- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ayyy ağzından bal damlıyoooo, inşallah yaaa inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. Suni almaya gerek kalmadan inşallahhh.. Allah razı olsun kuzum.y4zy4qmurum ayyy eveett kız benimde öyle bademciklerime yanlarına takılıyor vallahi benim de öyle işte ya böyle kenarlarinda yediklerim takılıp kalıyo kafayı yedim 15 gündür bu sefer kaygı oluyorum nefes alamiyorum ya sinirlerimi bozdu biran önce girtlagimin filmini cektiricem bi baksin olmadı tekrar başka kulak burun boğaza yine gidicem vallahi suan beni anladın bak sen diyorum eşime bak takılıyo kenarlara hissediyorum orda duruyo su ile götürmeye çalışıyorum eşim diyoki yok psikolojik bilmem ne ancak baştan savma işte, bide geniz akinti başladı dünden beri bende grip oldum çok fenayim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki sağ salim bebeğini kucağına al inşallah bir avaz da kurtulun hepiniz inşallah doktora gittiğinizde normal doğum yapanlar doktor desin ki 7 cm olmus açılma o derece hissetmeyin rahat doğumlar olsun
O takılma gayet normal aslında, benim eşimde de oluyor mesela ama ben yerken bi kere takılsa panikliyorum sonra da inatla herşey takılmaya başlıyor. Nefes borusuna kaçacak diye ödüm kopuyor. Bazen derin derin nefes aldığım oluyodu acaba kaçtı mı diye düşünmekten. Saçmalık işte ama engel olamıyodum ya:)) az önce yine oldu. Sol tarafımda minicik bi parça hissediyorum onla uğraşıyorum. Bak mesela nohutun her türlü yemeği çerezi vs bademciğe takılır. Kuruyemişlerin bazıları mutlaka takılarak gider. Neden bilmiyorum ama böyle de bişey var. Su içerkende önce boğazında duruyo sonra iniyo dimi eminim bak :))