Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Halbuki o horlnanan zamanlar simdi gecti o ergenlik donemine denk gelmesi bana neler kaybettirdi neler hala icleniyorum 23 yasinda olmama ragmen... kabataslak girdim ama icim dokuldu...

Ben bu mesajı kaçırmışım, uyuşma vs okuyunca geri dönüp baktım k.bakma olurmu. Kaptırdık gidiyoruz :)
Uyuşma bende hamile kalmadan önce vardı. Dudaklarımda ya da kenarlarında oluyodu. Sonra başımda ve yüzümde de olmaya başladı. Nörolojiye gittim ilaçlı mr çekildi beyinden. Şükür temiz çıktı. Ondan sonra rahatladım ama ara ara oluyor halen. Akşamda olmuştu.
O birden atma dediğimiz şey geçti mi peki? Nasıl oldu? Ben pnikten tavana cıkcam nerdeyse, öyle olunca üst üste geliyor hatta. Nasıl takmamayı başardın, valla tebrik ediyorum darısı bana inşallah
Yaaa bende hararetli konusunca siz bi ses veriyim dedim :) gecti ilac kullandgim icin daha rahatim hos 5 mg ilac kullaniyorum ama birakma donemine giricem hamile kalinca

Horlanmakta degilde boyle kucuk gorulmek maddi durumumuzun az olmasi insanlara soz hakki vermisti sanki.. siz alabilirmisiniz siz yapabilirmisiniz .
Ben seni iyi anliom cnm.suan yasin kac esinle aran ansil ven mesela istenmedik gelin hep korkuyla duruom birsey edeceklerde esimle beni sogutacaklar baskasini istiorlar cunku esim evlenmesini4

Ben seni iyi anliom cnm.suan yasin kac esinle aran ansil ven mesela istenmedik gelin hep korkuyla duruom birsey edeceklerde esimle beni sogutacaklar baskasini istiorlar cunku esim evlenmesini4
23 yasindayim suan canim ben hamdolsun seviliyorum diyorum ya ketum bi insanim etrafimdaki hic kimse duygusal olarak halimi bilmez belli etmem cunku esimle aram iyi 7 senelik bir beraberlik sonunda evlendik mytluyum cok iyi cok anlayisli ben ona bile belli etmiyorum bu yasadiklarimi

Böle nasil anlatayim.oda agzimda gibi bogazimda.gobi ama böle kut kut edio kalbim.yani ai nebileyim.tuhaf ya
Yanio hızlı atışından biraz farklı bişey mi demek istediğin. Aynı tekleme gibi olan şeyi yaşıyor olabilirsin sende.
Ama bende trawmalarla buyudum sevgisiz ilgisiz degildim ama horlandik hep ailecek herseyden herkesten utanirdim cekinirdim halbuki bu yasima kadar parmakla gosterildim. Ama onlarin gordugu gibi temiz bi insan olamadim. Neler yasadim ne yalanlar soyledim ne yanlislar yaptim hic yediremedim kendime. Icimden geldigince konusamamak ortamlarda kizarmak dahil olamamak beni yordu hep hep yipratti ;((( sonra nezih bir ogrenciyken okul hayatim son buldu.. hep bi baski herkesin bir soz sahibi olmasi yasam alanimi daraltti ve sinir krizleri gecrmeye basladim daha 15 yasimda.. sinifin en tembel ogrencileri bile universite kazanirken benim evde oturmam bana cok agir geldi. Ibadetlerini benden daha az bilen insanlarin bile duzenli namaz kilmalari benimse agirliktan kilamamam bana hancer gibi geldi
Sanki beni anlatmışsın ya, bazı cümlelerinde kendimi buldum. Biz babannemle ve amcamla aynı evde oturuyoduk. Amcam çok severdi ama hep baskı kurardı. Tehditlerle ders yaptırır, tehditlerle hoşgörülü davrandırırdı felan. Annemin bir kez evladım diyip arkamda durdugunu bilmem. Babamda tam duyup konusamıyo. Hal böyle olunca ne karakter sahibi olabilmişim ne benliğimi kazanabilmişim. Oldum olalı akraba baskısı, akraba kararlarıyla yasadım. Baska hayat görmeyince öyle olcak sanmısım. Ne kadar ot gibi büyüdüğümü evlat sahihi olupta onu bir birey olarak yetiştirmeye çalıştıkça anlıyorum. Affedemiyorum içimde biryerlerde kalan kırıklıklar yüzünden. Çünkü ben o kırıklara bastıkça yaptım yanlışları.. içime oturan onca şey varken hangisinden baslayım affetmeye..
Oğlum daha 4 yasında ben herşeyi anlatıyorum ona, konusarak anlaşarak büyüsün. Kıyafet seçerken bile soruyorum hangisini istersin diye. Özgür düşünsünz özgür kararları olsun. O da bir insan neticede. Sizin hesap bende döküldüm...

Yanio hızlı atışından biraz farklı bişey mi demek istediğin. Aynı tekleme gibi olan şeyi yaşıyor olabilirsin sende.

Sanki beni anlatmışsın ya, bazı cümlelerinde kendimi buldum. Biz babannemle ve amcamla aynı evde oturuyoduk. Amcam çok severdi ama hep baskı kurardı. Tehditlerle ders yaptırır, tehditlerle hoşgörülü davrandırırdı felan. Annemin bir kez evladım diyip arkamda durdugunu bilmem. Babamda tam duyup konusamıyo. Hal böyle olunca ne karakter sahibi olabilmişim ne benliğimi kazanabilmişim. Oldum olalı akraba baskısı, akraba kararlarıyla yasadım. Baska hayat görmeyince öyle olcak sanmısım. Ne kadar ot gibi büyüdüğümü evlat sahihi olupta onu bir birey olarak yetiştirmeye çalıştıkça anlıyorum. Affedemiyorum içimde biryerlerde kalan kırıklıklar yüzünden. Çünkü ben o kırıklara bastıkça yaptım yanlışları.. içime oturan onca şey varken hangisinden baslayım affetmeye..
Oğlum daha 4 yasında ben herşeyi anlatıyorum ona, konusarak anlaşarak büyüsün. Kıyafet seçerken bile soruyorum hangisini istersin diye. Özgür düşünsünz özgür kararları olsun. O da bir insan neticede. Sizin hesap bende döküldüm...
Evet xnm sanki öle baya fema ya o geldiginde sanki tovbe duracakmis gibi hoz böle herzaman degil amaniste bakalim ekg de ne ciksgak

Evet xnm sanki öle baya fema ya o geldiginde sanki tovbe duracakmis gibi hoz böle herzaman degil amaniste bakalim ekg de ne ciksgak
Sanırım aynı seyden bahsediyoruz. Birkaç sayelik bir his oluyo işte. Durduk yere bir atıyo sanki durcak sanıyosun. Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah

Evet okadar cok sey varki neredeyse yillarim pismanlik dolu. Ben neden ayaklarimin ustunde duramadim neden karakterli olamadim. Neyim eksiktiki benim. Annem babam cok temiz titiz ve hosgorulu insanlar cok duyarli olduklari anlayisli ve kibar olmalari kaba insanlara laf verdi bazilarina tabi. Ama savunulmam gereken yerlerde savunulmadim. Cok fedakarliklari var saymakla bitermi canim onlar benim. Ama benimde hatalarim cok butun yuku onlara yukleyemem. Simdi evlnince anladim ben dirayetli olsaymisim bu halde olmazmisim.. simdi onlari daha iyi anliyorum bazi seylere kirilsamda ama onlarda pismandir eminim bazi haksizliklara

Bilmiyorum kendimi suclamak en iyisi kiyamiyorum onlara hemen kotu hissediyorum ama daha dirayetli olsaydim keske ;(

Bilmiyorum kendimi suclamak en iyisi kiyamiyorum onlara hemen kotu hissediyorum ama daha dirayetli olsaydim keske ;(
Sem en azından anne baba sevgisi biliyorsun. Ben annemin kokusunu bilmiyorum. Hamile oldugumu öğrendiğimde babannem misafirimdi, ankaraya döndüğünde annemgile sölemiş hemen. Annem bi kere arayıp hayırlı olsun demedi. 3 4 aylık olunca konustuk. İletişim yok.. evlat bu ya.. ben herşeyimi anlatırdım anneme ama savunması gereken yerde benim haberim yok der cıkardı. Tamam onunda yetiştirilişi eksik olabilir hak veriyorum diye avutuyorum kendimi ama insan öyle yetiştirildiğinde kendi evladına daha bi değer verir dimi.. ben üni.ye zorla 2 sene sonra kaçak göçek gittim. Tüm aile birbirine girdi. Ünide ne harclık istedim ne borca girdim. Üstünü okumaya hak kazandım yollamadılar. Kuzenlerimin içinde parmakla göaterilen bendim ama ket vurula vurula ketumlaşmıştım. Gülmek ne bilmedim. Okulda platonik aşkım bile olamadı çünkü suç unsuruydu, eksikli olurdum:) öyle laflar yedim ki ben en yakınlarımdan. Öyle işler açmışlarki başıma kafayı yeme durumuna geldim. Etrafıma bakıpta annesinden bahsedenleri görünce içimdeki koca boşluk daha da büyüyor. Hani anam babam ayrıldı böyle oldum, anamı babamı kaybettim böyle oldum diyenleri felan görüyorum şükür ki canları sağ ama bir değer göremiyorum. Babamı geçtim ama evladı doğuran ana..... insanlar evladının sesinden biliyo anlıyo ne yasadıgını. Ben ne yaşarsam yaşayım hep mutluyum huzurluyum dedim. Bi tanecik derdimi paylaşamadım. Whsptan herkesle sohbet eder kısa kısa ama bize de el gibi mesaj yazar. İncitmek istemiyorum kimseyi, onlar sağ ben selamet.. allah birbirimize muhtac etmesin.

Sem en azından anne baba sevgisi biliyorsun. Ben annemin kokusunu bilmiyorum. Hamile oldugumu öğrendiğimde babannem misafirimdi, ankaraya döndüğünde annemgile sölemiş hemen. Annem bi kere arayıp hayırlı olsun demedi. 3 4 aylık olunca konustuk. İletişim yok.. evlat bu ya.. ben herşeyimi anlatırdım anneme ama savunması gereken yerde benim haberim yok der cıkardı. Tamam onunda yetiştirilişi eksik olabilir hak veriyorum diye avutuyorum kendimi ama insan öyle yetiştirildiğinde kendi evladına daha bi değer verir dimi.. ben üni.ye zorla 2 sene sonra kaçak göçek gittim. Tüm aile birbirine girdi. Ünide ne harclık istedim ne borca girdim. Üstünü okumaya hak kazandım yollamadılar. Kuzenlerimin içinde parmakla göaterilen bendim ama ket vurula vurula ketumlaşmıştım. Gülmek ne bilmedim. Okulda platonik aşkım bile olamadı çünkü suç unsuruydu, eksikli olurdum:) öyle laflar yedim ki ben en yakınlarımdan. Öyle işler açmışlarki başıma kafayı yeme durumuna geldim. Etrafıma bakıpta annesinden bahsedenleri görünce içimdeki koca boşluk daha da büyüyor. Hani anam babam ayrıldı böyle oldum, anamı babamı kaybettim böyle oldum diyenleri felan görüyorum şükür ki canları sağ ama bir değer göremiyorum. Babamı geçtim ama evladı doğuran ana..... insanlar evladının sesinden biliyo anlıyo ne yasadıgını. Ben ne yaşarsam yaşayım hep mutluyum huzurluyum dedim. Bi tanecik derdimi paylaşamadım. Whsptan herkesle sohbet eder kısa kısa ama bize de el gibi mesaj yazar. İncitmek istemiyorum kimseyi, onlar sağ ben selamet.. allah birbirimize muhtac etmesin.
Sen mesela evladin var onun icin canini vermezmisin

Sen mesela evladin var onun icin canini vermezmisin
Ben ona sesimi yükselttiğimde bile oturup ağlıyorum. Niye yaptım diye. İnsanız işte tahammül edemediğimiz yerler oluyor. Sbrımızın yetmediği zamanlar oluyor. Ama ne olursa olsun içime sinmiyor. Özür diliyorum gönlünü alıyorum, 4 yaşında nasılsa çpcuk diyip geçiştirmiyorum, o da can... Gece de sarılıp yatıyorum. Yanımdan ayırasım gelmiyor.

Halen yatamadım aferim bana.. tuttu mu bırakmıyo işte..
Şu atışlar nasıl normale dönecek kızlar :( sizinde mi böyle düzensiz atıyo ataklar geçmediğinde.

Back
X