyla beklesin para için olsaydi derdi verin suni sancıyı geliyorum ama öyle yapmadı sabah geldi 9da dogurdum bide çok ilgili sürekli cepten görüşme rahatlığı vardı ne olsa rahatlattı beni ilacsiz gecirebildim hamileligi ayrıca ek ücret gece gelirse 600 tl farkı vardı ama emin ol o kadına hepsi değer hiç pişman olmazsin

Normal doğum benim ikinci doğum normal ben hatta en son gidince dedim beni sezeryan yaomazmisiniz bir kızdı bana dediği şey bebek ters gelmedigi surece sezeryana karşıyım hasta ben gerçekten istiyorum demeyene kadar birde bendede panik atak anksiyete vardı valla kadın 10 numara birde bak gece 1de hastaneye gittim 4cm açılmayla kadın suni sancı bile verdirmedi dediki kendi sancisiyla beklesin para için olsaydi derdi verin suni sancıyı geliyorum ama öyle yapmadı sabah geldi 9da dogurdum bide çok ilgili sürekli cepten görüşme rahatlığı vardı ne olsa rahatlattı beni ilacsiz gecirebildim hamileligi ayrıca ek ücret gece gelirse 600 tl farkı vardı ama emin ol o kadına hepsi değer hiç pişman olmazsin
Çok sağol gerçekten soru işaretlerim gitti aklımdaki

Merhaba bende bebeğimi emziriyorum drum lustral verdi , siz nasıl kullandınız ilk sütünüzü sağıp döktünüzmü hergün bebeğe yan etki yaptımı teşekkürler
Lustralbende pek ise yaramiyordr um paxilverdi o bana iyi geldi sagip dokmedim,lustralpaxil bunlar sute en az gecen ilalardanmis

Cnm tekrar merhaba emzirirken nasıl
Kullandın lustrali bebeğe yan etkisi oluyomu ilaç sonrası ilk sütü sağıp döktünmü ve kaçlık kullandın çok teşekkürler
Mumkun oldugunca en azini kullan , yanetkisi olmadi benim dozu kacti inan hatorlamiyorum ama30 yada 40 ti heralde

Lustralbende pek ise yaramiyordr um paxilverdi o bana iyi geldi sagip dokmedim,lustralpaxil bunlar sute en az gecen ilalardanmis
Banada öyle dedi drum ama öyle zor oluyorki sağıp dökmek , dökmesemmi diyorum çok teşekkürler cvp yazdığın için

Merhaba emzirirken prozac kullanmıştım 20 mg. yok sağıp dökmedim normal emzirdim 6 aylık oldu memeyi bıraktı zaten şimdi ilaç değiştirdik sen Doğum yaptınmı ?
Evet cnm yaptım 45 günlük bebeğim lustral verdi dr ama sabah ilk sütü sağıp döküyorum drada sormadım dökmesem ne olur diye , bu guruptanda kimse dökmemiş sanırım , çok teşekkürler

ben varım doğumdan 3 hafta sonra başladım selectra 100 mg a, kızım 13 aylık olana kadar da emzirdim ilaçla
Cnm benimde 45 günlük bebrğim brnde lustral 50 başkadım ilk 8 saat ki sütü sağıp döküyorum sende döküyormuydun , dökmesem daha iyi olacak sanki

Bende şuan evde oğlumla yalnızım. Eşim gecikicek biraz. Habire anlık fenalık geliyor bir tuhaf oluyorum. Biraz önce de koltuğa kolumu dayamıştım tlfnla konusuyodum sarjdaydı. O sırada sağ kaburgamın alt uc kısmına bir sancı girdi. Oralarda sızlayıp duruyor. Kramp mı bilemedim.
Geçenki yüksek çıktığı için oldu bu kaygı canım. Bende tansiyonum hep 9/6 oluyodu, geçende 8/5 ölçtü ev sahibi takıntı oldu malesef. Habire tansiyon düşmesi hissi oluyor. O yüzden boşuna kendimizi korkutuyoruz. Hem sendeki çok yüksek bir rakam değil inanki. Doğumda çıksa bile müdehale edilir sonuçta. İçini ferah tut sen.
İnşallah bir sıkıntı olmaz akşam çok yorgundum sen nasıl oldun benimde dün bir çarpıntım tutu hemen hava aldım dinledim geçti ama atak falan değil çok yorgunluktan oldu birde uykusuzluk neyse iyi oldum şimdi bende herşeyi aşıyorum şu hastane kaygısı geçmedi hastaneye gidince başım dönüyor fena oluyorum

Ja artik takmiyecam birsey uzulmiyecem ne olursa oluor zaten haber dinledim youtube dan 24 yasinda 1 ay önce evlenmis bir genc ögretmen markete cikiom diye cikmis insaat 8 simci kattan evsap tas dusmus ve 344 gun amaliyat su bu yasamis sonra vefat etmis oyuzden bu gunlerin evladimin tadini cikarcam cnm.sizde öle yaoin dua edin tm panik oluoz ama böle seyleri dusunup sukur edelim secde edelim

Yok ters değil de taniyonum falan çıkarsa
Canım benim tansiyonum doğum anında yerlerdeydi:))) korkma hemsireler tansiyon olcup damardan ona göre ilaç veriyolar bana öyle yaptılar ben bayilicaktim gözüm kararmisti gormuyodu damardan bişey enjekte etti doğuma girdim aynı saniyede ayrıca Şartlandırma kendini Allahın izniyle sen de aslanlar gibi yapıp cikicaksin bugün çömelerek is yap ben kasıtlı değildi ama doğuma gitttigim gün çok çömelerek is yaptim ayakta duramiyodum tuvalet yapar gibi evin işini yaptım şansa o gün doğuma gittim gece sancilarim tuttu birden düzene girip:)))

Back
X