Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Her sabahima çarpıntı eşlik ediyor. Ne mutlu bana :)) pazara gidicez ama önce bu çarpıntıyı ugurlamam gerek. Kendi kendime ne güzel de polyannacilik yapıyorum:) ama işe yarıyor ısrarla inatla böyle devam edersem, en azından kısa süreli oluyor:)
Benimde nefes darlığı sıkıntım her anima eşlik ediyo defolup gidemedi bi :işsiz:artık takıntı oldu bende

Kizlar ne edionuz dun dayanamayip gittik ebeye esim.göturdu korktu odaa ben nasil agliom ama hickira hickira panik geldi korkuu emdise aklimdan neler neler gittik 7bucukta alltan bakti tabiki baltiramadim kendimi korkuom acir diye panik iste cok sukur birsey degil niye bölesin dedi iste özel endisem gitsin diye kontrol altinda olcam galiba yarin söliyecez ins

Sizler bugun nasilsiniz

Benimde nefes darlığı sıkıntım her anima eşlik ediyo defolup gidemedi bi :işsiz:artık takıntı oldu bende
Bazen beni de fena zorluyor. Arka arkaya nefes almaya çalışıyorum sonra da yanıyor zorlamaktan. İlk doğumda lohusayken o terle birlikte yasiyordum. Nefesimi tam alamazsam uzanamiyodum bile.

Kizlar ne edionuz dun dayanamayip gittik ebeye esim.göturdu korktu odaa ben nasil agliom ama hickira hickira panik geldi korkuu emdise aklimdan neler neler gittik 7bucukta alltan bakti tabiki baltiramadim kendimi korkuom acir diye panik iste cok sukur birsey degil niye bölesin dedi iste özel endisem gitsin diye kontrol altinda olcam galiba yarin söliyecez ins

Sizler bugun nasilsiniz
Kendini korkutma canım. Diyorum sana aynı seyleri yasıyoruz. Allah büyüktür. Çok takmamak lazım bu bir gerçek. Herkes farklı yasıyor. Her gebelik bile farklı. Benim ilki buna göre cok cok rahattı. Son bir iki ayda olurdu bunlar. Ama şimdi başından beri var ya. O yüzden diken üstündeyim. Sen bana bak kendini gör :))

U umudum56 canım nasıl oldun? Bir değişiklik var mı? İçimden birşey doğuma gidicek dedi. Öyle bir anda oldu bu his. Allah hayır etsin. Belki bu ara cok düsündüğüm icindir seni bilmiyorum, belki de gidiceksindir bugün gece ya da gündüz:) Allahtan hayırlısı..

Kendini korkutma canım. Diyorum sana aynı seyleri yasıyoruz. Allah büyüktür. Çok takmamak lazım bu bir gerçek. Herkes farklı yasıyor. Her gebelik bile farklı. Benim ilki buna göre cok cok rahattı. Son bir iki ayda olurdu bunlar. Ama şimdi başından beri var ya. O yüzden diken üstündeyim. Sen bana bak kendini gör :))
Ayniyiz cnm yaaa ama bizde basaracazz cnm guc verecek Rabbim guzel dogum edecez guke eglene vede tam vaktinde ins

Bende ayniyim canım. Napayim uzaniyorum. Uykum gelmedi. Oglus da uyuyo. Kendimi dinliyorum nerede bişey var diye :))
Hahaha ay allahım güldürdün beni:)) hadi ben neysede sen doğum yapmış bir kadın olarak uykuya hasret kalıp ilk fırsatta sızmış olman gerekmiyor muydu:) şaka bir yana umarım bir sıkıntın yoktur gercekten

Hahaha ay allahım güldürdün beni:)) hadi ben neysede sen doğum yapmış bir kadın olarak uykuya hasret kalıp ilk fırsatta sızmış olman gerekmiyor muydu:) şaka bir yana umarım bir sıkıntın yoktur gercekten
İyiyim çok şükür. Bildirim gelmiyo bana bazen.. koşturmaca. Kızın ödevi, öbür oğlusun yaramazlıgi, ufaklığın karnını doyur altını al derken vakit geciyo zaten :))

@y4z şimdi çıktım hastaneye gidiyoruz bakalım ne diyecekler kasılmalar hep aynı düzensiz birde sabah sabah çok güldüm komşunun küçük kızı teyze sen hala doğurmadınmı dedi

Cnm benimde 45 günlük bebrğim brnde lustral 50 başkadım ilk 8 saat ki sütü sağıp döküyorum sende döküyormuydun , dökmesem daha iyi olacak sanki

şöyle anlatayım ben doğumdan 10 gün sonra xanax+selectraya başladım
ilk bi kaç ay xanaxtan dolayı sağıp döktüm sonraları hiç sağmadım
sadece selectrada sağmana gerek yok demişti dr um çünkü süte en az geçen ilaçlardan biri selectra

Selectra idi dimi ilaciniz bi soru daha sormuştum sanırım kaçırdınız ilaç biraz uyuşukluk yapıyor mu ben de kullanıyorum ama sabahları aşırı halsizlik bitkinlik oluyor bende

kaç gündür kızım da bende gribiz bakamadım şimdi girebildim kusura bakmayın
selectra en az yan etkili ilaçlardan biri bence
çünkü bende başlarken hiç yan eti yapmıyor uyuşuklukta dahil
ancak bırakırken biraz baş dönmesi yapmıştı geçen sene

F Fatmae20 aynen hayırlısı hepimiz için ayrıca beni hastaneye yatırdılar sezeryan olacak hayırlısı ile ya akşam yada sabah alacaklar ameliyathane boşalınca dualarınızı eksik etmeyin

U umudum56 Çok geçmiş olsun sağ salim sağlık ile bebeğini al kucağına insallah suni sancı istemedin galiba hakkında hayırlısı inşallah

Back
X