Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

y4zy4qmurum y4zy4qmurum korkmaaaaaaa Allahın izniyle inşallah benim doğumum gibi bi doğumun olur bak bikere sezeryani sil kafadan ona odaklı olursan normal doğumu unut emin ol sancın gelicegi varsa da gelmez ben inaniyorum sende benim gibi normal doğumu yapıp cikicaksin unutma her doğum aynı değil o kötü diye bu kötü geçmez benimde ilk doğumum suyum gelince oldu beni çok zorladı 12 saat suni sancı ile ama bak bunda olmadı demekki Allah ilkinde zorluk verdi ikincide rahatlık hiç korkutma kendini hep de inşallah sağ salim normal yapıp cikicam ayrıca epidural güvenilir hastaneyse yaptır ama eğer özel ve guvenilirse
Tamam canım düşünmemeye çalışıcam. Herşeyi bilipte ikna olamamak varya tüm mesele bu. Çarpıntının sorun olmadığını gördüm doğumda ama bu tekleme gibi kasılma gibi olan sey sonradan başladıığı için buna takık durumdayım şimdide. Ya doğumda teklerse diye aklımdan geçtiği an içim ürperiyor. Allah hayırlısıyla sağlıcakla bir sancıda bir avazda normal doğum nasip etsin inşallah bunda kolay olur.

Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Doğum yapanlar gözünüz aydın ben çok yoğunum kızlar 3 bebeyle okulları açıldı küçüğüm çok fena oldu uğraşıyorum dişi kuşu derken baya yoruyor beni ilacım değişti bu arada paxera 20 mg başlattı ama bana hiç faydası yok daha beter oldum tekrar gidicem dozunu yükseltecek inşallah ha bu arada abimin eşi Doğum yaptı 33 haftalık bebiş 2.200 gr. minyatür herşey yolunu alıyor rabbim ayarlıyor işte biz insanoğlu aciziz Allah hepinizin derdine derman versin inşallah Rabbim içinde banada görüşürüz yine inşallah sevgiler...
A.selam aminnn canım, ilacın fayda etmesi için belirli bir süreç geçiyor ya adaptasyon aşaması, acaba öyle bir durum olabilir mi sendekide? Bebiş hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inşallah. Sakıncası yoksa neden erken doğum oldu? Hastanede mi yatırıyorlar öyle olunca? Haftam ilerledikçe kaygım tavan yapıyor, ondan böyle sorular soruyorum k.bakma:( inşallah vaktiyle sağlıkla olur..

Ben epiduralden sakat kalan hiç duymadım hastanede çalışıyorum şimdi izindeyim.çok heyecanlanirsam bayılırım falan diye korkuyorum ilkinde birsey olmadı ama bunda da olmaz diye beynimi inandiramiyorum. benim bebis 2500 gr dogar dedi doktor zaman yaklaştıkça heyecan basıyor aklımdan hiç cikmiyor
Felç gibi riskleri var, yaptırma diyip duruyolar. Epidural adını andığımda hemen atlıyolar hayır diye. Beni nasıl etkilediğini soran yok tabi.. bende paniğin anksyetenin doğumda aklımıza gelmiceni biliyorum ama inandıramıyorum beynimi. Sonrada ataklar şiddetleniyor. 2.500gr az bi kilo değil canım maşallah, sağlıkla doğar inşallah

Bebis kaç aylık ilaç başlandı mı sana
Ben daha 41 günlük yeni lohusaliktan çıkmis anneyim:))) ikinci çocuğumu aldım kucağıma hamilelikte devam eden sıkıntılar şimdi hergün yenisi eklenerek devam ediyo bakalım 28 kasımda kontrolumuz var gidince sanirim mama işini ya öyle çok sutumde yok ama bi daniscam hem mama hem süt verim dicem biraz mamaya alisir belki bende psikolojik olarak çok zorlanmam sütten keserken işte bu gidiş devam ederse çocuk doktoruma danışın 28.kasımdan sonra psikiytre gidicem sanırım

A.selam aminnn canım, ilacın fayda etmesi için belirli bir süreç geçiyor ya adaptasyon aşaması, acaba öyle bir durum olabilir mi sendekide? Bebiş hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inşallah. Sakıncası yoksa neden erken doğum oldu? Hastanede mi yatırıyorlar öyle olunca? Haftam ilerledikçe kaygım tavan yapıyor, ondan böyle sorular soruyorum k.bakma:KK43: inşallah vaktiyle sağlıkla olur..
İlaç bi ay oldu canım gidicem bu ara bakalım sağolasın bebişimiz çok minik minyatür gibi canım suyu azalmıştı o yüzden mecbur kaldılar
5 gün yatacaklar şimdilik inşallah bebiş iyi olur çıkarlar istediğin soruyu tabiki sorabilirsin canım sen nasılsın nasıl gidiyor korkma Allah hayırla kavuştursun yavruna inşallah...

I ilknurdem sen ilkunde epidualmi aldin bemde söledim alcam diye cogu alior burda hollandada bende birsey olck diye korkuom ama agriormu vurunca igneyi yada dogum.nasul sancisi falan ikinma yime oluormus galiba

Ha bu ara randavu vercekler kalp ekg edecekler sorun varmi diye dua edin yoktur kizlar ya

İlaç bi ay oldu canım gidicem bu ara bakalım sağolasın bebişimiz çok minik minyatür gibi canım suyu azalmıştı o yüzden mecbur kaldılar
5 gün yatacaklar şimdilik inşallah bebiş iyi olur çıkarlar istediğin soruyu tabiki sorabilirsin canım sen nasılsın nasıl gidiyor korkma Allah hayırla kavuştursun yavruna inşallah...
Aminn aminnn inşallah.. inşallah senin içinde iyi olur hersey canım, gidince burayada yaz olur mu fırsat bulunca. Aa suyu artıran yöntemler var diye biliyordum. Bizim gruptan bir arkadaşın geçen hafta mı neydi suyu geldi, kontrol altına aldılar. Bende forumda havuc suyu içince suyun arttıgınu okuyup paylaşmıştım. Birkaç arkadas daha aynısını önermiş, havuc suyu ile normale dönmüştü. Bende meyve sıkacağını getirip elimin altında olsun diyordum. Hayırlısı canım demekki böyle yaşanması gerekiyormuş. 5 gün çok çok iyi bir süre, uzun olmamasına çok sevindim. İnşallah hemencik toplanır kuzucuk.

Aaa sen emziriyoken kullandinmi
Kuzum ilk mesajda da yazmıştım ama arada kaynamış olabilir. Geçenlerde birkaç kişi daha konuşuyordu burada. Emzirirken ilaç kullanıyorlardı, sütü sağıp dökmek gerekiyor mu felan diye.. mutlaka vardır emzirirken kullanabileceğin ilaç. Dr.la görüşsen öneride bulunur diye düşünüyorum bende.

I ilknurdem sen ilkunde epidualmi aldin bemde söledim alcam diye cogu alior burda hollandada bende birsey olck diye korkuom ama agriormu vurunca igneyi yada dogum.nasul sancisi falan ikinma yime oluormus galiba

Ha bu ara randavu vercekler kalp ekg edecekler sorun varmi diye dua edin yoktur kizlar ya
Valla ben iğnenin acısına felan razıyım, tek sorun yan etki korkusu. Allahın izniyle kalptede bişey çıkmaz inşallah canım.

Valla ben iğnenin acısına felan razıyım, tek sorun yan etki korkusu. Allahın izniyle kalptede bişey çıkmaz inşallah canım.
Cnm yan etkisi varya her zaman oluor diorlar onu dusunme ferah tut cnm sezaryan olanda mecbur burda vuruöuo korkma kontrol ediorlar sana öle vuruorlar xnm.merak etme

Ha bu arada cnm kizimiz ismi elizan olcak ins siz ne dusundunuz

Cnm sen o eoidural igneyi konus dontorla rahatlatir seni

Aminn aminnn inşallah.. inşallah senin içinde iyi olur hersey canım, gidince burayada yaz olur mu fırsat bulunca. Aa suyu artıran yöntemler var diye biliyordum. Bizim gruptan bir arkadaşın geçen hafta mı neydi suyu geldi, kontrol altına aldılar. Bende forumda havuc suyu içince suyun arttıgınu okuyup paylaşmıştım. Birkaç arkadas daha aynısını önermiş, havuc suyu ile normale dönmüştü. Bende meyve sıkacağını getirip elimin altında olsun diyordum. Hayırlısı canım demekki böyle yaşanması gerekiyormuş. 5 gün çok çok iyi bir süre, uzun olmamasına çok sevindim. İnşallah hemencik toplanır kuzucuk.
Havuçsuyunu falan denedi ama bi anda su kaybı oldu ben dedim keşke başka dr gitseydin bi bakardı ama doktoru hastaneye yatırmıştı o zmn geri çıkamadı gerçi kısmet böyleymiş ama çok minik inşallah hemen toparlanır tabi yazarım canım fırsat buldukça

Kuzum ilk mesajda da yazmıştım ama arada kaynamış olabilir. Geçenlerde birkaç kişi daha konuşuyordu burada. Emzirirken ilaç kullanıyorlardı, sütü sağıp dökmek gerekiyor mu felan diye.. mutlaka vardır emzirirken kullanabileceğin ilaç. Dr.la görüşsen öneride bulunur diye düşünüyorum bende.
Benim watsap grubu var 10 kişi kadar hepsi hamileykende kullandı emzirirkende bebişler maşallah gayet iyi ha biz kullanıyoruz diye tasvip etmiyorum yinede ama mecbur kalıyoruz işte yoksa hangi anne ister bebeğine zarar gelsin Allah aklımıza mukayyet olsun inşallah

Canım ben ilinde epidural sezeryan oldum igene acısı hiç hissetmedim anında karnım ve bacaklarım uğuştu 5 dk içinde bebeği aldılar bana gosterdiler giyinmeye goturduler 20 dk dikiş sürdü sonrasında odaya çıkardılar 2 saat hiç ağrı sancı olmadı sonrasında anestezinin etkisi geçince arada iğne yaptılar akşamında yuruttuler.Bebegim le rahat ilgilenebildim sorun olmadı.
İnşallah kalp kontrolün iyi geçer bir problem çıkmaz canım dualarım seninle

Cnm yan etkisi varya her zaman oluor diorlar onu dusunme ferah tut cnm sezaryan olanda mecbur burda vuruöuo korkma kontrol ediorlar sana öle vuruorlar xnm.merak etme

Ha bu arada cnm kizimiz ismi elizan olcak ins siz ne dusundunuz

Cnm sen o eoidural igneyi konus dontorla rahatlatir seni
Evet öyle canım ama bilipte ikna olamamak gibi bir durum var. Taktım mı takıyorum. Doğumumu özelde yapıcam büyük ihtimalle. Bebişin ismide konmuş, adıyla yaşasın Allah size bağışlasın inşallah.

Back
X