- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Tamam canım düşünmemeye çalışıcam. Herşeyi bilipte ikna olamamak varya tüm mesele bu. Çarpıntının sorun olmadığını gördüm doğumda ama bu tekleme gibi kasılma gibi olan sey sonradan başladıığı için buna takık durumdayım şimdide. Ya doğumda teklerse diye aklımdan geçtiği an içim ürperiyor. Allah hayırlısıyla sağlıcakla bir sancıda bir avazda normal doğum nasip etsin inşallah bunda kolay olur.y4zy4qmurum korkmaaaaaaa Allahın izniyle inşallah benim doğumum gibi bi doğumun olur bak bikere sezeryani sil kafadan ona odaklı olursan normal doğumu unut emin ol sancın gelicegi varsa da gelmez ben inaniyorum sende benim gibi normal doğumu yapıp cikicaksin unutma her doğum aynı değil o kötü diye bu kötü geçmez benimde ilk doğumum suyum gelince oldu beni çok zorladı 12 saat suni sancı ile ama bak bunda olmadı demekki Allah ilkinde zorluk verdi ikincide rahatlık hiç korkutma kendini hep de inşallah sağ salim normal yapıp cikicam ayrıca epidural güvenilir hastaneyse yaptır ama eğer özel ve guvenilirse