Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

U umudum56 geldim canım, kocaman kadın doğum acilinde iki pratisyen var ve idrar nst istedi. Nst de zaten birşey çıkmadı şükür. İdrarida beklemezdim çünkü pratisyen olduklarindan birşey yapılmazmis. Mudehale edemezlermis. Yarın kendi Dr.uma gelmeliymisim. Rezillik..

@Allahim neolur ilgi alaka sıfır canım. Gitmesem de olurmuş anlaşılan. Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canim
Ja simdide korku panik girdi su migdem niye böle diye isalmis gjbj ses ler gelior usuttum deme kizlar

Ja simdide korku panik girdi su migdem niye böle diye isalmis gjbj ses ler gelior usuttum deme kizlar
İnanmayacaksin ama benim hep öyle. Dedim ya bir isal bir ağrı, bi kabızlık. Saçma sapan bir gidişat var bende. Sikayetlerim hiç bitmiyor ya, bu da bende sürekli kaygı yaratıyor. Ben usutmesem bile sürekli oluyor dusun artık, sinir oluyorum yaaa

Benimde ilkinde bukadar kaygılı değildi en azından nefes darlığı böylesine cekmedim bu ikinci gebelik de aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum dediğim gibi gündüz neyse de akşam olan cok zorluyo insanı hele tekkken hepten tutup birakmiyodu nefes darlığı benimki psikolojikmis çünkü hala geçmedi ayrica inanirmisin hamileligimi hep aç geçirdim 60kilodan 1 kilo almadim:))) almadığı halde neler çektim sende takma senin de başından beri varsa psikolojiktir kilo alimina dikkat edersin bebeğe kilo aldirmak için her sabah 1 kaşık pekmez ye şu iç benim bebek yoksa benim açlığa 1 kilo dogmazdi:halay:
Mesajlara geç bakabildim kzum eşimin telefonda da kullanmak zor geldi. Tablete alışmıştim. Bende de bu hamileliğin başından beri var şişkinlik ve nefes darlığı. Karnım resmen aşağı çekiyor beni. Bu akşam ağrı ve kasilmalardann tamamen istahsizdim ama şuan yine sisim. Hayırlısı artık ne diyim

S serra1982 ne güzel anlatmışsın kuzum ya. Allah bizi de kolayca kurtarsın bebisimize kavustursun inşallah. Az önce hastanede nst.ye bağladıklarında bir ürperti geldi. Sanki doğumu bekliyor gibi hissettim. Bu kez ilki kadar güçlü olamayacağımı vs neler geçti aklımdan. Ama sizin mesajlariniza bakınca silkiniyorum. Allah büyük elbet yardım eder. Usenmeyip fırsat yaratıp buraya yazarak bize verdiğiniz destek için kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin sizlere de ..

S serra1982 ne güzel anlatmışsın kuzum ya. Allah bizi de kolayca kurtarsın bebisimize kavustursun inşallah. Az önce hastanede nst.ye bağladıklarında bir ürperti geldi. Sanki doğumu bekliyor gibi hissettim. Bu kez ilki kadar güçlü olamayacağımı vs neler geçti aklımdan. Ama sizin mesajlariniza bakınca silkiniyorum. Allah büyük elbet yardım eder. Usenmeyip fırsat yaratıp buraya yazarak bize verdiğiniz destek için kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin sizlere de ..
Biliyormusun psikolji okadar önemliki :KK66: ben doğuma.gitmeden 2 gün önce kasilmalar dan doktorumu aradım. Okadar kasildiki doğum.geliyo sandım. Panik yaptıkça elim.ayagim titredi. Tamam dedim vakit geldi. Hastaneye ciktim nst yapıldı normal ağrı var ama.normal düzeyde. Eve geldim rahatladım. Hep.yasadigimiz şeyler. Sakın ol. İnan bişey olmuyor. 9 ay yaşadık aynı şeyleri. Panik yapma daha küçük bebegin. Ona odaklan. Iyi olsun sende iyi ol

y4zy4qmurum y4zy4qmurum çok geçmiş olsun canım şimdi iyisin inşallah birde benim az önce bile oldu dediğin
Senin olması normal kuzum, ben 21deyim daha. Son aylarda olsa Paniklemem. Erken doğuma felan yol açar diye korktum. Bir de bu elektrik çarpması gibi olan saniyelik his yüzünden tedirgindim. Oglumdayken hiç olmamışti. İnşallah seninde gerçek sancilara donusur de suni felan almadan yaparsın doğumunu

Elektrik çarpması gibi anlık sancılar oluyordu. Kramp tan farklı. Bugün de tek taraflı sertleşme başladı. Zaten Dr bey sağolsun hiç güven vermiyor. Herseyi kendim takipteyim. Sinirlerin bozuldu iyice
Bu elektrik çarpması gibi olan bendede vardı. O olduğu zaman panikliyordum. Doktoruma yazmıştım hatta bikere sinde. Bence oda bizim durumla alakalı :))

Biliyormusun psikolji okadar önemliki :KK66: ben doğuma.gitmeden 2 gün önce kasilmalar dan doktorumu aradım. Okadar kasildiki doğum.geliyo sandım. Panik yaptıkça elim.ayagim titredi. Tamam dedim vakit geldi. Hastaneye ciktim nst yapıldı normal ağrı var ama.normal düzeyde. Eve geldim rahatladım. Hep.yasadigimiz şeyler. Sakın ol. İnan bişey olmuyor. 9 ay yaşadık aynı şeyleri. Panik yapma daha küçük bebegin. Ona odaklan. Iyi olsun sende iyi ol
%1000 haklisin :) panik herseyi daha da arttırıyor. Ve maalesef ki zayıf anları yakalamayı çok iyi biliyor. Zaten bedensel olarak huzursuzken bir de üstüne kaygıları körüklüyor. Çok teşekkür ederim ilgine ve desteğine coook:)

Bu elektrik çarpması gibi olan bendede vardı. O olduğu zaman panikliyordum. Doktoruma yazmıştım hatta bikere sinde. Bence oda bizim durumla alakalı :))
Yeni bir icat daha yapmisiz desene :)) kime sorsam bilmiyor Dr bile. Anormal olduğunu dusunmeye başladım valla. İlkinde de gebelik şikayetim yoktu nerdeyse. Bunda tecrübesiz kaldım iyice:)

Senin olması normal kuzum, ben 21deyim daha. Son aylarda olsa Paniklemem. Erken doğuma felan yol açar diye korktum. Bir de bu elektrik çarpması gibi olan saniyelik his yüzünden tedirgindim. Oglumdayken hiç olmamışti. İnşallah seninde gerçek sancilara donusur de suni felan almadan yaparsın doğumunu
İnşallah hayırlısı benim ilk dört aydan sonra başladı karnında sertleşme benim eve arkadaşım var ve bilgisine çok güveniyorum o bana magnezyum al v demişti ve tahlil yapılıncada magnezyum eksikliği çıkmıştı ayrıca magnezyumun ama baktır ve magnezyum alınca baya faydası olmuştu elektrik çarpması mı nedense hissediyorsun zaten anlık ağrılar pek önemli dğil

%1000 haklisin :) panik herseyi daha da arttırıyor. Ve maalesef ki zayıf anları yakalamayı çok iyi biliyor. Zaten bedensel olarak huzursuzken bir de üstüne kaygıları körüklüyor. Çok teşekkür ederim ilgine ve desteğine coook:)
Ne demek canım. İnsan böyle zamanda ihtiyaç duyuyor bir desteğe..ne zaman olursa burdayız. Heran giremeyebolirim.ama.zaman.zaman kontrol.edecegim

İnşallah hayırlısı benim ilk dört aydan sonra başladı karnında sertleşme benim eve arkadaşım var ve bilgisine çok güveniyorum o bana magnezyum al v demişti ve tahlil yapılıncada magnezyum eksikliği çıkmıştı ayrıca magnezyumun ama baktır ve magnezyum alınca baya faydası olmuştu elektrik çarpması mı nedense hissediyorsun zaten anlık ağrılar pek önemli dğil
Bugün tahlil verdim, bakalım sonuçlar nasıl. Bahsettim bu durumdan inşallah bakılmıştır magnezyumada

Ne demek canım. İnsan böyle zamanda ihtiyaç duyuyor bir desteğe..ne zaman olursa burdayız. Heran giremeyebolirim.ama.zaman.zaman kontrol.edecegim
Kesinlikle oyle. Sende dinlenmelisin canım olabildiğince. Ama çokta ozletmeeee:) gerçi ben dayanamam etiketler durterim yine :)) bebisi benim içinde kokla olur mu mis gibi:)

Kırk h

Afra iki gün kırk hafta iki gün
Oyy maşallah cinsiyeti kiz mı? Kız geç gelir diyolar banada. Sağlıcakla kavusunda önemli olan o. Hep dualarimdasiniz hepiniz. İnşallah gönlünce güzel bir doğum olur, kolayca.. benimde oglumda tam gününde dogmustu, bekledim mı gelmiyor bu sipalar :)

Back
X