Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma Rabbimin izniyle tecrübeli sezeryan olanlar çok var gözünü açtığında bebeğin Allahın izniyle bebeğin kucaginda olucak senden de bebeğim oldu haberini bekliyoruz inşallah:)Yok üniverste bebeğin günü geçiyor ve sıkıntıya girmesin diye bana bol bol dua edin
Kolay gelsin canım. İyi ol da önemli olan o:)İyiyim çok şükür. Bildirim gelmiyo bana bazen.. koşturmaca. Kızın ödevi, öbür oğlusun yaramazlıgi, ufaklığın karnını doyur altını al derken vakit geciyo zaten :))
@y4z şimdi çıktım hastaneye gidiyoruz bakalım ne diyecekler kasılmalar hep aynı düzensiz birde sabah sabah çok güldüm komşunun küçük kızı teyze sen hala doğurmadınmı dedi
Oyy doğum yapmışsın, çok sevindim kuzum ya, sende kurtuldun hayırlısı ileCanlarım ben doğum yaptım öğlen şimdi çok yorgunum duanızı eksik etmeyin
Bende kendimi iyi hissedince kalkiyorum hepsini birden yapıyorum sonra da gece özellikle uyandigimda kasigimda hissettiğim acı fena oluyor. Gece gece takiyorum kafama. Nerden çıktı niye oldu vs.. yorgunluktan mı onuda bilmiyorum ilkinde yoktu ne güzel. Gündüz de iş sonrası oturdugumda aynı yaşadığım durumu yaşıyorum. Bugün de olduğu gibi:) ağladım durdum öyle. Allah büyük kuzum, o bebeğin de bir nasibi var bu sadece senin elinde olan birşey değil o yuzden kendini hiç hırpalama. Ne kadar olursa o kadar kâr.y4zy4qmurum sende iç gitsin Allahın izniyle inşallah az kaldı seninde dayan kan ilaci iç aksatma, bizim herseyimiz anormal
bende bi tuhafim bugün aslında iyiydim taaki kalkıp oğlum uyuyoken hızlı hızlı ev işi yaptım mutfak temizliği çamaşır makine tutma yemek koyma derken sonra birden üstüme korku kaygı geldi boyle çok degisigim kendi kendime diyorum bebek ya süt yetmezse ya sütüm giderse ya yemek yiyememe başlarsa bende yine diye diye kuruyorum üstüne oturdum baya ağladım şimdi aman ya ne vardı sağlam bir psikolojim olsaydi vurdumduymaz olsaydım keşke hayata karşı
Işte kendimizi yipratmaktan başka bişey degil bu hastalık kurmacalar ile geçiyo Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallah ne diyelim Allah hepimize yardım etsinBende kendimi iyi hissedince kalkiyorum hepsini birden yapıyorum sonra da gece özellikle uyandigimda kasigimda hissettiğim acı fena oluyor. Gece gece takiyorum kafama. Nerden çıktı niye oldu vs.. yorgunluktan mı onuda bilmiyorum ilkinde yoktu ne güzel. Gündüz de iş sonrası oturdugumda aynı yaşadığım durumu yaşıyorum. Bugün de olduğu gibi:) ağladım durdum öyle. Allah büyük kuzum, o bebeğin de bir nasibi var bu sadece senin elinde olan birşey değil o yuzden kendini hiç hırpalama. Ne kadar olursa o kadar kâr.
Aminnn insallah. Aynen öyle. Sürekli kuruntular var aklımızda bu yüzden kendimizi kötü hissediyoruz. Sonra da gelsin psikolojik yıkımlar. İnşallah bizde tez zamanda iyi oluruz hayırlısıyla.Işte kendimizi yipratmaktan başka bişey degil bu hastalık kurmacalar ile geçiyo Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallah ne diyelim Allah hepimize yardım etsin
Dogumm yaoan kardesimiz hayirli olsun kurtuldu neguzel darise bize ins
Bende suan yine bi panik korku cok fenayim arkadas ruya görmus iste herkes varmia benim annem kardeslerim cenazeye bekliirlarmjs ehh bende iste panikledimmm icim daralioooo
Hayırlı olsun canim. Sende kucağına aldın bebeğini. Hayırlı evlat olsun. Güle güle büyüt. Nasil kolay oldumu. Anlattığım gibimi detaylar :)Yok üniverste bebeğin günü geçiyor ve sıkıntıya girmesin diye bana bol bol dua edin
Basim bi agrioo bi görseniz halsizin hap aliom agrisi gitmio migdem berbat tabikideArkadaşın gördüğü bu rüyayı niye sana anlatıyor
Hey allahım. Zaten panigiz iyice artırıyorlar. Düşünme hayra yor
Cnm Rabbime sigin biliom zor bend eöleyim.her zaman ultersona giriom ama.terler icinde dua ediom ben 16 haftadayim benjde 20 jaftada buyuk ulerson beklio dua dua sadeceKızlar merhaba , ben panik atak ve anksiyete rahatsızlığı yaşadım ciddi boyutlarda, daha sonra iyileştim ve sadece koruma olarak effexor 75 kullanıyordum . Hamile kalınca ilacı kestik . Çok geçmeden hamilelipin 12 haftasında hastalıklar bana iki misliyle geri döndü hastanede yatmak bile zorunda kaldım . Xanax 10 gun kullandırdılar doktorlar ve effexor 150 mg , halen effexor kullanıyorum şuan şükürler olsunki artık iyim . Yeni yeni toparlandım 23 haftamdayım . Ne varki geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebegin bir kalp problemi çıktı . Sebebi bilinmiyor çok mutsuzum , şuan kendimi suçlamaya başladım, düşünmeden edemiyorum bu ilaçlarmı böyle yaptı .kalbin durumu belirsiz biZi ne bekliyor bilmiyoruz , ilaçları kullanamya devam etmek ayrı bir girdaba ve korkuya götürüyor beni Fikirlerinize çok ihtiyacim var .
Benim de bu hafta iyice arttı agrim. İlaç çok fayda etmiyor çünkü migrenimde var. İdare etmeye çalışıyorum. Bez ıslatıp gözlerinin üzerine koy istersen en azından dinlendiriyor.Basim bi agrioo bi görseniz halsizin hap aliom agrisi gitmio migdem berbat tabikide
Migren bendede var gecnedi ya sabahtan beri hap ise yaramadi sanki basim ici su dolu kanio saniom o sekil yani sokluooo berbat ama omuzumda agrio belki ondandaBenim de bu hafta iyice arttı agrim. İlaç çok fayda etmiyor çünkü migrenimde var. İdare etmeye çalışıyorum. Bez ıslatıp gözlerinin üzerine koy istersen en azından dinlendiriyor.
Oncelikle hayırlı olsun bebegini sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim, ve geçmiş olsun yani bu hastalıkta ilaç kullanip sağlıklı bebeği doganda oldu dogmayanda hicbiseyin garantisi yok ve ilaçtan mi değilmi Allah bilir, bu tarz ilaçlar bebekde bazı rahatsızliklara sebebiyet verebiliyor ama buda gerçek benim hamileyken psikiytrim açıkça dedi bebekde bazı hastalıklar olabilir bunun garantisini veremem demisti yine seçim senin demisti olabilirdi olmayabilir de yani nice ilaç kullanmayan ama bebeği sağlıklı dogmayanda var buda gerçek yani ucu açık bir konu bende 27 gün önce doğum yaptım hastalık ile mücadele ediyorum belki yine ilaca başlarım bilmiyorum hani çok dert etme ilacsiz keşke hamileligini atkatabilseydin ama işte çok zorluyor bu hastalık yaşayan bilir o yüzden sende dua et Allaha Sığın elinden geldiğince kendini yıpratma ilaç illa her bebekte sorun yapıyo degilKızlar merhaba , ben panik atak ve anksiyete rahatsızlığı yaşadım ciddi boyutlarda, daha sonra iyileştim ve sadece koruma olarak effexor 75 kullanıyordum . Hamile kalınca ilacı kestik . Çok geçmeden hamilelipin 12 haftasında hastalıklar bana iki misliyle geri döndü hastanede yatmak bile zorunda kaldım . Xanax 10 gun kullandırdılar doktorlar ve effexor 150 mg , halen effexor kullanıyorum şuan şükürler olsunki artık iyim . Yeni yeni toparlandım 23 haftamdayım . Ne varki geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebegin bir kalp problemi çıktı . Sebebi bilinmiyor çok mutsuzum , şuan kendimi suçlamaya başladım, düşünmeden edemiyorum bu ilaçlarmı böyle yaptı .kalbin durumu belirsiz biZi ne bekliyor bilmiyoruz , ilaçları kullanamya devam etmek ayrı bir girdaba ve korkuya götürüyor beni Fikirlerinize çok ihtiyacim var .