Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Panik atak normalde yarım saat sürer ama benim günlerce carpinti geçmedi. 1 ay geceleri nerdeyse hiç uyumadim. Bebekte gelisme geriligi başladı şimdi ise ilaçla uyuyabiliyorum
Bu hastalık ile 10 yıldır ugrasiyorum
Uyku için ne ilacı veriyorlar adı ne ?

Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Doğum yapanlar gözünüz aydın ben çok yoğunum kızlar 3 bebeyle okulları açıldı küçüğüm çok fena oldu uğraşıyorum dişi kuşu derken baya yoruyor beni ilacım değişti bu arada paxera 20 mg başlattı ama bana hiç faydası yok daha beter oldum tekrar gidicem dozunu yükseltecek inşallah ha bu arada abimin eşi Doğum yaptı 33 haftalık bebiş 2.200 gr. minyatür herşey yolunu alıyor rabbim ayarlıyor işte biz insanoğlu aciziz Allah hepinizin derdine derman versin inşallah Rabbim içinde banada görüşürüz yine inşallah sevgiler...
Drum bana 6 haftada ilaç anca etkisini gösteriyor diyor ben uzun bir süre paxera 20 kullandım 30 a çıktık ama bünye alıştı etki etmemeye başladı değiştirdik ilacı paxera iyi bi ilaç tavsiye ederim ben o ilaçla düzelmistim ilacı bile bırakmıştım

Bence panık

Bence panık atanı olanlar spınal olmamalı genel anestezi daha mantıklı hıc bırseyı girmeden oluyor spınal de goruyorsn ben sahsen o an o ortamda daralırm korkarım spınal de oyle kolay değil
Canim ben spinal oldum o an ne bileyim korkmadim ya ama tabi biraz panik yapınca damar yolundan rahatlatıcı verdiler değişik bir deneyim oldum kızımın ilk ağlama sesini duydum Dr um gösterdi çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Seraguel veriyorlar 25 mg kullanıyorum. Dün gece denemek için almadım bakalım nolacak dedim.uyuyamadim[/QUOTEbelki bir faydanın olur diye yazmak istedim gece atağa görmeden güzel bir abdest al eline tesbih al ve Allah'ın doksan dokuz ismini zikret sonra Allah Allah çekebildiğin kadar çek Allah'ın izniyle uykun gelir Felak nas ayetel kürsü inşallah bol bol oku ya şafi ismiyle karnını sıvazla bebişe şifa ok lsun şafi ismi bir bardak suya Felak nas ayetel kürsü inşrah süresi ihlas suresini oku ve iç kalbinden üstüne boğazından suyla dil evvel Allah şifa bulacaksın deneyin hasbbin Allah veniğmel vekil Allah taşıyamıyaçağımız yükü vermez başına harabe etme kendini Allah'a s8ğın

Canim ben spinal oldum o an ne bileyim korkmadim ya ama tabi biraz panik yapınca damar yolundan rahatlatıcı verdiler değişik bir deneyim oldum kızımın ilk ağlama sesini duydum Dr um gösterdi çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
O acıdan zaten cok ıyı guzel. Ama sakınlestrcı yapmasa kotu olabilirdn belki kotu bır izlenim olarak hafızada kalması ıyı degil. Yoksa bebege dokunman hissetmen harıka

Ne guzel yazms sn bende bazen elimde zikirmatıkle uyuyup kalıyorum hasbunallahı ve nimet vekil diyerek Bı bakıyorm dalmışım Rabbım den baska kim Bızı anlasın ve derman olsun

Kızlar pasıflora kullanan varmı zararsız dıyor drlar bitkisel uyku ıcın ıcen oldmu faydası varmı

Kızlar pasıflora kullanan varmı zararsız dıyor drlar bitkisel uyku ıcın ıcen oldmu faydası varmı
Ben çok içtim bildiğim mal gibi oturdum uyutmadi sersemletti bıraktı hamileyken son dönemlerde yine verdi doktor aldim ama icmedim psikolijik rahatlatir diye buzdolabında şişe duruyor bi dene belki sende inşallah uyku yapar beni sadece sakinleştirip bıraktı

Ben çok içtim bildiğim mal gibi oturdum uyutmadi sersemletti bıraktı hamileyken son dönemlerde yine verdi doktor aldim ama icmedim psikolijik rahatlatir diye buzdolabında şişe duruyor bi dene belki sende inşallah uyku yapar beni sadece sakinleştirip bıraktı
Suuan cok kotu deglm ama ILAC kullanmaktansa kotu oldgm zamanlar kullanayım dıyorm

Sizde oyle oldmu ben nst ye girerken cok tedirgin oluyorum bizm burda bır odada iki hastaya bakıyorlar nst de. O sesleri duyunca kalbim atıyor o an o odada boglckmsm hissi gelıyor su an nst ye girmeme cok var ama bazen aklıma gelıyor

Sizde oyle oldmu ben nst ye girerken cok tedirgin oluyorum bizm burda bır odada iki hastaya bakıyorlar nst de. O sesleri duyunca kalbim atıyor o an o odada boglckmsm hissi gelıyor su an nst ye girmeme cok var ama bazen aklıma gelıyor
Ben ilk hamilelikte hevesle giriyodum, sancım olcak mı doğuma gircem mi diye.. Bunda 3 4 hafta önce sancı ve kasılmayla acile gittim, nst.ye aldılar. Beni korku sardı. Kalkıp gitmek istedim, sabır çeke çeke bitti 20 dk. İlerki haftalarda öyle olmaz inşallah ya. Hiçbir önyargıyla da girmedim halbuki, neden öyle oldu anlamadım.

Kızlar aksamları yemek sonrası her ne yersem yiyim huzursuzluk oluyor midemde ve karnımda. Nefesim yetmiyor sanki tıka basa yiyo gibi. Böyleykende saplantı oldu, doğum sancılarım böyleyken başlasa bu huzursuzlukla nasıl dayanırım, bu kadar hantalken sancı çekebilir miyim, nefesim nasıl yeter, bu daralma nasıl biter. Ufff.. neler geliyor aklıma ya. Vallahi kendi kendime gıcık oluyorum.

Ben ilk hamilelikte hevesle giriyodum, sancım olcak mı doğuma gircem mi diye.. Bunda 3 4 hafta önce sancı ve kasılmayla acile gittim, nst.ye aldılar. Beni korku sardı. Kalkıp gitmek istedim, sabır çeke çeke bitti 20 dk. İlerki haftalarda öyle olmaz inşallah ya. Hiçbir önyargıyla da girmedim halbuki, neden öyle oldu anlamadım.
Bende ilk hamılelkte kotuydm Yanı panık ataklgm vardı ama ilk kez nst ye girdim ıcın korku yoktu gecmı se ait bır kotu hatıra yoktu son haftalarında kotu oldum. Oglum da da hıc panık olmadm son nst ye girdm de olmsdm sımdı 3.hamileligim.kız hep panık ataklgm oldu sımdı gecms deki nst den kötü oldgm gunler aklıma geliyor ne olacak dıye kaygılanyrm belki o odada tek olsam o kadar etkılenmezdm ama o gun gelecek daha bilemiyorum ne yapacam ne kadar az girsem okadar iyi olacak

Kızlar bu gurupta antidepresan kullanan war mı? Antidepresan kullanıpta bebeği sağlıksız doğan? Cvp yazın ne olur

Bende ilk hamılelkte kotuydm Yanı panık ataklgm vardı ama ilk kez nst ye girdim ıcın korku yoktu gecmı se ait bır kotu hatıra yoktu son haftalarında kotu oldum. Oglum da da hıc panık olmadm son nst ye girdm de olmsdm sımdı 3.hamileligim.kız hep panık ataklgm oldu sımdı gecms deki nst den kötü oldgm gunler aklıma geliyor ne olacak dıye kaygılanyrm belki o odada tek olsam o kadar etkılenmezdm ama o gun gelecek daha bilemiyorum ne yapacam ne kadar az girsem okadar iyi olacak
Evet yandakinden ekileniyor olabilirsin. Diğer iki doğumun nasıldı peki ?

Back
X