- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye hayirdir cnmSureklı bır mucadele ıcındeyız ne yapsamda kotu olmasam
Yok ben bu topigi diyorum arkadaslarla yaziyorduk sonra benim kürtajla sonuçlandı ayrıldım ama onları yine takip ettim haber aldım gayet sağlıklı bebekleri oldu Rabbim koruyor Allahın izniyleBen 2013te üye olduktan sonra katılmıştım yazışmalara. Ama öncesinde üye olmadan okudum çoğu mesajları, üni dönemindeydim o sıralar. Zaten kendi kendime farkettim çocukluktan beri yaşadığım şeyin panik ve anksiyete olduğunu. Üni. Sonrasında da dr.a gittim kısa süre ilaç tedavisi felan gördm. Buranın faydası çok oldu bana
Ben de senin gibiydim şimdiden psikolojini güzele odakla ben nerde olumsuz kötü doğum yapmış onları dinleyince okuyunca ya benim de öyle olursa diye diye ağladım durdum sen benim gibi yapma ondan diyorum hersey beyinde bitiyor normal doğum insanın içinde ukte kalıyor ben hayranlikla dinliyorum o güzel anları iyi bir şekilde geçirenleri tabi ki sancılar olacak sonu güzelBen zsten edemiyecrm galiba yaaa izin verirmiyim oraya ellemelerini kadin dogum doktoruna bile gitmiom alttan benim gibi korkak yok burda
Ben face i kapatalı baya zaman olduKizlar facebookta birbirimizi ekleyelimmi ne dersiniz
Bende bu topiği diyorum :) birbirimizi biliyorda olabiliriz belki. O zamanlarda bu kadar fazla girme şansım olmuyordu sadece.Yok ben bu topigi diyorum arkadaslarla yaziyorduk sonra benim kürtajla sonuçlandı ayrıldım ama onları yine takip ettim haber aldım gayet sağlıklı bebekleri oldu Rabbim koruyor Allahın izniyle
Neyin var canım? Ne yapacağımız da ne yapmayacağımız da belli aslında ama hükmedemiyoruz bi türlü kendimize. Ben şuan nasıl nefes alıcamı düşünüyorum. Bir insan yemeyerek nasıl şişer valla bilimle ters düşüyorum :))Sureklı bır mucadele ıcındeyız ne yapsamda kotu olmasam
Nasilsin cnm buugn iyisi korkularin az da olsa gectimi inan benim ikinci olsa bukadar korkmazdim cunku olacagini bildigim icin bende öle sonrada agri olumca korkmuom o anlik agri beni korkutuo iateNeyin var canım? Ne yapacağımız da ne yapmayacağımız da belli aslında ama hükmedemiyoruz bi türlü kendimize. Ben şuan nasıl nefes alıcamı düşünüyorum. Bir insan yemeyerek nasıl şişer valla bilimle ters düşüyorum :))
Bizim korkular kalıcı kuzum :))Nasilsin cnm buugn iyisi korkularin az da olsa gectimi inan benim ikinci olsa bukadar korkmazdim cunku olacagini bildigim icin bende öle sonrada agri olumca korkmuom o anlik agri beni korkutuo iate
Ebet kimi 12saat achri cekmis kimi 2 fun iste ins bizler hemen 1 2 saatte dogururuz dua edin yasin okuyorsunuz deme olcak ama ha zor ha kolay bizde nasaracaz korkutmayalimm duusunmeyelim.artik Allahimiz var yardim eder cekemeyeceksek Rabbim biur vermezdi dua edelim sukur edelimki evladimiz olcak anneyiz cogu kisi anne olamio onlarin acisi daha ayri degilmiBizim korkular kalıcı kuzum :))
Bak şimdi ilkinde doğumla ilgili hiö bilgin olmadığından belirsizlik yaşıyosun. Bişeyler bilsem rahat olurdum diye düşünüyosun. İlkinde bende öyleydim. Ama inan ilk ve tecrübesiz olmak ennnn güzeli.
Kiminin doğumu zor geçiyo kiminin doğumu kolay. Ama sen kendi doğumunun nasıl geçeceğini bilmiyosun, sadece dua edebiliyosun.
İkinci doğumda ise, ilki zor geçtiyse ayrı korkuyosun. Gerildiğin bir durum olduysa ayrı korkuyosun. Geçmişe dair senaryolar yazıyosun. Kıyaslıcak olursak inan daha şanslısın. Doğumdan sonra çok daha iyi anlıcaksın.
Ayyyyneeen öyle canım. Şükürler olsun Allah aratmadan nasip etti. Sağlıcakla da kavuşmak nasip eder inşallah.Ebet kimi 12saat achri cekmis kimi 2 fun iste ins bizler hemen 1 2 saatte dogururuz dua edin yasin okuyorsunuz deme olcak ama ha zor ha kolay bizde nasaracaz korkutmayalimm duusunmeyelim.artik Allahimiz var yardim eder cekemeyeceksek Rabbim biur vermezdi dua edelim sukur edelimki evladimiz olcak anneyiz cogu kisi anne olamio onlarin acisi daha ayri degilmi
Ins ins evet ya olacagi varsa hersey olurAyyyyneeen öyle canım. Şükürler olsun Allah aratmadan nasip etti. Sağlıcakla da kavuşmak nasip eder inşallah.
Maşallah erkencisiniz o zaman :) genelde geç hissedilirmiş, 22.haftaya kadar hissedilmezse normal sayılıyor. Bende ilini 16.da hissetmiştim. Bunda da 16.da oldu.Birsey diyeyimmmi ben bayadan beri hizediom.cok sukur suanda distan belli oluor tekmelioo kurban olurum yaradana
Evet bend eo civari cok sukur böle pit pit var cok sukur ya seninki suan ne yapioMaşallah erkencisiniz o zaman :) genelde geç hissedilirmiş, 22.haftaya kadar hissedilmezse normal sayılıyor. Bende ilini 16.da hissetmiştim. Bunda da 16.da oldu.
Bizim gece 12 de kalkıp tepinme vaktimiz :)) her gece ben yatarken o kıpır kıpır ordan oraya dönüyo, tekme ve yumruklar ayırt ediliyor artık. Tekmeler yumruktan daha sert oluyor:) şükürler olsun..Evet bend eo civari cok sukur böle pit pit var cok sukur ya seninki suan ne yapio
Sukurrr ozaman dogdundada gece uyumiyacak deseneBizim gece 12 de kalkıp tepinme vaktimiz :)) her gece ben yatarken o kıpır kıpır ordan oraya dönüyo, tekme ve yumruklar ayırt ediliyor artık. Tekmeler yumruktan daha sert oluyor:) şükürler olsun..
Kız ağzını hayra aç:))Sukurrr ozaman dogdundada gece uyumiyacak desene
Öle diorlsr gece uyandirio benimki vede gece tekmeliyorsa öle diorlsr ama bellide olmaz benimkide öle cnm aman saglikli olsunda uyksusuz kalayim önemli degil cmmKız ağzını hayra aç:))
Oğlumda 1 seneye yakın gaz sancısı çektik, sonrada uykuyu sevmeyen bir bebek olunca zırt pırt uyandı. Saatlerce sallayıp uyumadan kalktıgını biliyorum. Kv ile nöbet tutuyoduk geceleri, zerre uyumadan geçen geceler oluyodu. Bunda bari azcık rahat olur insallah.